| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    PC Pitstop Problemer
    PC Pitstop lancerede sin hjemmeside i marts 2000, og siden den dag har diagnosticeret millioner af computere fra hele verden . PC Pitstop blev grundlagt af adm. direktør Rob Chen , tidligere øverste ledelse af Gateway Direct og CTO David Methvin , en kendt journalist i computerens verden . Det grundlæggende koncept bag PC Pitstop er at give online diagnostisk for den gennemsnitlige computer bruger og give svar på almindelige personlige computer problemer. Spyware Tracking Advarsel

    PC Pitstop bruger annoncører på hjemmesiden for at tjene ekstra penge. Et af de selskaber, de sælger reklamer til , er Tribal Fusion . Tribal Fusion tracking cookies er en kendt "farlig spyware " problem for de fleste af de top-rated anti-spyware løsninger på markedet . Den type sporingscookie anvendes af Tribal Fusion er kendt for at indsamle flere oplysninger end de fleste individuelle computerbrugere ønsker indsamlet. Tag ekstra sikkerhedsforanstaltninger ved hjælp af PC Pitstop .
    Browser Sikkerhedsproblemer

    PC Pitstop programmer kører via Internet Explorer ved hjælp af ActiveX-objekter. PC Pitstop understøtter ikke andre internetbrowsere, såsom Firefox eller Safari. Dette kan forårsage problemer, når en computer bruger forsøger at sætte Internet sikkerhedsindstillingerne i enhver browser udenfor Internet Explorer. Før du ændrer sikkerhed baseret på PC Pitstop anbefalinger , er det bedst at henvise til de specifikke anbefalede sikkerhedsindstillinger for den specifikke internetbrowser.

    Kompatibilitetsproblemer

    PC pitstop har kompatibilitetsproblemer med flere af de mest almindeligt anvendte og top -rated computer sikkerhedsløsninger findes på de fleste computere. I FAQ sektionen på pc'en Pitstop hjemmeside , anbefaler de at flere ændringer til disse programmer, som vil åbne kommunikationsporte almindeligvis bruges af cyberkriminelle for uautoriseret indtrængen på den pågældende computer . Hvis computeren bruger ikke huske at returnere disse sikkerhedsindstillinger tilbage til deres oprindelige niveauer, vil en fortsat sikkerhedsproblem være aktiv.
    ActiveX Issues

    ActiveX er en Microsoft program skabt til at køre inde i Internet Explorer. ActiveX er også den mest almindelige metode cyberkriminelle bruger til at levere spyware at unexpecting Internet surfere . PC Pitstop anbefaler at slukke Internet sikkerhed programmer, der kører i aktiv tilstand , når du bruger nogen af de pc Pitstop gratis scanninger. Kombineret med skiftende Internet browsers sikkerhedsindstillinger , kan dette åbne computeren til en fuldstændig overtagelse af en cyberkriminelle laver en " drive-by " på en high-speed -forbindelse.
    Ekspert Insight
    < br >

    PC Pitstop er en legitim hjemmeside, der tilbyder en levedygtig tjeneste for den gennemsnitlige pc-bruger . Men før du bruger PC Pitstop eller andre online diagnostisk service virksomhed , bør du rådføre dig med din nuværende computer sikkerhedsløsning vender at kontrollere PC Pitstop er kompatibel , og vil ikke få computeren til at gå ned repareres. PC Pitstop licensaftale om er meget eksplicit , og hedder PC Pitstop vil ikke blive holdt ansvarlig for eventuelle spørgsmål i forbindelse med installation eller brug af deres diagnostiske værktøjer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en langsom start i Vista 
    ·Sådan Fix Ntdll.dll fejl 
    ·CD Bootable Recovery 
    ·Sådan Stop Windows Genuine Advatage 
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP Pavilion 
    ·Sådan Reparation Runtime fejl i C + + 
    ·Sådan Genstart en computer tilbage til fabriksindstill…
    ·Hvordan at skjule en e-mailadresse ved afsendelse 
    ·Sådan Hold Vista skrivebordsikoner Fra re-arrangere 
    ·Fejlfinding en Toshiba Tecra M3 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvorfor vil Sletning af en Spil mappe Affect Alle andre…
    ·Problemer med at bruge en Pen tablet med en bærbar 
    ·Sådan gendannes Hard Drive Når systemet ikke Reboot 
    ·Sådan installeres SQL 2005 Enterprise Manager 
    ·Karriere Som en PC tekniker 
    ·Sådan deaktiverer Windows-opdateringer i XP, Vista og …
    ·Sådan Genstart & Fix pc'er 
    ·Gratis Computer Fejl Fixer 
    ·Hvad er kopiering Spyware 
    ·Sådan deaktiveres UPnP og Windows Media Player Sharing…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com