| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Fujitsu Lifebook Skærmproblemer
  Fujitsu er blandt de mest populære japanske navne , når det kommer til bærbare computere, der giver en linje af kvalitet laptops til relativt lave priser . Blandt sine mest populære vifte af bærbare computere er Lifebook . Mens de har god funktionalitet til budget - venlige priser , Fujitsu Lifebook bærbar computer er ikke immune over for problemer , som kan omfatte problemer med displayet. Problemer

  Fujitsu Lifebook bærbare computere, ligesom enhver anden form for laptop, er modtagelige for at vise problemer. Det er ikke uhørt at sådanne skærmproblemer vil forekomme selv i helt nye enheder. Disse spørgsmål omfatter typisk en intermitterende sort skærm under opstart , samt mærkbare blå pixels fundet hen over skærmen. Når sådanne problemer opstår , er det ikke ualmindeligt , at skærmen vil efterlade spor eller skygger , mens markøren flyttes . Andre display problemer med Fujitsu Lifebook omfatter forekomsten af lodrette linjer og forsvinder hjørner af skærmen , og dermed reducere skærmens overordnede display.
  Hardwareproblemer

  Display problemer er typisk forårsaget af hardware fejl . Sort skærm displays og rektangulære pixels findes i den bærbare skærm kan tilskrives en defekt ATI chip. Hvis du åbner den bærbare computer skærm, er det muligt, at du vil finde sin processor til at blive brændt eller beskadiget. Burns inde i laptop er normalt på grund af overophedning , især når den bærbare computer bruges på , eller kører på , ekstreme temperaturer.
  -Software Problemer
  p Hvis dit Lifebook har en skærm problem, som forårsager , at der er en sort kant omkring din LCD-skærmens display , er denne let fast med en ændring af indstillinger. Dette problem opstår på grund af anvendelsen af ​​en forkert skærm opløsning eller en forkert skærmdriver . Først skal du sikre , at du har den mest up to date grafikkort drivere er tilgængelige til din enhed. Hvis du gør, eller hvis opgradere skærmkortdrivere ikke løser problemet, er du simpelthen nødt til at ændre indstillingerne for opløsning . Dette kan gøres ved at få adgang til dine skærmindstillinger i Windows , og ændre beslutning til den korrekte indstilling. LIFEBOOK laptops er typisk designet til 800x600 eller 1024x768 opløsning.
  Reparation

  Fujitsu Lifebook skærmproblemer kan repareres ved at erstatte den bærbare video processor. En kvalificeret tekniker er forpligtet til at gøre jobbet, for at erstatte chip på din egen kan forårsage hele laptop at være statisk , især når du ikke er vidende med enhedens kredsløb krav. Den bærbare computer skærmkort kan også blive beskadiget på dette punkt , hvorfor det skulle udskiftes så godt. I mellemtiden , på grund af overophedning af bærbare kredsløb typisk at være re- loddet i processen, da det også kan være i risiko for en større skade, når sådanne problemer opstår .
  Vedligeholdelse
  < br >

  Fujitsu Lifebook laptops er sårbare over for overophedning og på grund af denne forskellige display problemer kan opstå som et resultat af de forskellige varme -relaterede skader . At pleje din Fujitsu bærbare computer og holde sit display fungerer korrekt , skal du sørge for at undgå at bruge enheden under miljøer med høje temperaturer . Ved hjælp af en afkøling pad vil hjælpe i denne henseende , at give Lifebook med nok ventilation ikke kun for skærmen , men også for resten af den bærbare computer enhed til at fungere ordentligt så godt.
  < br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan gendanne computeren til standard desktop indstil…
  ·Sådan læses en ridset cd 
  ·Hvordan man laver en computer Læs en DVD-R 
  ·Sådan slette Junk Files 
  ·Sådan fjernes en Crashed Domain 
  ·Hvordan kan man se den sidste gang en computer var gens…
  ·Hvordan man opbygger Fysisk sikkerhed 
  ·Manuel fjernelse af en Rod 
  ·Jeg kan ikke Fjern godkendelse en Audible iTunes konto 
  ·Hvordan man laver en Jukebox CD 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan fjernes DWTRIG20.Exe 
  ·Sådan Arranger Excel Books i alfabetisk rækkefølge 
  ·Sådan fjernes Arctic Ceramic Thermal Grease 
  ·Sådan bruges Systemgendannelse til Toshiba Satellite A…
  ·Sådan fjernes Assembly Cache 
  ·Vista Shutdown problemer 
  ·Hvad er forskellen mellem Chkdsk & Fejlkontrol 
  ·Sådan gendannes en HFS partition 
  ·Sådan aktiverer du dvaletilstand på en bærbar 
  ·Sådan fjernes en bakke App Problem 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com