| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    CPU Fan Problemer
    få komponenter kan være så afgørende for driften af ​​din computer som CPU-blæseren. Moderne CPU'er kan nå temperaturer høje nok til at koge vand og kræver bistand af varme dræn og fans for at forblive cool nok til at fungere. Diagnosticering og fastsættelse af et problem med en CPU fan er et spørgsmål om logik og lidt opfindsomhed , og dermed kan gå en lang vej mod at gøre din computer køre mere pålideligt. Diagnosticere en Fan Problem

    Dit første fingerpeg i at diagnosticere et problem med din køleplade eller ventilator kan være den lyd, det giver . Hvis din CPU fan gør en klikkende lyd , det mest sandsynlige behov udskiftes , men kan en fan, der opererer på et uacceptabelt højt niveau, kan repareres
    p Hvis din computer pludselig kører meget langsomt , mens du bruger. det, det også kan være forårsaget af en fan problem . Fordi en CPU kunne antændes uden ordentlig køling, moderne processorer anvender termisk beskyttelse algoritmer, der automatisk udløser en hastighedsreduktion , hvis deres interne varme niveauer blive farlig , og derefter hæve hastigheden igen, når varmen er reduceret. Kig efter en gentagelse hurtig slow -hurtig cyklus i reaktion på din computer til at diagnosticere dette.
    Dirty Fan

    løse et problem med din CPU fan, den første ting , du skal gøre er at rense det. Rengøre computerens fans bruger vatpinde fugtet med sprit. Hvis du er i stand til at få adgang til computerens indsugning og udstødning fans, rense dem så godt. Brug en dåse komprimeret luft til at løsne støv mellem lamellerne af kølelegemet .
    Poor kontakt med CPU

    CPU køler virker ved sprede varmen . Den varme, der genereres af processoren overføres til køleplade , som indeholder mange store aluminium eller kobber finner. Ventilatoren derefter blæser den varme luft væk fra finnerne . Til dette system til at fungere, skal kølelegemet give faste , selv kontakt med overfladen af CPU. Hvis du oplever problemer med CPU varme og kølelegemet er cool , er det sandsynligvis gør dårlig kontakt med CPU overflade. Fjern kølelegemet og rengør bunden og overfladen af CPU ved hjælp af et stykke vat fugtet med acetone for at fjerne enhver termisk forbindelse til stede på begge overflader . Genanvende et tyndt lag af nye termiske sammensatte og omhyggeligt genmontere kølelegemet , der sikrer, at det gør endda kontakt med CPU'en.
    Utilstrækkelig Case Airflow
    p Hvis din CPU fan og køleplade ikke modtager en konstant forsyning af kold luft , vil de være i stand til effektivt at køle din CPU. Din computer skal have mindst ét indtag ventilator og en udstødning fan . Du vil sandsynligvis have en udstødning fan allerede inde i computerens strømforsyning . Hvis der ikke indtaget fan er til stede , skal du installere et.
    Utilstrækkelig Cooling Power
    p Hvis din CPU fan er at skabe et uacceptabelt niveau af støj eller varme , og du har bekræftet, at det fungerer korrekt, kan det ikke være effektive nok til at køle din CPU. Jo mere overfladeareal en køleplade har , jo mere varme det være i stand til at sprede. Derudover kobber varmeledende lettere end aluminium , det materiale, der anvendes i de fleste billige kølelegemer . Firmaer som Zalman og Scythe fremstiller effektive kølelegemer , der kan parres med store, langsomme fans at sænke støjniveauet på en computer. Køb en effektiv køleprofil at berolige din larmende computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Boot Up Blinkende Lights 
    ·Sådan at gendanne systemet ved opstart 
    ·Hvad kan forårsage Backspace knappen på min laptop ik…
    ·DameWare 6.0 Er Ikke Tilslutning til en Vista-computer 
    ·Sådan fjernes Windows Genuine Verifikation 
    ·Sådan Fremskynde USB Dataoverførselshastighed 
    ·Min computer Har langsom reaktion , når du skriver 
    ·Sådan Fix lav lysstyrke på en Alienware M15x 
    ·OpenOffice vil ikke starte 
    ·Sådan bruges en antistatisk håndledsstrop 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fjern sporingscookie 2O7 
    ·Sådan ændres Default Folder Icon i Vista til at være…
    ·Problemløsning Tjekliste for Hard Drive Manglende 
    ·Sådan fjernes Davis Vantage Pro USB-drivere 
    ·Hvordan kan jeg Genstart en Samsung Computer 
    ·Sådan foretages fejlfinding computer : den lukker ned …
    ·Sådan bruges CCleaner at afinstallere programmer 
    ·Sådan Afinstaller ProLiant Support Pack 
    ·Sådan Skjul Headers 
    ·Sådan ændres Standard Internetforbindelser 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com