| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Problemer med Hal.dll
    Hal.dll repræsenterer hardware abstraktionslag i Windows , hvilket er et middel til mægling mellem bruger -mode applikationer og det lave niveau samspil , der opstår mellem styresystemet og hardware. I lægmandssprog , er den hardware abstraktionslag en måde for software til at kommunikere med hardware uden at kræve softwareudviklere til at skrive en stor virvar af lav-niveau kode. Vide om den slags problemer, der opstår med hal.dll kan hjælpe med at forhindre dem i at ske i fremtiden. Primære årsager

    Problemer i HAL biblioteket opstår ofte , fordi nogle virus eller operativsystem fejl enten beskadiget den, slettet filen , eller flyttes den fra sin rette placering. Hvis sådan en ting sker , kan du få en fejl der siger noget lignende " hal.dll mangler eller er beskadiget . " Ofte, hvis hardwaren abstraktion lag er korrupt , vil Windows ikke starter korrekt , hvis det begynder op på alle. Windows har også brug for dets hardware abstraktionslag at lade sin interne højt niveau software til at kommunikere med den hardware på din computer.
    Højt niveau og lavt niveau

    " højt niveau "og" lavt niveau " er udtryk, som ofte anvendes af udviklere. At tydeliggøre forskellen mellem de to, højt niveau kode bruger tredjeparts komponenter til at kommunikere med computeren . Low- niveau repræsenterer al kode , der pakkes ud , hvilket betyder, at den ikke bruger nogen tredjeparts grænseflader til at kommunikere med computeren. Grunden hal.dll fejl kan være meget fatalt for din computers funktionalitet , fordi biblioteket dybest set kommandoer en stor del af det lave niveau komponenter i dit system. Hvis hal.dll er blevet flyttet eller skrives til uforvarende mange af dine programmer og dit operativsystem så godt , vil ikke være i stand til at kommunikere med den hardware på din computer. Højt niveau komponent fejl såsom programfejl er ikke så ødelæggende.
    Andre mulige årsager
    p Der er en række grunde til, at hal.dll bliver beskadiget eller flyttet. I nogle tilfælde kan det ikke mangle på alle. Operativsystemet har måske stødt på en fejl i at læse den, og antog der var en fejl. I dette tilfælde kan du løse ved at genstarte computeren , hvilket altid er den første ting du bør prøve , når sådanne fejl sker . I andre tilfælde kan et program installation har skrevet til hal.dll , hvilket medfører en kaotisk dilemma efter at computeren er genstartet, eller i løbet af den tid, det kører. En overskrevet hal.dll fil er et alvorligt problem , men ikke umuligt at fastsætte.
    Solutions

    Den første ting du skal gøre er genstart. Fejlen kan være en isoleret hændelse, der løser en genstart. Hvis det ikke virker, løse boot.ini fil i Windows ved at erstatte det, hvilket gøres ved at skrive " bootcfg /rebuild " i Windows Genoprettelseskonsol (du bliver nødt til at starte fra et system disk til at gøre denne proces ) . Det største antal hal.dll fejl opstår på grund af en dårligt konfigureret startrækkefølgen . Dine andre guldkorn i denne trial and error session er at omkonfigurere din BIOS til at starte i den rigtige rækkefølge . Hvis du ikke ved hvordan man gør dette, behøver ikke forsøge at gøre det selv . Du skal have nogen tjeneste din computer for dig i disse tilfælde.
    Hvad hvis løsninger ikke virker ?

    Du kan have til at fortryde nogle indstillinger , du måtte have ændret sig over tid , ved hjælp af Systemgendannelse findes under Tilbehør /Systemværktøjer i menuen Start under Programmer . Du kan bruge Systemgendannelse til at gendanne dit system til den måde, det var på en bestemt dato , og du skal kun bruge den, hvis du er villig til at miste nogle data og indstillinger til at få din computer fungerer normalt igen. Men hvis dette ikke virker, skal du muligvis geninstallere hele styresystemet. Må ikke geninstallere Windows , medmindre du er meget sikker på at du er klar til at slette alle dine data.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Jumpy Screens i EPSXe 
    ·Hvordan man opbygger en Binary Tree rekursivt Brug User…
    ·Sådan Systemgendannelse på en Acer Aspire 5515 
    ·Hvordan laver gratis Boot cd til XP 
    ·Sådan Reset Dell Inkjet Cartridge Niveauer 
    ·Hvordan debug din computer 
    ·Hvordan gendanner jeg Toshiba Satellite R25- S3503 
    ·Ordentlig pleje af bærbare Lithium- Ion batterier 
    ·Hvad er Driver Detective Spyware 
    ·Sådan aktiveres en Dual Core Processor 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Acer Aspire 5100 til fabriksindstillin…
    ·Hvordan kan man se den sidste gang en computer var defr…
    ·Sådan Find i386 Files 
    ·Sådan ændres HKEY til The Sims 3: Verdenseventyr 
    ·Sådan Edit & Clean en Registry 
    ·Sådan Lås Gateway NV79 Laptop Cursor 
    ·Hvordan at slippe af Win32 : Trojan -Gen 
    ·Hvordan at reparere en Windows Vista Screensaver 
    ·Sådan geninstalleres Vista Service Pack 1 
    ·Min Panasonic Battery Pack CGR B/T19SE vil ikke debiter…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com