| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er de mest almindelige Computer problemer
    ? Mange almindelige edb-problemer er lette at løse , men svært at diagnosticere. Når du regne ud , hvad der er galt med computeren , en løsning er nem at finde. Det meste af tiden, vil det enten være et problem : virus , malware , spyware eller en computer, der kører langsomt. I et worst-case scenario , du bliver nødt til at tørre din harddisk ren og geninstallere operativsystemet. Dette er ikke altid så slemt, som det ser ud , som det vil bringe tilbage nogle ydeevne til din computer. Også, hvis du kan sikkerhedskopiere dine vigtige filer , før du tørrer drevet, du virkelig har ikke mistet noget. Vira

    Virus er et meget almindeligt problem med computere. Sagen er, kan du få en virus ved blot at besøge et websted. Nogle symptomer på computervirus er : mærkeligt eller mærkelige adfærd i operativsystemet, ekstremt langsom ydeevne, og ikke -responderende applikationer

    Løsningen til at komme af virus er enkel: . Du har brug for anti -virus software. De to mest almindelige software udviklere af anti- virus software er McAfee og Norton. Hvis du ikke har penge til at købe en af ​​disse, prøv en hjemmeside kaldet www.trendmicro.com . De har gratis scanner og fjernelse .
    Malware

    Malware er et andet fælles problem inficere mange computere . Malware står for ondsindet software. Nogle eksempler på fælles malware er orme og trojanske heste . Malware ofte inficerer din computer via vedhæftede filer og bruge P2P programmer såsom Limewire . Sværhedsgraden niveau malware spænder overalt fra inficere én fil til at ødelægge hele din harddisk.
    P Det er ofte svært at slippe af med malware. Det anbefales, at du enten en systemgendannelse eller en serviet og geninstallation af dit operativsystem. For mindre potent malware , bør du prøve et program som Malwarebytes Anti-Malware .
    Spyware

    Spyware er den mest almindelige computer problem . Du kan pickup spyware på din computer fra næsten alt. Tracking cookies betragtes ofte spyware, hvis de sidder i et bestemt sted på din computer, såsom registreringsdatabasen. Det mest almindelige symptom på spyware er en væsentlig opbremsning i computerens ydeevne. Også , kan du opleve visse programmer , som du aldrig huske at installere være på din computer
    p Der er en masse programmer på markedet, der vil fjerne spyware , . Og de fleste af dem er gratis . Prøv Spybot Search and Destroy eller Adaware .
    Computer kører langsomt
    p Hvis du ikke har nogen af ​​de problemer ovenstående , og din computer kører stadig langsom, det bør kun tage et par tiltag for at løse

    Har en disk oprydning : . "Start > Alle programmer> Tilbehør> Systemværktøjer > Diskoprydning . "

    Defragmenter din harddisk : "Start > Alle programmer> Tilbehør> Systemværktøjer > Diskdefragmentering . "

    Hvis de to ovennævnte ting ikke fastsætte din computer , tweaking opstart vil normalt gøre det trick : "Start > Kør > Type ' msconfig '. " Når du har gjort det, vil det åbne op for dit system konfigurationsværktøj. Vælg den fane , der siger "Generelt" og sætte en check i boksen ved siden af ​​" Valgfri start . "

    Next , klik på fanebladet " Startup ". Her får du en liste over programmer , der kører i baggrunden. Alle disse programmer starter automatisk , når du tænder din computer. Du kan få nogle af dine ressourcer tilbage ved at fjerne markeringen nogle af dem. Må ikke fjerne markeringen nogen vinduer system applikationer. Alt andet bør være fint.
    .

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·En Volume Check mislykkedes på min iMac 
    ·Min Windows XP SP3 Screensaver Har langsom bedring Prob…
    ·Sådan geninstalleres GlassFish i NetBeans 
    ·Sådan Reparation Windows Billedgalleri Med nr. Start P…
    ·Sådan deaktiveres MAPI klienter 
    ·Sådan spiller Flash Video Files i Windows Media Player…
    ·Symptomer på Computervirus 
    ·Gratis Rettelser til cykliske redundanskontrol fejl 
    ·Sådan Factory Restore en ASUS Seashell 
    ·Fejlfinding Bands på Color Printing 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP , når det i…
    ·Sådan gør Casio Keyboard USB Driver Work 
    ·Sådan Fremskynde Download Speed ​​
    ·Sådan Kontroller I /O Port Conflict 
    ·Sådan aktiveres en Windows Debugger 
    ·Toshiba Laptop Strømproblemer 
    ·Jeg kan ikke køre nogen programmer Grundet Defense Cen…
    ·The Drive Letter ændret efter Systemgendannelse 
    ·Sådan Fix en Missing BOOTMGR 
    ·Sådan gendanne slettede videofiler 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com