| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er Adware Vundo Variant
    ? The Adware " Vundo Variant " , også kendt blot som " Vundo , " refererer til et program i den Vundo Family, også kendt som " Virtumonde . " Dette program er ofte omtalt som adware eller malware , fordi det kan låse og beskadige din computers operativsystem, samt forårsage pop -ups, der dirigerer dig til svigagtige anti-virus websites som en del af et fupnummer. Det er vigtigt at fjerne dette program så hurtigt som muligt . Vundo History

    Vundo Family of ondsindede programmer først dukkede op i 2004 som " Troj_Vundo_A ". Programmet fungerede i en adware og spyware kapacitet , overvågning af hjemmesider en bruger besøgte, og derefter rapportere det tilbage til en tredjepart , så det pågældende selskab , så kan markedsmekanismer målrettede produkter til brugeren. Siden da har mindst 2.000 Vundo varianter kommer ud, og antallet er stigende.
    Evasion

    Én ting, der gør Vundo adware særligt vanskelige at håndtere, er at det er effektivt at skjule fra anti-spyware løsninger. Det gør den ved at downloade på din computer, når du går til en hjemmeside, der er designet til at inficere brugere. Så det skjuler som en Windows Registry nøgle, hvilket gør det vanskeligt for andre programmer til at skelne det fra computerens faktiske processer . Det betyder, at for at fjerne dette særlige program manuelt, skal du virkelig vide hvad du laver , eller du kan få computeren skader.
    Anti -Virus

    en måde at beskæftige sig med Adware ligesom en Vundo variant er ved hjælp af et anti -virus program. I særdeleshed skal du én, der er udstyret med konstante opdateringer , da Vundo konstant tilpasning og forandring og kommer ud med nye måder at undgå netop disse typer af programmer . Et eksempel på en som denne , kan du downloade gratis, er Avira (se Resources). Vundo er en af ​​disse programmer, der bliver identificeret som en virus , spyware og adware, så ethvert program, der kan beskæftige sig med nogen af disse problemer vil normalt virke . Dette er fordi Vundo kan fungere meget som en virus , men også kan udspionere din computer, og kan fokusere på annoncer og markedsføring.
    Vundo Fix

    anden mulighed for beskæftiger sig med Vundo er ved at downloade et program, der var specielt designet til Vundo i særdeleshed. Dette program er passende hedder " Vundo Fix" , og det kan downloades gratis. Når du har gjort det , kan du bruge den til at scanne din computer for forekomster af eventuelle ondsindede programmer, der bærer lighed med noget inden for Vundo Family. Vundo Fix kan derefter gøres for at fjerne disse programmer.
    Anti-spyware programmer

    Endelig software som en anti- spyware program kan også hjælpe. Disse programmer opdateres ofte , og har været stridende med Vundo variant programmer for lang tid. Et eksempel på et sådant program er Spybot : Search and Destroy (se Resources). Efter opdatering af softwaren , skal du udføre en scanning på computeren for at se, om der er nogen Vundo varianter eller andre trusler der. Når fundet, vil " Fix udvalgte problemstillinger " knappen giver dig mulighed for at fjerne disse trusler.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor kan man ikke Øresund arbejde hele tiden på mi…
    ·Sådan fjerner Om : Blank på Vista 
    ·Sådan ændres XP Brugerindstillinger 
    ·Sådan fjernes JPG.exe Filer 
    ·Hvordan jeg Fremskynde en Acer med Vista , der er langs…
    ·Sådan fjernes Goochi 
    ·Hvordan kan jeg se, om en computer er Tapped 
    ·Problemer Efter en Memory Upgrade 
    ·Sådan Løs høje CPU-forbrug 
    ·Sådan Slut en Sony Laptop til TV With No S-Video 
      Anbefalede Artikler
    ·Vista Internet Problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding Dell Inspiron 1501 Laptop 
    ·Sådan aktiveres Fjernsupport på Windows Vista 
    ·Sådan Konverter lp'er til cd'er Brug Freeware 
    ·Hvordan man laver en Boot CD med Ophcrack Med Advanced …
    ·Sådan Check Hvis PC'ens Virtual Memory Er Low 
    ·Application Manglende Med Kernel32.dll 
    ·Sådan gendannes filer Efter en Hard Drive Crash 
    ·Hvordan skal tjekkes for diskfejl i Vista 
    ·Fem grundlæggende regler til fejlfinding en PC 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com