| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Computer Hardware Diagnostic Problemer
    Diagnosticering computer hardware problemer kan være et simpelt spørgsmål om at bemærke, at en bruger har spildt en kande kaffe på hans bærbare computer . Oftere dog diagnosticere computer hardware problemer kræver en tidskrævende og grundig undersøgelse af alle de mulige årsager til et problem at indsnævre feltet og identificere den egentlige årsag. Salg Diagnosticering computer hardware problemer kræver grundig forskning.
    Konflikter

    tilsyneladende uafhængige hardwareenheder kan komme i konflikt og komplicere den diagnostiske proces. For eksempel kan en bruger oplever problemer med en mus , således at markøren på skærmen er nervøs som den bevæger sig hen over skærmen i stedet bevæger sig jævnt . Selv om det er rimeligt at antage, at mus problemer som følge af en defekt mus, i dette eksempel kan det være , at den video adapter eller skærmkort der er installeret i computeren viser markøren forkert. Det vil sige, kan selve musen skal arbejde , men grafikkortet kan medføre, at forekomsten at musen ikke fungerer . Korrekt at identificere den egentlige kilde til et problem kræver udelukker mange potentielle hardware konflikter .
    Drivers
    p Alle hardware kræver , at specialiseret software , drivere, skal installeres på computeren som hardware forbinder . Uden den rette driver, kan hardwareenheder ikke kommunikere med en computers operativsystem. Hvis tastaturet ikke fungerer som forventet med en bestemt computer , kan det være, at computerens hardware i sig selv er i funktionsdygtig stand , men at computeren ikke har den korrekte driver installeret. Vurdering af, om specifik hardware er defekt afhænger delvist af første bekræfter, at computeren har den hardware drivere installeret.
    Applications

    Udover driversoftware, regelmæssige software applikationer såsom database , regneark og tekstbehandling software kan skabe konflikter, som kan vises i første omgang at være hardware problemer. For eksempel kan en scanner anordning fastgjort til en computer fungerer korrekt og ikke kun efter installation af en ny desktop publishing program . Imidlertid vil den åbenlyse kendsgerning af scanneren svigt i et sådant tilfælde være vildledende , idet tilslutter scanneren til en anden computer , der ikke har de modstridende software installeret ville vise scanneren til at være i perfekt stand.
    KAYAK Standardisering

    samspillet mellem hardware med anden hardware , operativsystem, programmer og dermed skaber software, der kører på alle netværk, som computeren er tilsluttet, parforhold , der komplicerer fejlfinding proces . Organisationer med mange computere minimere denne kompleksitet ved at fastsætte standarder , således at alle organisationens computere har den samme hardware og software. Dette gør det muligt for viden fra diagnosticere problemer på én computer at være nyttige og anvendelige på andre identiske computere.
    Gendannelse

    Når alle forsøg på at diagnosticere computer problemer mislykkes, det eneste alternativ kan gendanne computeren til en tidligere, velfungerende stat , ved hjælp af værktøjer såsom gendannelsespunkter i visse Windows-operativsystemer. Denne tilgang vil løse problemet ved hånden ved at omgå behovet for præcist at diagnosticere en hardware problem helt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Nero fra registreringsdatabasen 
    ·Fejlfinding en PERC SCSI -controller 
    ·Advarsler om Laptop Memory Manglende 
    ·Sådan Tillad adgang til en anden computer via et hjemm…
    ·Sådan tilføjes en Recycling Bin Ikon i Vista 
    ·Sådan Stram huden omkring øjnene med en kemisk peelin…
    ·Problemer med min Asus 1201HA være langsom 
    ·Sådan Detect Microsoft Spyware 
    ·Adobe Reader 9 Problemer 
    ·Hvordan man laver en Degree Log på dit tastatur 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation beskadigede sektorer i en USB 
    ·Hvordan kan jeg stoppe ZWINKY Fra såre min computer 
    ·Hvordan du aktiverer Desktop baggrunde Efter en Virus 
    ·Sådan slette cd'er 
    ·Sådan får du en DirectX 10 Arbejde med spil 
    ·Sådan Fix en HP bærbar skærm 
    ·Sådan Reparation Hibernate & Standby på en Toshiba 35…
    ·Grafikkort Fejl 31 
    ·Sådan fjerner Online Services Fra HP 
    ·HP CPU & 960 Overophedning 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com