| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Adobe Reader Installation Problem
  Adobe Reader er et produkt af Adobe og er kun en af ​​mange programmer fra førende teknologivirksomhed . Adobe Reader er hovedsageligt bruges til at læse og kommentering PDF'er , det er meget udbredt , og det kommer installeret på næsten hver computer fremstilles i dag . Installation af Adobe Reader på computere uden den software , eller installere en opgradering af Adobe Reader , kan være en frustrerende opgave, hvis der opstår problemer .
  History

  Adobe Reader blev først produceret i 1993 af Adobe , en virksomhed, der udvikler grafiske og illustration interface software . Adobe Reader er baseret på PostScript sprog , som er udviklet i de tidlige dage af Adobe , og gav mulighed for et nyt format : PDF. Adobe Acrobat , dens oprindelige frigivet navn, synkroniseret perfekt med PDF-filer og tilladt for konsekvent visning af et dokumenter indholdet trods computing platform .
  Versioner
  p Der er flere versioner af Adobe Reader , og hver enkelt har forskellige installationskrav. Adobe 6.0 og 7.0 , mens der anvendes bredt med Windows 2000 og XP , ikke længere almindeligt anvendt og er blevet afløst af de nyere Adobe 8,0 og 9,0 versioner. Disse programmer supplerer købes programmet Adobe Acrobat og de ​​nyere versioner tilbyder en bred vifte af muligheder , når det bruges med Acrobat .
  Almindelige problemer
  p Der er flere spørgsmål, almindeligvis forringe brugere i at installere Adobe Reader korrekt . Et af disse spørgsmål involverer computerens internetforbindelse , hvis forbindelsen ikke er solid , vil du ikke være i stand til at hente og installere den nødvendige software. Sikre, at du er fuldt tilsluttet, og prøv at downloade Reader fra en anden hjemmeside, såsom Apple.com eller Microsoft.com , for at se , om det løser nogen problemer. Et andet problem er plads på harddisken, hvis der ikke er plads nok på din harddisk, vil overførslen ikke fuldføre , og installationen ikke begynde . Frigør plads på harddisken, så Adobe Reader har masser af plads .
  Lokalisering af File

  Når du henter filen , er installationen ofte gået i stå , fordi brugeren er ude af stand til at finde den downloadede fil. Først tjekke din "Download" mappe eller skrivebordet for at se, om det blev placeret der. Men hvis du har brugt Adobes Download Manager , kan du have mere svært ved at finde filen. Åbn din computers søgning værktøjslinje , og find den fil baseret på dens filnavn . Du kan være nødt til at vende tilbage til download siden for at se navnet . For Adobe 7 er filnavnet AdbeRdr70_DLM_enu.exe . Når du har fundet filen , åbne den .
  Andre Installationsproblemer

  overveje at starte Windows i en forenklet tilstand ved at trykke F- 8 under opstart. Kørsel af computeren i VGA-tilstand kan hjælpe installationsprocessen. Kontroller også, at sikre navnet på den downloadede fil fra hjemmesiden er korrekte forkert filnavn vil hurtigt standse installationen. Fjern eventuelle understregninger fra titlen på den downloadede fil. Hvis ingen af ​​disse muligheder hjælper installation, køre installationen software på en anden computer for at se, om filen er korrupt .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Defrag eksterne harddiske i Vista 
  ·Hvordan kan man øge Disk Partition Size 
  ·Sådan Reparation Hard Drive Krak 
  ·Problemløsning Tjekliste for Hard Drive Manglende 
  ·Sådan oprettes en genvej Hurtigt 
  ·Sådan Fix problemer med exe & CDD Files 
  ·Sådan foretages fejlfinding Veritas 
  ·Sådan Load en computer Hurtigere 
  ·Sådan foretages fejlfinding Aureate Group Mail 
  ·Sådan Reparation Microsoft Office s Document Imaging 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan fjernes slettede filer i Windows XP 
  ·Sådan Clear Random Access Memory (RAM) i Windows 
  ·Sådan gendannes Med en Recovery Partition 
  ·Sådan Konverter MPEG-4 Audio til WAV 
  ·Sådan gendanne filer på en Mac OS 
  ·Sådan Konverter AIF til AAC 
  ·Sådan fjernes og Slet en Wallpaper 
  ·Den bedste måde at beskytte en bærbar computer skærm…
  ·Sådan pakkes Zip-filer uden en adgangskode 
  ·Hvordan man laver en Restore /Recovery- Disc - Dell Ins…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com