| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Fejlfinding en desktop pc , der kun har Fans Arbejde
    Når der beskæftiger sig med hardware computer problemer, en pc , der ikke vil selv starte ordentligt op kan være særligt frustrerende. Det er helt almindeligt , når bygge din egen computer, men det kan undertiden forekomme med præ-bygget systemer. Hvis du er det mindste i en position, hvor fans spinning , så problemet kan være forholdsvis banalt (såsom et løst kabel eller intern komponent). Ting du skal
    Philips skruetrækker
    lille lommelygte
    bundkortet eller systemet manual
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Lyt efter en række bip , når du tænder på denne computer. Disse " bip-koder " , er opført i dit bundkort manual. Koderne variere fra producenten , men de kan indikere problemer såsom ikke-funktionelle memory sticks, en non -funktionelle video display enhed eller ikke-funktionelle eller forkert vedhæftet inputenheder .
    2

    Check for en grønne LED lys på bundkortet som indikerer tilstedeværelsen af ​​en elektrisk strøm . Kontakt din manual for dette lys placering . Hvis denne LED ikke lyser , er det muligt , at dit bundkort er blevet beskadiget. Mulige årsager omfatter fysiske konsekvenser , overspænding eller en stor statisk elektricitet. Hvis det er tilfældet , dit bundkort skal udskiftes .
    P Hvis det er under garanti, skal du kontakte producenten (medmindre du har en garanti fra butikken hvor du har købt computeren eller bundkortet, i hvilket tilfælde du kontakte dem ) . I tilfælde af et strømstød kan alle enheder, der var forbundet til bundkortet på tidspunktet for den kraftige stigning skal også udskiftes.
    3

    Sørg display skærmens kabler er sikre . Hvis du hører nogen bip, og du har kontrolleret, at bundkortet er i drift , er det muligt , at din skærm ikke fungerer (noget at bundkortet ikke kan registrere ) . Problemet kan være så simpelt som en løs eller defekt kabel. Hvis disse er sikker, så prøv alternative kabler hvis tilgængelig. Hvis du har en anden stationær eller bærbar nærheden, prøve at slutte din skærm i disse computere til at kontrollere, at skærmen er i drift.
    4

    Tag et kig inde i sagen med strømmen, og se på, hvordan grafikkortet er knyttet til bundkortet (medmindre din video er integreret i bundkortet ) . Hvis kortet er med endnu en lille vinkel til bestyrelsen , er du nødt til at skubbe den ned forsigtigt, men fast , indtil det er på en fuld ret vinkel. Kontroller, at grafikkortet er Fastgørelsesindretningen (normalt en lille skrue , men nogle gange en lås ) er til stede og flush.
    5.

    Kig på de rektangulære memory sticks , normalt findes i mellem CPU (Central Processing Unit, som vil have en stor fan på det) og lagerenheder . Disse sticks også nødt til at være flush. De vil klikke på plads, når de er korrekt placeret . Prøv at fjerne en pind (medmindre du kun har en) , og starte computeren. Sommetider stick er defekte , andre gange slot er defekt.
    6

    Tjek din lagringsenhed forbindelser. Din harddisk skal have en intern strømkabel fra strømforsyningen , plus et datakabel går fra drevet til bundkortet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Computer Fil Extensions der er sikre at Slet 
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP Pavilion Dv5000 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en XP computeren ikke v…
    ·Hvordan at slippe af Baggrund programmer i Windows Vist…
    ·Sådan Gør Mig computer Ligesom New 
    ·Hvorfor har min CPU-brug Spike Op og Ned 
    ·Hvordan at slippe af Ransomware 
    ·Sådan gendannes en Compaq NX5000 
    ·Sådan fjernes en D -Link DCM -202 Packet Scheduler Min…
    ·Sådan Edit Screenshots 
      Anbefalede Artikler
    ·AVG har meget langsom Download & Installer 
    ·Hvordan man laver en Recovery disk til en HP bærbar 
    ·Sådan Fix en Laptop Screen i dvale når det lukker 
    ·Sådan gendannes en Erstattet fil i Mac OS X 
    ·Sådan Tilslut yderligere computere til et hjemmenetvæ…
    ·Sådan Fix Omdirigeret Host fejl 
    ·Sådan gendannes en Compaq Registry 
    ·Sådan gendannes Pa561401.Cab File Markus Parkus 
    ·Sådan Start Windows XP fra cd 
    ·Sådan slettes en disk partition 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com