| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  PC Diagnostic Hjælp
  Når computeren ikke fungerer , kan det være en opgave at finde ud af hvilke af de hardware -og softwarekomponenter er årsag til problemet. Det kan være dyrt at konsultere en computer tekniker for diagnostik , især hvis de ender med at finde ud af problemet kunne have været repareret selv. Med en smule forskning og den rigtige software , kan du lære at lave enkle reparationer på din computer, der kan spare dig for en tur til computer reparation butik. PC Diagnostiske Utilities

  fleste operativsystemer har en diagnostisk værktøj , der følger med installationen. Disse diagnostiske værktøjer vil hjælpe med at afgøre , om din hardware fungerer , og om dine enheder fungerer korrekt. Selv om det er begrænset , kan diagnostisk software fra styresystemet giver dig en grundlæggende idé om , hvilken hardware er defekt . Ved at bruge denne information , kan du være i stand til at afgøre, hvilken hardware til at erstatte .

  Windows hjælpeprogrammer som Scandisk.exe og Defrag.exe kan hjælpe med at bestemme problemer med din harddisk. Du kan bruge hardware manager i Windows 'Kontrolpanel til at teste, om din hardware korrekt kommunikerer med dit operativsystem.

  Fleste Linux og Unix udgivelser har diagnostiske forsyningsselskaber inkluderet med softwarepakke. Tjek hjemmesiden for din unikke Linux pakke for at finde ud af, hvordan at få adgang til diagnostiske værktøjer .
  PC Diagnostic Software Packages

  Internettet byder på et væld af softwarepakker til at hjælpe dig med at diagnosticere og reparere problemer med din computer.

  Vær forsigtig , hvilke programmer du bruger, da nogle freeware diagnostisk software er bundlet med spyware eller anden malware , der kan kompromittere integriteten og sikkerheden af dit system.
  < p > diagnostisk software som FreshDiagnose og PCPitstop kan hjælpe dig med at afgøre , hvilken hardware er defekt og arten af ​​hardware fejl.
  p Hvis dine freeware diagnostisk program byder begrænsede oplysninger om diagnosticering netop din hardware, kan du stadig bruge oplysningerne . Tjek din hardware producentens websted for statistikker om den ideelle drift aflæsninger af din hardware, og sammenligne dem med de aflæsninger , du får fra din software diagnostik pakke at afgøre, hvilken hardware er defekt .

  For Mac-brugere , SourceForge tilbyder et freeware Mac diagnostisk program kaldet AppleJack .
  p Hvis freeware og shareware programmer undlader at bestemme dit problem , kan du stadig prøve detail testprogrammer , som kan have flere funktioner og informationer. Nogle freeware diagnostiske programmer tilbyder en fuld version med ekstra funktioner som kan hjælpe med at løse dit problem.
  Internal Diagnostics
  p Hvis din hardware ikke bliver opdaget af systemet , hvis det er holdt op med at svare, eller hvis den diagnostiske software er i stand til at afgøre problemet med hardware, tjek dine forbindelser .
  p Hvis funktionssvigt hardware er en intern enhed, kan du nødt til at åbne computeren for at få adgang til hardware ledninger. Sørg for, at begge ender af snorene sikkert forbinder din hardware med computeren.
  P Hvis det er nødvendigt, kan din hardware også have en forbindelse til strømforsyning, der konverterer strøm til din computer. Tjek din hardware manual eller producentens hjemmeside for mere specifikke oplysninger om , hvilke kabler er forpligtet til at betjene din hardware.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvad er årsagen Elektriske Shorts i Computer 
  ·Hvorfor er min computer Realiseringen af ​​et virkelig …
  ·Sådan fjernes MSN Spyware 
  ·Sådan fjernes Mailer Daemon 
  ·Sådan kontrolleres en fil til Malware 
  ·Adobe Reader Fejlfinding 
  ·Sådan kontrolleres en GPU Fan 
  ·En Bad Image Checksum Gdi32.dll 
  ·PowerPoint 2003 vil ikke åbne en 2000 File 
  ·Sådan fjernes Startup Programs i Registreringseditor 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan deaktiveres en MSN Toolbar Pop -Up 
  ·Sådan ændres Hvad Starter op på din computer 
  ·Sådan Gør Windows Detect et USB Flash Disk 
  ·Sådan Fix Acer Laptop Skærmproblemer 
  ·Sådan Konverter DSS til WMA 
  ·Laptop Touchpad Problemer 
  ·Sådan deaktiveres Auto Load Med QuickTime 
  ·Sådan Defrag MPQ 
  ·Sådan Skift Mouse Rate 
  ·Hvorfor Explorer lukke ned, når Åbning af en mappe i …
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com