| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er Disk Defragmentering
    Disk Defragmentering er en simpel proces, der involverer at gendanne data i enkelt destinationer, hvor de kan tilgås nemt. Fragmentering er meget skadeligt for harddisken, fordi det får den til at arbejde hårdere ( dreje hurtigere ) for at finde filer spredt på flere lokationer. Det er vigtigt at forstå, hvordan Disk Defragmentering fungerer, og hvordan det forbedrer din computers ydeevne. Fordele

    Disk Defragmentering er designet til at optimere dine harddiske. Som du bruger en harddisk til at gemme og slette filer , lommer af rum kaldes fragmentering vil blive oprettet. Som et resultat af fragmentering , nye software-filer gemt i flere steder, hvor de kører langsomt. Defragmentering forbedrer en computers ydeevne ved at omstrukturere data og placere dem i en sammenhængende plads , snarere end at blive spredt ud over hele din computer. Dette giver begge programmer filer til at indlæse hurtigere, som operativsystemet ikke behøver at læse data fra flere lokationer .
    Sådan Defragmenter din harddisk

    Deframenting en hård drev er en meget simpel proces, der er opnået ved hjælp af en indbygget diskdefragmenteringsværktøjet . Kør diskdefragmenteringsværktøjet placeret i System Tools mappen findes i Tilbehør option på menuen Start . Vælg den harddisk, der skal defragmenteres og analysere det , før du begynder defragmenteringsprocessen . Analysere drevpartitionen giver dig en rapport , hvor dårligt defragmenteret din harddisk er . Kør defragmentering til at lukke op rum ved at indsamle data i en sammenhængende plads .

    Defragmentering Colors

    Når harddisken bliver defragmenteret , er der en række af farver, der tilkendegiver forskellige tilstande for partitionen. Farverne er rød, blå, grøn og hvid. Rød giver dig en beskrivelse af de fleste af de klynger, der er del af en fragmenteret fil. Den blå repræsenterer de fleste af de klynger, som er sammenhængende filer med klynger i den gruppe, der kun indeholder ledig plads, og tilstødende klynger. Den grønne betyder fleste af de klynger, der ikke kan flyttes enten på grund af fysiske eller sikkerhedsmæssige grunde . Hvid betyder fri plads klynger og sammenhængende klynger .
    Ekspert Insight

    Kør diskdefragmenteringsværktøjet ofte ( mindst en gang om måneden ) for at forbedre din computers ydeevne. Hvis du aldrig har kørt disk fragmentering værktøj , chancerne er dine programmer køre langsomt og filer tager lang tid at åbne , og derfor er det vigtigt at udføre denne vedligeholdelse opgave ofte. Disk Deframentation kan tage lang tid (mere end 5 timer) , afhængigt af hvor stærkt opsplittet din computer er , og derfor kører det natten , før du går i seng er ideel. Luk alle kørende programmer , før du fortsætter med defragmenteringsprocessen .
    Misforståelser

    Der er virkelig ikke en måde at forhindre fragmentering af filer på din harddisk. Det er en proces, der forekommer efter en computer er blevet brugt i lang tid . Men filsystemer såsom NTFS er modstandsdygtige og mindre tilbøjelige til fragmentering på grund af en forbedret filhåndtering . Disk Defragmentering løser ikke registreringsdatabasen problemer. Registreringsdatabasen er en database, der indeholder indstillingerne for programmer og applikationer og kræver separate værktøjer til at styre og rengøre. Det er en separat computer -system virksomhed, hvis præstation er lige så afgørende for resten af ​​din computers ydeevne.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reformater Windows XP SP2 
    ·Sådan fjernes Super Cache 
    ·Hvordan at reparere en beskadiget fil 
    ·Sådan Clean Computer Registry på Home 
    ·Sådan Kalibrer en Dell bærbar skærm 
    ·IE8 Web Slices Ikke i orden 
    ·Hvordan man løser en manglende eller Korrupt fil på W…
    ·Sådan gendannes papirkurven til Windows Desktop 
    ·Hvordan finder man en computer affaldsspanden 
    ·Sådan geninstalleres MS DTC 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvorfor vil ikke USB-drevet dukke op i min computer 
    ·Hvilken type af filer kan slettes 
    ·Sådan Bind UltraCharts på Infragistics Controls 
    ·Sådan Konverter MOD til AVI 
    ·Min computer kan ikke køre exe- filer eller Start Up 
    ·Sådan vises en kalender på en Desktop 
    ·Sådan formateres en GPT Terminal 
    ·Scarface PC Problemer 
    ·Sådan Fix en kopieret & Indsat Filer 
    ·CCleaner Tips 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com