| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Lær at Fix Computere
    En stor del af den moderne verden drives af computere, men de kan være en torn i din side , hvis de ikke fungerer rigtigt. Kendere computere vil indse, at der kan være flere forskellige årsager til en given problem , så det tager lidt af at kende din computer for at kunne ordne det. Alligevel er der nogle nyttige trin, du kan følge. Hvor skal man begynde

    En computer er meget lettere at ordne , når det er rent. En god hurtig måde at rense det op , er at tømme papirkurven og slette midlertidige internet filer. Midlertidige Internet -filer kan slettes ved at højreklikke på Internet Explorer , klikke på "Egenskaber" og derefter "Slet " under " Browser History ". Disse ting kan tage et stykke tid, hvis det aldrig er blevet gjort før. Nogle gange, hvis du er heldig , det er alt hvad du behøver at gøre for at få din computer tilbage i funktionsdygtig stand .
    Virus
    p Hvis din computer er forbundet til internettet , er du bundet til at få en af ​​sine rigelige virus på et tidspunkt. Dette bør være det første check, du gør som virus og spyware er ofte mere ødelæggende jo længere de bliver ladt alene. Et trick , der kan slippe af med en virus er at køre en "Systemgendannelse ". Dette kan findes i "Start "-menuen , "Tilbehør " og derefter under "System Tools " skulle du se "Systemgendannelse ". Den bør gå dig gennem processen. Hvis du er sikker på, at det ikke er en virus eller spyware, og dit sidste systemgendannelsespunkt var lang tid siden, så kan det være bedre ikke at køre dette trin. Hvis det ikke virker, og medmindre du er en meget dygtig computer-bruger, bliver du nødt til at få nogle anti- virus software til jobbet. Vær forsigtig med virus scanning software får du som vira gerne forklæde sig som virusscannere . Et godt udvalg af troværdige anti- virus programmer kan findes på http://support.microsoft.com/kb/49500 eller en anden god en er http://www.safer-networking.org/index2.html . Hvis man ikke slippe af med en virus , selv efter flere scanninger , så prøv en anden . En god måde at finde den rigtige scanner er først at finde den fil, der forårsager problemer. Du bliver først nødt til at åbne en mappe , gå til " Tools" i værktøjslinjen og derefter " Mappeindstillinger ". På fanen Vis , fjern markeringen " Skjul filtypenavne for kendte filtyper ". Kør en søgning ( "Start " menuen og "Søg" ) , og vælg en avanceret søgning, og vælger at søge efter filer , der er tilføjet siden den dag din computer begyndte at få problemer, og type ". Exe " i filnavnet kasse . Alle filer, du ikke kan genkende, skal du skrive navnet i en søgemaskine , og se efter en troværdig forum med oplysninger om filen , hvad det er, og hvis det er en virus eller ej. En fælles tegn på, at et forum er sikkert , er, hvis dens webadresse har noget som " nørd " i navnet ( jeg er ikke kidding ) . Kig efter fora , der ikke har masser af annoncer og rod , og ser på, hvad folk gjorde for lignende computer symptomer. Prøv den virus scanner , at de antyder . Efter disse trin, bør virusset være væk.
    Hård eller blød
    p Hvis det allerede er udelukket , at problemet ikke er resultatet af en virus , afgøre, om problemet er relateret til hardware ( fysiske ting som en mus , bundkort, eller harddisk ) eller software ( et edb- program eller en fil ) . Nogle gange installerer ny hardware vil rette en software problem, fordi det overskriver en korrupt fil i processen. Hardware problemer normalt dukke op selv før computeren starter lastning dens styresystem , såsom en skurrende lyd , røg, bipper fra computerens interne højttaler , computeren fortæller dig, at noget ikke er opdaget , eller simpelthen ikke tænde på alle. For alle disse, er det sandsynligt, at noget skal være enten udskiftes eller genoprettet. Et problem med software er en smule mere tricky.
    P Hvis det er et problem med software , ofte en fejlmeddelelse vil dukke op af en slags. Dette bør være i stand til at blive fastsat ved blot at geninstallere programmet eller filen , der har problemer. Nogle gange er det et problem med en driver , som er den software , som computeren bruger til at kunne bruge et stykke hardware . Hvis du ikke kan løse problemet på denne måde , men du stadig synes, det er noget som en korrupt fil , trække ud af din operativsystem-cd , sætte det i , og har den forsøge at reparere computeren.
    < br > Clean Up Your Act
    p Hvis din computer stadig ikke fast , kan mange computer problemer være ryddet op blot ved at holde din computer ren . En masse ting , du installerer på din computer vil køre noget i baggrunden , der virkelig bremser computeren ned , og nogle gange til det punkt, for at gøre tingene stoppe med at arbejde . De fleste computere vil holde fuld vigør i mange år , efter at du får det , hvis du tager sig af det og rense det op fra tid til anden , eller bare holde det fra at blive rodet. Selv reducere antallet af objekter på skrivebordet kan øge computerens performance.Close alle dine åbne filer og programmer (undtagen dette vindue ) , og tryk derefter på "Ctrl ", "Alt " og "Slet" på dit tastatur , på samme tid . Dette bringer op vinduet Jobliste . Klik på " Processer"-fanen i toppen, og derefter i bunden af ​​vinduet er der en boks, der siger "Processer : " efterfulgt af et tal. Det er antallet af programmer, der kører i baggrunden . Er det nummer fra 20 til 35 rækkevidde? Enhver mere end det, og disse programmer kan være årsag til dine problemer . Mere RAM og en bedre processor kan tillade dig at have mere uden at føle dens virkninger, men det er stadig godt at holde dette rent. Den sikreste måde at rense ud af dette er at kigge efter programmer, du genkender (de kan være forkortet) og vide, hvad de er, og beslutter, at du ikke vil have dem , eller kan leve uden dem, og derefter afinstallere dem . For at afinstallere noget , gå til " My Computer ", "Control Panel " og " Tilføj eller fjern programmer". Hvis du ikke ønsker helt at fjerne dem , så gå til "Start" og "Kør " (for vista, en søgning efter "run" løbe ) , og skriv " msconfig ". Klik på " Start"- fanen, og find de processer , som du ikke ønsker , og deaktivere dem. Disse kan aktiveres senere, hvis du vil have dem tilbage , eller hvis der var flere problemer forårsaget ved at deaktivere dem. Typisk kun tre eller fire af disse bokse skal kontrolleres ( en virus scanner, trådløs enhed , etc.). Forhåbentlig nu processerne listen temmelig ryddet ud , og computeren fungerer. Hvis din computer er stadig kørt ned , og derefter tilbage i Jobliste , se på proces navne (normalt efterfulgt af " . Exe" ), og sætte deres navne i en søgemaskine . Kig efter disse troværdige nørdede sites igen, hvilket forhåbentlig vil fortælle dig om denne proces , hvad enten det er nødvendig for din computer til at køre ret eller ej , og hvordan man kan fjerne det, hvis du ikke ønsker det. En masse af dem vil sige, at det er muligt, at filen kan være inficeret med en virus , men det bør ikke være gældende , hvis du allerede checket for virus. Dette skulle løse problemet.
    Last Resort

    Dette kan faktisk være den første ting du prøve, hvis du ikke ønsker at beskæftige sig med alle hovedpine over dette , og bør løse problemet hver gang , medmindre det er en hardware- problem. Dette indebærer at formatere din computer og starte fra bunden. Hvis du har filer, du ønsker at holde på din computer , bakke dem op på cd'er , tommelfinger drev, en ekstern harddisk , eller sagt på en anden intern harddisk og kopiere over alle filer og oplysninger, du vil bevare , fordi den nuværende harddisk vil blive slettet . En anden mulighed er at bare købe en ny harddisk og installere den som den primære (master) , og installere den gamle som den sekundære ( slave) harddisk. Når filerne er sikre et andet sted end den primære harddisk (og sørg for den anden harddisk er ikke tilsluttet på alle, bare i tilfælde ) installere det nye operativsystem .
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·T180 PC Problemer 
    ·Hvad Er Persistens Module 
    ·Sådan foretages fejlfinding en bippende 1998 Compaq Co…
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP Laserjet 5P 
    ·Specifikationer for en CMOS batteri 
    ·Sådan Fix en dårlig eller Lost Header i JPEG-filer 
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding Udskrivning Problemer…
    ·Sådan Get My papirkurven tilbage på min computer 
    ·Sådan fjernes Arctic Ceramic Thermal Grease 
    ·Sådan gendannes en Compaq 5726 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan jeg befri Little Red X i hjørnet Box of Games 
    ·Hvordan man åbner en computer Erhverv 
    ·Sådan Forstør Udskriv på en Gateway Laptop 
    ·Sådan fjernes en Windows Login Password 
    ·Hvordan at være en effektiv IT Person 
    ·Sådan Fix en bippende computer med en sort skærm 
    ·Sådan Annuller AdBlock 
    ·Sådan at ændre din adgangskode i Moparscape 
    ·Sådan gendannes dll-filer på Windows 98 
    ·Hvordan man bruger Remote Assistance Med Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com