| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Computer Diagnostic & Reparation
  Computer diagnostik og reparation indebærer processen af fejlfinding en personlig computer eller bærbare computer for at få den maskine, der kører gnidningsløst og effektivt. Spørgsmålet kan være relateret til software eller hardware. Mange fejl kan løses med en simpel fix, såsom opdatering af en software driver . På andre tidspunkter , kan problemet være mere kompleks og kræver mere sofistikeret diagnose og reparationer. Trinene fører til udskiftning af hardwareenheder , ligesom bundkort, er et godt eksempel .
  Typer

  tilgange til at diagnosticere og reparere en defekt computer er forskellige . For eksempel, hvis computerens (software eller hardware) garantien er stadig i kraft kan du kontakte producenten eller garantien for at få hjælp . I mange tilfælde kan problemet være fast over telefonen eller kommunikation via e-mail . Nogle problemer kan kræve en tekniker til at komme ud til dit hjem eller forretning , og du kan endda være forpligtet til at tage maskinen eller sende det til et servicecenter. Mange producenter vil endda sende dig en reservedel , såsom et strømkabel.

  En anden mulighed, der er blevet populær i de senere år er online teknisk support. Når du tilmelder dig tjenesten, en tekniker forbindelse til dit system via internettet. I mange tilfælde kan de diagnosticere og reparere problemet i mindre end en time . Typisk er disse tjenester tilbyder en pengene tilbage garanti . Det andet valg involverer dig diagnosticere computeren og foretage de nødvendige reparationer.

  Overvejelser

  Computere er nemmere at sammenligne end de var år siden. Som et resultat, er mange mennesker vælger at diagnosticere og reparere deres egne maskiner. Selvom bore ned til kilden til problemet kan være en udfordring , tilgængeligheden af ​​websites , off -line information og værktøjer med fokus på computer diagnostik og reparation gør det mere realistisk for mennesker , med en rimelig grad af teknisk evner og lidt tålmodighed , til at foretage jobbet.
  Function

  Medmindre du inkluderer udstyr som printeren eller tastatur er typisk computer består af omkring 12 komponenter. Processen med computer diagnostik og reparation kan opdeles i grundlæggende fire områder: strømforsyning , video, bundkort og central processing unit (CPU) og harddisk fiasko. Fejlfinding problemer med strømforsyningen lavet være en af ​​de mere enkle diagnosticerbare opgaver. For eksempel, hvis computeren ikke starter op skal du bekræfte, at strømkablet eller AC strømkilde fungerer korrekt. Generelt indeholder strømforsyningen ikke svigte alle på én gang , men der er som regel tegn på vejen.

  I modsætning diagnosticere og reparere problemer med bundkortet er ikke så direkte . Sag i punkt, kan du erstatte hardware, såsom en video kort eller lydkort , fordi billedet eller lyden er af ringe kvalitet. Derefter kan du installerer en ny enhed kun at opleve det samme problem. Problemet kan være, at kortet blev jarred løs i dets slot eller basic input /output -system ( BIOS) ikke fungerer. Begge dele er placeret på bundkortet.
  Forebyggelse

  Den bedste måde at undgå problemer med din computer er at tage forebyggende skridt , før der opstår en fejlfunktion . Gennemføre regelmæssige opdateringer og udføre almindelig vedligeholdelse er primært at holde din maskine udfører på et højt niveau. Dette omfatter at downloade og installere opdateringer og anbefalede patches til hardware drivers , operativsystem programmer og software program applikationer.

  Ofte kan problemer som en langsom computer være direkte bundet til ikke nok random access memory (RAM). En hurtig løsning kan være at deaktivere eller afinstallere programmer på dit system , som du ikke længere bruger . En anden mulighed kan være at installere ekstra RAM i computeren. Uanset om du udfører arbejdet eller forvise reparationer til en tekniker , der er mange diagnostiske værktøjer , nogle som er gratis , der kan hjælpe dig lokalisere software og hardware problemer med dit system.
  Warning

  Hvis du beslutter at foretage computer diagnostiske og reparation af dit system , bør du tjekke det med småt i din garanti , hvis det stadig er i kraft . Mange garantier automatisk annullere din dækning, hvis du foretage visse reparationer. Også, bør du sørge for at slukke for strømforsyningen og bære en anti- statisk jordforbindelse håndled band for at undgå skade på dig selv , samt skader på elektroniske komponenter ved vedligeholdelse , diagnosticering eller reparere din computer.
  < Br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Clean Up System & Sync Issues Folder 
  ·Hvad Er Install Log 
  ·Sådan Fix Jvm.Dll 
  ·Sådan kopieres dine filer på en cd 
  ·Sådan får du en computer til at genkende en printerpo…
  ·Sådan Erstat Msconfig 
  ·Sådan Fix CHKDSK Utility 
  ·Sådan finder du skjulte Spyware på en computer 
  ·Sådan fjernes Trojan.Mebroot 
  ·Hvad er Zlob Downloader 
    Anbefalede Artikler
  ·Samlet måder at gøre din computer hurtigere 
  ·SIM-kort Issues 
  ·Sådan helt Genstart computeren 
  ·Hvordan man skriver Beskyt en 8 GB Micro SD hukommelses…
  ·Sådan konfigureres Acer Aspire One til at bruge en Hua…
  ·Fejlfinding en bærbar computer, slukker, når batterie…
  ·Sådan foretages fejlfinding af en computer der ikke vi…
  ·Hvad er de korrekte sikkerhedsindstillinger for ActiveX…
  ·Sådan bruges en Apple SMI File 
  ·Sådan reparere din Laptop Cord 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com