| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Cyklisk redundanscheck
    A cykliske redundanskontrol ( eller CRC) er en automatisk fil sammenligning , der udføres af operativsystemet , når en fil er kopieret fra et sted til et andet. Denne operation er gjort for at sikre, at filen har nået sit bestemmelsessted korrekt . CRC er vigtigt, fordi hvis en fil er beskadiget, er en fejl kastes. Undtagen når CRC kaster en fejl , at processen er usynlig for brugeren . CRC fejl, mens frustrerende , ikke indikativ for en datatab , betyder det blot, at data ikke har nået sin destination helt intakt . Betydning

    CRC fejl kan opstå på tværs af flere operativsystemer og computer mærker og modeller . Betydningen af ​​problemer forårsaget af disse fejl kan spænde fra mindre irritationsmomenter ( nødt til at re -download data) til større vanskeligheder ( behov for at udføre data recovery på en harddisk , CD eller DVD). Forskellen mellem niveauet af betydning ligger primært i , hvor let eller svært det er at få en frisk, un - beskadiget kopi af dataene. Hvis de data, der forårsagede en CRC fejl at blive kastet ikke er tilgængelig i en un- beskadiget format , derefter fortsatte forsøg på at kopiere disse data vil resultere i flere CRC-fejl .
    Typer
    < br >

    cykliske redundanskontrol fejl udspringer af ødelagte data . Nogle typer af CRC-fejl er forårsaget af en webbrowser uretmæssigt henter data eller data bliver ødelagt af en tredjepart under download. Andre typer af problemer kan opstå, hvis et lagermedium (cd, dvd , harddisk, osv.) bliver ridset eller på anden måde beskadiget .
    Identifikation

    Cyklisk redundans kontrollere fejl identificeres let : en popup vises af et program, informere dig om, at der har været en CRC fejl. Mens disse popups eller andre meddelelser kan antage forskellige former og størrelser, fejlmeddelelsen er den samme, og vil bruge udtrykket " CRC Fejl " eller " cyklisk redundanscheck Fejl ".
    Forebyggelse /Solution < br >

    Forebyggelse cykliske redundanskontrol fejl er svært, når du henter filer fra internettet, da de som regel betyder, at den hostede fil er ødelagt eller beskadiget på en eller anden måde. Til cd'er , dvd'er eller harddiske , som du har adgang lokalt, kan CRC-fejl forhindres ved at sikre , at den fysiske medium ( diskene eller harddisk) ikke er beskadiget, og holdes i et sikkert , køligt og tørt miljø. Fastsættelse CRC fejl kan være en besværlig proces , og som regel indebærer anvendelse af en data opsving program .
    Time Frame

    Afhængigt af hvor lang tid det tager for dine data , der skal hentes fra internettet eller læse fra en harddisk, kan cd eller dvd, en cyklisk redundanskontrol fejl tage sekunder , minutter eller timer til at dukke op . Når du henter en fil fra internettet, tiden mellem start af download og når du modtager fejlen afhænger i høj grad af den filstørrelse. Når du læser fra en cd eller dvd, vil en cyklisk redundanskontrol fejl normalt ske mellem 1 og 10 minutter inde i disken læseprocessen , afhængigt af hvor det beskadigede data er fysisk placeret på disken.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Computer Code of Conduct 
    ·Min Bluetooth aktiverer ikke 
    ·Registry Rengøring & Repair 
    ·Fejlfinding Time Out problemer på Windows 
    ·Sådan Boot og gendannelse en Dell Inspiron 6000 til fa…
    ·Anbefalede Indstillinger for ActiveX-objekter 
    ·Windows XP : Sådan foretages fejlfinding af en langsom…
    ·Sådan Tjek om Computer Memory Arbejder 
    ·Processor Overophedning Symptomer 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Dell Precision 650 Det …
      Anbefalede Artikler
    ·Hvorfor er Backspace ikke arbejder i WordPerfect 
    ·Hvordan at slippe af netværket BlackJack Virus 
    ·Sådan Genskab A Broken SSL-certifikat privat nøgle 
    ·Problemer med min Asus 1201HA være langsom 
    ·Sådan Konverter en iTunes AAC -fil til en MP3 
    ·Spy Sweeper Installation Issues 
    ·Sådan Konverter tekst fra fransk til engelsk 
    ·En Undersøgelse af digitale Forensic Models 
    ·Hvordan at identificere et trådløst Chipset 
    ·Sådan Load en mikrofon driver i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com