| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Dell Computer startproblemer
    Når din Dell-computer ikke starte op i Windows , ikke ærgre sig . Mange af årsagerne til opstart problemer let afhjælpes med tålmodighed og ordentlig fejlfinding. Du skal blot henvende sig til problemet roligt som du udforske de mulige årsager til din computer problemer samt de sandsynlige retsmidler for situationen. Non- Bootable Disk

    Nogle ældre Dell computermodeller vil ikke starte , hvis en ikke - bootable disk er i nogen af ​​drevene. Fjern alle diske i drevene, prøve at genstarte dit system. Boot fejl vil også opstå, hvis du har skiftet ud af din harddisk med en anden harddisk , der ikke indeholder et operativsystem. Hvis du har installeret en ny primær harddisk , skal du sørge for at installere Windows eller et andet operativsystem, på det drev , så computeren til korrekt starte.
    Nyinstallerede Hardware
    p Det er vigtigt at kontrollere , at enhver ny hardware installeret på din Dell-system er kompatibelt . Før du installerer ny hardware , bør du altid sørge for, at den computer, den er ved at blive installeret i opfylder systemkravene . Hvis du for nylig har installeret ny hardware i din computer, og start- problemer begyndte umiddelbart derefter fjerne den nye hardware for at se, om problemet fortsætter . Hvis fjernelse af hardware løser det problem , chancerne er hardwaren er enten defekt eller ikke kompatibel med din computer.
    Safe Mode

    En god test for at se hvis dit operativsystem er stadig stabilt, samt en måde at løse nogle problemer, er fejlsikret tilstand. Safe Mode er en funktion i Microsoft Windows, der giver brugerne adgang til en skrabet version af operativsystemet, som ofte kan bruges, selv når en normal boot -up mislykkes. For at få adgang fejlsikret tilstand , skal du trykke på " F8 "-tasten , som computeren starter op . Vælg Fejlsikret tilstand i startmenuen , og vent på, at Windows indlæses. Husk på, at fejlsikret tilstand fungerer ved en lav opløsning, så dit skrivebord , vil se anderledes ud end normalt, men det er normalt , så du skal ikke blive bange.
    Virus Check
    < p> En anden almindelig årsag til startproblemer er computervirus. Hvis du er i stand til at starte op i fejlsikret tilstand , som beskrevet ovenfor, så vil du være i stand til at scanne for virus . Hvis du allerede har et antivirusprogram installeret på din computer , skal du køre det en gang Windows er færdig starter i fejlsikret tilstand. Hvis du ikke har antivirus-software, skal du vælge " fejlsikret tilstand med netværk Support" fra startmenuen , når computeren starter . Dette vil tillade dig at downloade antivirus-software og scanne dit system. AVG Free er en glimrende antivirus program, der tilbydes gratis ( se Referencer ) . Når det er blevet downloadet, installere softwaren og køre en virus check.
    Keyboard

    anden årsag til nystartede problemer kan være dit tastatur , som kan angives ved ikke at være i stand til at komme ind i fejlsikret tilstand. Kontroller at se, at dit tastatur er korrekt tilsluttet computeren . Også inspicere tastaturet kabel til nedskæringer eller andre skader. Hvis du bruger et trådløst tastatur , der ikke er installeret endnu , kan det være nødvendigt at bruge en kabelbaseret tastaturet, indtil det nye tastatur er blevet installeret. Hvis du stadig oplever problemer , kan du prøve en anden tastatur, som det kablede tastatur ikke kan arbejde ordentligt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Tips og fejlfinding på Computer Problemer 
    ·Sådan Formater Partition Brug NTFS Hurtigt 
    ·Sådan fjernes en Dell baggrundsskærm Fra et Terminal …
    ·Jeg kan ikke starte Computer Management 
    ·Sådan geninstalleres MS System Indlæg Drivers på XP 
    ·Om Gateway NTLDR mangler Message 
    ·Conexant Audio HP lydproblemer 
    ·Programmer til at hjælpe med at finde og opdatere driv…
    ·Hvad skal gøre, hvis min Windows XP tager for lang tid…
    ·Tegn på en bærbar Overophedning 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes dobbeltposter Files i Vista 
    ·Windows XP Home Edition Setup fryser fast under Device …
    ·Sådan Fjern et program Når Temp File kan ikke findes 
    ·Hvorfor er min processor, der kører med halv hastighed…
    ·Sådan får i fejlsikret tilstand på en HP Desktop 
    ·Hvad betyder det, hvis en server ikke løses 
    ·Sådan aktiveres NTFS File sikkerhed i Windows XP Pro 
    ·Sådan fjernes Java 2 Runtime Environment 
    ·Hvorfor har min computer Standby hvert 30. sekund 
    ·Sådan Åbn My Cache på min computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com