| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Skrivebordsbaggrund Problemer
  Computer problemer kan ofte opstå , som vil forårsage problemer at opstå med en desktop baggrund. Disse spørgsmål kan forårsage baggrunden for at opføre sig eller se anderledes ud end sædvanligt, men de fleste problemer er let fast . Lejlighedsvis , sjældne problemer opstår , hvor baggrunden problemerne er alvorlige, og kræver en mere avanceret fix. Med en vis viden og et par tips , kan du være på vej til et problem -fri oplevelse med din computer desktop baggrunde . Salg En computer desktop baggrund
  Identifikation

  skrivebordsbaggrund problemer er lette at identificere, fordi de påvirker det område af skærmen, som du er mest vant til at se . Hvis du bemærker noget anderledes eller "off" om din desktop baggrund , er det sandsynligt , at der er et relateret problem på din computer, som påvirker baggrunden. Hvis du bemærker nogen signifikante forskelle i skrivebordsbaggrund , så sørg for , at du ikke ved et uheld ændre indstillingerne på din computer , eller installere et nyt stykke software, der kan have ændret din baggrund.
  < Br > Betydning

  Eventuelle unormale desktop baggrund ændringer bør ikke tages let , fordi de kan være et tegn på mere avancerede problemer med computeren. Hvis din skrivebordsbaggrund begynder at have uventede problemer , du ikke kun have et mere alvorligt problem , der er årsag skrivebordets baggrund problemer, men din computer kan lide som følge af baggrunden problemer selv.
  Effects < br >

  virkningerne af desktop baggrund problemer kan manifestere i måder, såsom ikoner forsvinder , baggrunde forsvinder , baggrundsbilleder skiftende størrelse eller farve , se en solid farve i stedet for en forventet baggrundsbillede , og meget mere . Andre problemer kan manifestere mere destruktive måder, såsom sletning af billeder , du brugte som baggrund , eller endda slette dokumenter og filer , der er på dit skrivebord . Alt, hvad der påvirker, hvordan baggrunden vises, eller påvirker hvad der er på selve skrivebordet , kan betragtes som en skrivebordsbaggrund problem.
  Warning

  Nogle gange, desktop baggrund problemer kan indikere, at der er et mere alvorligt problem med din computer. Visse typer af virus og malware kan forårsage desktop baggrund problemer enten direkte eller som en bivirkning af skader, de forvolder på computeren. Skrivebordsbaggrund problemer kan også komme fra hackere, der kan bryde ind i en computer og ændre indstillinger på et indfald.
  Forebyggelse

  For at undgå desktop baggrund problemer med computeren , bør du køre virus og malware scanner på en hyppig basis . For at forhindre folk i at bryde ind i din computer , skal du installere firewall-software , og overvåge eventuelle advarsler eller problemer med den. For at forhindre problemer, når du installerer ny software , når du køber ny software , skal du sørge for at kontrollere foreneligheden listen og sørg for, at din computer opfylder alle de minimumskrav , før du installerer . Selv om ikke alle desktop baggrund problemer kan forebygges , kan du spare dig selv betydelige forværring ved at sikre, at din computer er beskyttet og overvåget på en konstant basis.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en Hal.dll fil 
  ·Fejlfinding Micrografx 
  ·Hvordan at reparere en korrupt system fil 
  ·Sådan Stop Windows Kalender på Startup 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Presario SR1211N…
  ·Sådan Get Back En tabt Windows Systemgendannelse 
  ·Sådan foretages fejlfinding en MacBook Desktop 
  ·Sådan opdaterer computerens drivere på internettet vi…
  ·Sådan Gennemse filer i Remote Computer i Kommandopromp…
  ·Min HP Pavilion DV4 1140GO Laptop Has No Power & ikke s…
    Anbefalede Artikler
  ·Windows XP & Vista Speed ​​Secrets 
  ·Hvordan man gør en Quick Restore 
  ·Dell Inspiron : BIOS Bootmgr mangler 
  ·Sådan Spar Pictures & filer, før Sletning af en hardd…
  ·Sådan oprettes genoprettelsesdiske til en Sony Vaio Me…
  ·Sådan foretages fejlfinding af lysstyrken på en Lenov…
  ·TweetDeck Nedsætter i Snow Leopard 
  ·Sådan køres CHKDSK Fra CMD 
  ·Sådan Put Billeder på Craigslist 
  ·Hvordan gør jeg min Sound arbejde på min Compaq 7594 …
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com