| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Notebook Keyboard Problemer
    Bærbare computere er blevet nyttige redskaber i vores samfund. Med disse bærbare computere , kan vi arbejde næsten hvor som helst når som helst . Men hvad sker der, hvis vi har en computer, hvis tastatur er stoppet fungerer korrekt ? Det kan være en irriterende situation, der kan stoppe dig i dine spor , så læs videre for at lære mere om de forskellige problemer , notebook tastatur kan opleve. Anatomi af en bærbar computer

    Typisk, en moderne bærbar computer har både tastatur og pegeredskab integreret i edb-systemet , snarere end at have særskilte inputenheder såsom en ekstern mus eller tastatur . Under integrerede inputenheder sparer plads og bidrager til at gøre en bærbar computer bærbare. Desværre er det stiller også nogle udfordringer , især når noget går galt med en input-enhed som tastatur .
    Årsager

    Sommetider et tastatur vil stoppe fungerer korrekt uden synlig årsag . Sommetider du forsøger at multitaske og spill noget på dit tastatur. Sommetider din computer kan være stødte og faldt på gulvet ved et uheld . Under alle omstændigheder , hvis computeren ikke vil acceptere input gennem tastaturet skal du finde ud af en løsning.

    Rettelser og Workarounds

    Når et tastatur på en bærbar computer ophører fungerer korrekt , det hjælper at vide, hvad dine muligheder er. I tilfælde af et beskadiget tastatur , virkelig er der tre muligheder: Reparer tastaturet , skal det udskiftes eller find en workaround.Of de tre muligheder , reparere tastaturet er formentlig mindst omkostningseffektiv. Computertastaturer består af hundredvis af trykfølsomme afbrydere, printkort og en microcontroller . Medmindre du er en dygtig elektronik tekniker med en gyldig kredsløb skematisk af tastaturet , der forsøger at reparere en defekt tastatur vil sandsynligvis ikke være successful.The anden løsning er at erstatte tastaturet. Dette er den mest permanent løsning , men ikke altid den mindst dyre . Udskiftning af tastaturet på en bærbar computer kræver nogle mekaniske færdigheder , men når den defekte tastatur er fjernet , udskiftning tastaturet er relativt let at installere. Denne indstilling kræver de rette værktøjer ( passende størrelse skruetrækkere , en lille par spidstang , en statisk afladning band ) og en tilstrækkelig størrelse arbejdsområde (mindst på størrelse med et køkken tabel). Afhængig af fabrikat og model af bærbar computer, tastaturet kan holdes i med skruer skjult af et aftageligt panel , eller du måske nødt til at tage ud næsten hele bærbare computer at få adgang til skruerne i tastaturet i. Inden du starter , er det bedst at have din instruktionsbog handy. Hvis du ikke har en, typisk det firma, der fremstillede din computer vil have på støtte sektion af deres hjemmesider (se Resources). I instruktionsbogen, vil der typisk være en skematisk , der viser dig hvordan du får adgang til batterirummet , hukommelsen rum og tastatur /mus area.Once tastaturet rum er blevet besøgt , skal du fjerne skruer, der holder tastaturet på , og fjern kabel, der forbinder tastaturet til computeren. Sørg for at gemme skruerne , og husk ( eller markere ned) , hvor hver skrue går. Installer den nye tastatur og stik i kablet, som forbinder tastatur til computeren . Sæt skruerne i igen, og luk skuffen. Når du genstarter computeren, skal det komme op normalt. For at teste tastaturet , åbne et dokument , hvor du vil teste nøglerne for at se om de virker. Hvis de gør, er dit tastatur blevet replaced.The billigste, og mindst permanent måde at løse et tastatur problem er simpelthen at købe et eksternt tastatur . Næsten alle bærbare computere har et tastatur eller USB-port , som vil acceptere en 101/102-standardtastatur tastatur. Computeren kan kræve installation af tastaturdrivere , men mange nyere computere understøtter allerede et eksternt tastatur , uden behov for yderligere software.
    Andre årsager

    Nogle gange er problemet ikke med tastaturet, men snarere med selve computeren. Hvis den bærbare computer blev beskadiget på anden måde ( f.eks nedsænket i væske eller faldet fra et højt sted ) , kan det være , at et andet problem forhindrer computeren i at modtage eller behandle input fra tastaturet (f.eks korroderede elektriske kontakter eller knækkede /bøjet stik). I så fald kan det være mere omkostningseffektivt at få en ny computer.
    Beslutning faktorer
    p Hvis en notesbog tastatur ikke fungerer korrekt , er der et par forskellige måder at håndtere problemet . I sidste ende, hvad der bestemmer, hvordan du løser problemet afhænger af, hvor meget du vil bruge, hvordan komfortable du er med at gøre en reparation eller udskiftning dig selv, og hvor hurtigt du har brug for at løse problemet.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Web Service til at søge File Extens…
    ·Sådan Oplåsning af tastatur på en HP bærbar 
    ·Sådan Fix My Java XP 
    ·Sådan ændrer du din Windows Serienummer 
    ·Fælles runtime fejl 
    ·iMac Strømproblemer 
    ·Windows Security Mail Problemer 
    ·Windows Performance Monitoring Tools 
    ·Sådan slette Junk Files 
    ·Hvordan at slippe af Blue Screen of Death 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Boot en IBM ThinkPad R40 fra en cd 
    ·Sådan Forhøjelse Laptop Boot -Up Time 
    ·Hvordan man kan rette en Unsigned Audio Driver 
    ·Sådan Konverter musik til MP3 format med LameFE 
    ·Sådan installeres Sound Driver til Toshiba 
    ·Sådan Reparation en elektronisk Board 
    ·PST Reparation & Recovery 
    ·Sådan spiller på fejlsikret tilstand for Windows Vist…
    ·Hvad er Hacking & hvordan kan det være skadeligt 
    ·Sådan Fix Windows XP Fejl Kan ikke flytte fil eller ma…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com