| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad gør en computer tekniker Do
    ? Brug den strengeste definition en computer tekniker forventes at diagnosticere og reparere både hardware og software spørgsmål, som forstyrrer computerens evne til at fungere optimalt. I den virkelige verden en computer tekniker forventes at byde kundesupport og uddannelse, installere kabler , fejlfinde internetforbindelser , effektivt at fjerne /undgå virus infektion samt enhver form for malware problemer eller , som de fleste jobbeskrivelser det ansvar , udføre forskellige andre opgaver. Hardware diagnose og reparation

    Det primære ansvar for en computer tekniker er at fejlfinde og løse eventuelle problemer, der opstår på grund af svigtende eller mislykkedes hardwarekomponenter. Denne funktion er generelt afsluttet gennem en proces kendt som dele bytte selvom der er en række diagnostiske værktøjer , der kan anvendes til at fastslå, hvilke komponenter mislykkedes. I ekstreme tilfælde, såsom en harddisk udskiftning , vil en computer tekniker forventes at installere computerens operativsystem , udføre alle nødvendige opdateringer , samt kopiere kundens data fra den oprindelige harddisk eller data backup medier.
    < br > -software Issues

    Computer fejl kan også være forårsaget af software korruption samt forkert installation eller konfiguration . Som sådan er en computer tekniker forventes at være i stand til at rette op på disse typer af problemer samt forklare kunden, hvad der skete.
    Virus , spyware og malware

    Taler specifikt til Microsoft Windows-miljøet , vil en computer tekniker ansvar omfatter diagnosticering og fjernelse af en bred vifte af malware, der vil skabe problemer med en PC. Desuden vil det være computer tekniker pligt til at tage alle nødvendige skridt til at forhindre de problemer opstår igen . Dette kan omfatte installation af anti- virus software , uddannelse kunden om, hvordan man undgår farlige computing aktiviteter og eventuelt at planlægge regelmæssig vedligeholdelse besøg for at sikre , at eventuelle problemer bliver fanget og indeholdt , før de bliver et stort problem.
    < Br >
    perifere Installation

    Computer teknikere vil løbende blive opfordret til at installere en bred vifte af perifere enhed, herunder printere , scannere, trådløse adgangspunkter , routere, switches , og selv VoIP -udstyr , afhængigt af kunden . Det bør også nævnes, at da beboeren computer ekspert en computer tekniker vil rutinemæssigt blive opfordret til at yde rådgivning om, hvilket produkt der er bedst egnet til at udfylde kundens behov.
    Support og træning

    Uden undtagelse vil hver servicebesøg kræver en vis form for kundekontakt . I mange tilfælde vil dette også medføre en forklaring på, hvad der mislykkedes, hvilken handling blev taget for at løse problemet , og hvordan en gentagelse forekomst af problemet kan undgås. Et konkret eksempel på denne type interaktion ville være , hvis en computer strømforsyning mislykkedes, og teknikeren ville gøre en anbefaling til at installere en magt condition Uninterruptible Power Supply for at reducere problemet med overspænding . Installationen af ​​en ny printer måske også kræve en kort introduktion til, hvordan denne printer fungerer , og hvordan du bruger funktioner, som ikke var til rådighed i den tidligere printer.
    Cabling

    installationen af ​​diverse kabler vil være påkrævet afhængigt af den enkelte beskæftigelse. For eksempel vil en bænk tekniker være forpligtet til kun at arbejde på computere og periferiudstyr faldt mens et felt servicetekniker vil have en langt mere omfattende vifte af opgaver.
    Sales
    < p> en computer-tekniker er også anset for at være et salg person . Som nævnt tidligere, kan anbefaling af en Uninterruptible Power Supply føre til ikke kun et salg , men en returrejse opkald til kundens virksomhed.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Min computer vil ikke starte Up & Skærmen har Gibberis…
    ·Hvorfor er min laptop Screen Mørk 
    ·Sådan tilføjes Desktop baggrunde 
    ·Hvordan at slippe af brudte links i My Network Places 
    ·Dell Inspiron 2200 Strømproblemer 
    ·Sådan ændres HP Pavilion Webcam resolution for et øj…
    ·Løsninger til en Blue Screen 
    ·Kørsel af en Spyware Scan Fra Cd eller diskette 
    ·Hvad er årsagen min laptop til at lukke ned forbigåen…
    ·Hvordan at slippe af bootsektorvirus 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter ASX -filer til MP3-format 
    ·Acer Aspire og Sapphire lydproblemer 
    ·Sådan fjernes en Lost MySQL root-adgangskode i Windows…
    ·Sådan gendannes en Compaq 6710b 
    ·Sådan afgøre, om du har brug for mere RAM i din compu…
    ·Hvordan til at foretage udgående opkald til fastnet fr…
    ·Symptomer på Bad Kondensatorer 
    ·Sådan Reimage en Dell Inspiron 910 
    ·Hvordan til at sende billeder som vedhæftede filer 
    ·Sådan Gendan fabriksindstillinger til en Compaq 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com