| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Windows XP Diagnostic Reparation
    Windows XP er blevet en af ​​de mest rodfæstede operativsystemer i PC historien, selv om det blev fulgt op af Windows Vista , og nu den nyere Windows Version 7 . XP har en utrolig base af brugere , og det vil være omkring i lang tid. Det er en stabil og meget begunstiget system. Ikke desto mindre , computer hardware og software er komplekse, og problemer kan ske når som helst . Softwareværktøjer er blevet uvurderlig til at diagnosticere og reparere problemer og udføre forebyggende vedligeholdelse rutiner. Windows XP Registry

    registreringsdatabasen er en kritisk del af Windows -operativsystemet. Det er en database fyldt med oplysninger om computerens konfiguration. Hvis det bliver en glitch i den, kan Windows ikke kan indlæses. Programmer såsom " Registry Mechanic " fra www.pctools.com og " RegCure " fra superwindowsfix.com , ren, reparation og optimere Windows XP registre . Registry problemer kan forårsage XP til at opleve dårlige resultater, genererer fejlmeddelelser , og endda forårsage en fatal "crash ". Registry testprogrammer kan køres rutinemæssigt som forebyggende vedligeholdelse .
    Spyware

    Spyware er en form for ondsindet software , der er hemmeligt installeret på computere til at indsamle oplysninger om brugeren uden hans viden. Mange spyware diagnostiske værktøjer er på markedet til at opdage og fjerne spyware fra Windows XP og andre Windows-versioner . Flere kendte og respekterede gratis programmer omfatte " Ad- Aware " fra www.lavasoft.com og " Spybot Search & Destroy " fra www.safer-networking.org/en/spybotsd/index.html .
    < Br >
    Windows XP Networking Diagnostics

    En diagnostisk værktøj, der hjælper med at identificere og løse problemer med netværksforbindelsen til Windows XP er avaiablle downloades fra Microsoft på support.microsoft.com/kb/91440 . Dette værktøj kan hjælpe i fejlfinding forbindelsesproblemer der er almindeligt forekommende i et hjem networking miljø , nemlig forbindelser til en DSL ( digital subscriber line ) eller et kabelmodem .
    Data Recovery
    < p> Windows XP, som gør andre operativsystemer , forvalter læsning og skrivning af data til harddiske. Data gemt på en harddisk kan blive korrupt for en række årsager , selvom det fysiske drev i sig selv er i stand. Kører XP indbyggede i utilities "Disk Cleaner " og " Diskdefragmentering ", findes under tilbehør og Systemværktøjer, bør gøres med jævne mellemrum. Går videre er software værktøjer såsom " Ontrack Data Recovery " fra www.ontrackdatarecovery.com . Denne kraftfulde diagnostiske hjælpeprogram kan tjekke " sundhed" på din computer, sin hukommelse , harddiske og fil strukturer. I tilfælde af , at Windows XP ikke vil indlæse , kan Ontrack self -boot til at udføre diagnostiske tests.
    Anti- Virus Protection and Diagnostics
    p Det er svært at forestille sig en PC ejer, der ikke er klar over, at deres computer , uanset hvilken version af Windows , de bruger, skal køre en up -to- date antivirusprogram og en " firewall " værktøj . Disse software-værktøjer er let tilgængelige online, på kontorforsyninger , og fra computer detailhandlere . Når du køber en anti-virus og firewall -program , være sikker på at Windows XP er inkluderet i operativsystemer , at produkterne er designet til at beskytte.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Skriv beskyttelse fra en CF-kort 
    ·Problemer med en Dell Inspiron Batteri 
    ·Sådan Find drivere til ukendte enheder i Windows 
    ·Sådan Unbrick en Eee PC 
    ·Omdirigering af søgeresultaterne, når du klikker 
    ·Lexplore Fjernelse 
    ·Sådan Clean Malware 
    ·Hvad gør du , når din computer fryser og man ikke har…
    ·Benchmark Test Tools 
    ·Jeg kan ikke downloade en fil fra MediaFire 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Defrag LFN i DOS 
    ·Sådan gendannes genveje på en bærbar HP 
    ·Sådan fjernes Zune Software 
    ·Sådan Watch dvd'er i Windows Media Player 11 
    ·Sådan deaktiverer Windows-opdateringer i XP, Vista og …
    ·Sådan Konverter Overdrive Media til MP3 
    ·Sådan Fix Navigation til en webside Annulleret på en …
    ·Sådan Fix en generisk Host for Win32 & svchost exe fej…
    ·Sådan password beskytte min HP computer 
    ·Sådan foretages fejlfinding bærbare højttalere ikke …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com