| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Fix en bippende computer med en sort skærm
    Måske har du bygget en computer og tænder den for første gang , eller du har ejet denne computer for en stund. Enten måde, kan du støde på et problem, hvor skærmen viser en sort skærm , og computeren bipper . Der er flere årsager og løsninger til dette problem. Ting du har brug
    nr. 2 Philips skruetrækker
    Extra skærmkabel
    Ekstra keyboard
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Se dit bundkort manual, da bundkortet er bippende enhed. Disse bip er som morsekode , og hver "bip -kode" er forklaret i manualen. Fælles bipkoder inkluderer ikke at have en skærm eller et tastatur tilsluttet korrekt , ikke at have en CPU fan tilsluttet, eller ikke knytte interne strømkabler til skærmkortet. Denne sorte skærm -og bippende problem er mest udbredt med nyligt monterede computere.
    2

    Tjek eksterne kabler for at sikre, at de er tilsluttet korrekt. De vigtigste eksterne tilslutninger for at tjekke , er skærmens signalkabel og tastaturet. Hvis din monitor kabel ser beskadiget eller bøjet , kan du prøve at erstatte det med et ekstra . Hvis dit tastatur er kabel ser flosset , prøv et ekstra tastatur.

    Også en PS /2 tastatur stik ( rund , med huller i det, om diameteren af ​​en finger) , er ofte farvekodede lilla. Hvis du har sat det ind i den grønne port på bagsiden af computeren (for PS /2 mus) skift til den anden. Hvis der ikke er farvekodning , skal den korrekte port har en lille , præget ikon af et tastatur på bagsiden af computeren . Hvis den ikke gør , skal du se dit bundkort manual for den korrekte port. Hvis alt andet fejler , så prøv et ekstra tastatur , fortrinsvis USB ( Universal Serial Bus ), som kan sættes i en USB-port på bagsiden af computeren.
    3

    Check for yderligere bundkort strømforbindelserne . Med venlig kan kræve flere kabler ud fra strømforsyningen . Der er den standard brede stik, som du kender, er tilsluttet korrekt , fordi dit bundkort bipper . Der kan dog også være en ekstra , fire- bens kabel, der forbinder andre steder på bundkortet. Kontroller bestyrelsens manual for at sikre, at det har alle strømforbindelserne den behøver.
    4

    Tjek dine interne kabler. Sørg for, at CPU-blæser er sat i bundkortet header nærheden. Uden det, vil CPU fan ikke spinde, og bundkortet kan detektere denne manglende sammenhæng og producere en bip-kode . Skærmkortet kan også have en eller to interne strømstik , der skal fastgøres til strømforsynings kablerne. Disse kabler har unikke ender på dem , ligner i form til et USB-stik . Der henvises til sagen eller skærmkortet dokumentation, hvis det bliver nødvendigt. Hvis disse kabler ikke er knyttet , kan dit bundkort nægte at starte systemet .

    Skærmkortet kan være defekt. Hvis dette er et nyt kort , kan det være ankommet til dig brudt , i hvilket tilfælde vil du sandsynligvis nødt til at anmode om en RMA ( Retur til Producent Authorization ) for at modtage en erstatning. Hvis dette kort tidligere arbejdede for dig i dette system , kan du kontakte producenten selv at modtage en erstatning, hvis enheden er stadig under garanti .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres JIT Debugging på Sony Vegas 
    ·Orme, virus og trojanske heste 
    ·Sådan fjerner Sysguard 
    ·Sådan installerer du dit operativsystem, når computer…
    ·Sådan Lås Missions i Mindstorm 2.0 
    ·Sådan tilmelder du dig Windows Installer Service 
    ·Procudureindgangspunktet Gpupowersaving Kunne ikke vær…
    ·Sådan Slet filer i Windows Vista og Tilladelser 
    ·Min Mac vil ikke stoppe Scandisk 
    ·Hvordan til at identificere Indgangsudstyr Problemer på…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en SMART Board projektor 
    ·Sådan Stop en korrupt Vista Defrag 
    ·Hvad skal jeg brug for at overføre Stuff fra min gamle…
    ·Sådan udføres en systemgenoprettelse på en HP Notebo…
    ·Sådan gendannes en korrupt indskrive i Vista 
    ·Sådan bruges en Duty Cycle på et multimeter 
    ·Sådan fjernes Window Login Screen i Windows XP 
    ·Hvorfor har min computer Chirp Ligesom en Cricket 
    ·Sådan Optimer min laptop skærm i bredformat for at se…
    ·Sådan muliggøre fjernudførelse Hjælp 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com