| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    DDR RAM Problemer
    DDR RAM er en type RAM systemhukommelse , og jo mere af det du har, jo bedre . Det er lidt ligesom din computers mave - jo større det er, jo mere mad du kan få i der . Jo mere RAM du har, jo flere opgaver din computer kan gøre - og hurtigere . DDR RAM er kommet ned i pris markant, og der er ingen grund bør du ikke få din computer arbejder med flere operationsstuen og hoved plads , at øget RAM vil give. Mange store kasse elektronik detailhandlere kan forsyne dig med den hukommelse, du har brug for. Nogle online-forhandlere , såsom Crucial , har en online markering værktøj, der lader dig vælge din computer producent og model , og de vil rådgive dig om, hvad hukommelse til at købe. Så læg på den hvide kittel , åbne kassen og få dine hænder dybt ind i maskinen. Tænk bare MASH eller Nip /Tuck til inspiration. System Vil ikke Reboot
    p Hvis du har købt ekstra hukommelse , åbnede sagen og erstattet de to kort kun for at finde det system ikke starte op længere , tage en dyb indånding og ikke panik . Dit system er ikke klar til skraldespand , men dette vil tjene som en påmindelse om, at du bør gøre jævnligt sikkerhedskopier af din harddisk. Sluk for systemet, og genindsætter hukommelsesmodulet. Sørg for, at det klikker på plads. Kontroller , at de små håndtag i slutningen af kortene er fast lukket på kortene. Sørg for, at kortene er den rigtige vej rundt i slots og ikke bagud . Ser man på de kort , vil du se stikkene ikke engang , så matcher tænderne til slots. Sørg noget andet ikke har poppet ud af systemet , mens du har været kæmpet med indmaden af ​​din computer.
    P Hvis du ikke kan høre eller se noget, når du forsøger at starte computeren , skal du kontrollere , at alle fladkabler er fuldt tilsluttet. Hvis du har haft til at re -installere bånd, sørg for at de går tilbage i samme rækkefølge , du har frakoblet dem. Kontroller også, at hukommelseskortet er den rigtige for din computer , og at sælger ikke giver dig den forkerte kort .
    Stadig Kom Lav hukommelse Messages

    Hvis du har tilføjet hukommelse , fordi din computer holder nagende dig, at det ikke har nok hukommelse til at udføre visse opgaver , og det stadig nags dig, selvom du har opgraderet hukommelsen , så tjek systemressourcerne. Skriv msconfig i computerens dialogboksen Kør. Fravælg overflødige , oppustet nystartede emner som dem , der fulgte med prøvesoftwaren , og genstarte. Det er ligesom at rydde op dit skab. Du bør se nogle forbedringer.
    Kun halvdelen af ​​den nye hukommelse arbejder

    Hvis du genstarte systemet og kun halvdelen af ​​hukommelsen ses , så tjek systemets BIOS. Du bør opgradere din BIOS. Gå til din maskines producentens hjemmeside og klik på support.
    Notebook - Specifikke emner

    Mens vi er på emnet, hvis du tilføje RAM til en notebook og det er ikke at blive anerkendt , helt aflade computerens strøm ved at frakoble det fra væggen og fjerne batteriet helt.
    DDR RAM arbejdede og nu er det ikke
    < br > p Hvis dine DDR RAM arbejdede for et stykke tid og har nu slået fejl, det er dårligt RAM. Tag det tilbage.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix My XP Sound 
    ·Sådan diagnosticere et teknisk problem med en IBM Apti…
    ·Sådan kontrollere harddisken for en Dell Inspiron 1525…
    ·Sådan Fix en langsom start i Vista 
    ·Hardwareproblemer med Genstart 
    ·McAfee VirusScan 8.5I kan ikke installeres 
    ·Hvordan at slippe af SpaceQuery 
    ·Min Asus Laptop vil ikke komme ud af standby 
    ·Riser Card problemer 
    ·Hvad er årsagen en Cursor kan fryse under Inaktivitet 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan copy & paste i Putty 
    ·Hvordan man laver en hard- disk image 
    ·Hvordan man partitionerer en computer i Windows XP for …
    ·Sådan foretages fejlfinding HP Director 
    ·Sådan Konverter MP4 til AVI Online 
    ·Computer går ned med Vertical Video Bars 
    ·Sådan ændres System Font 
    ·Hvordan man kan reducere skrivebordsikoner i Vista 
    ·Fejlfinding en Envy 15 ATI Mobility Radeon 4830 driver 
    ·Sådan aktiveres Windows Update i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com