| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Forklar Defragmentering
    Hver gang du bruger en computer , det er at få adgang og skrive nye filer på harddisken , men ikke nødvendigvis i vilkårlig rækkefølge. Computer harddisk defragmentering involverer re- organisering af spredte filer, der er blevet skrevet på computerens harddisk i forskellige steder , så computeren kan køre mere effektivt. Når disse filer er reorganiseret i en sammenhængende måde , diskdrevet læser og registrerer oplysninger mere smidigt og hurtigt. Fakta

    Processen med at defragmentere en computer disc -drev er også kendt som " defragging " og " defrag ". Defragmentering indebærer at se, hvilke filer på en computer er brudt ned eller ikke er skrevet ind i lignende sammenhængende filer og re- organisere disse filer til glatte klynger så systemet disk drev kan læse og hente oplysninger mere effektivt .

    Fragmentering opstår ofte, når systemet ikke genkender eller har nok plads til at gemme eller skrive bestemte oplysninger inden for en sammenhængende fil . Derfor systemet skriver en del af denne fil i forskellige mellemrum mellem andre filer på computeren system. Større filer , samt et stort antal filer, kan bidrage til disk fragmentering.
    Function

    funktioner Defragmentering Computer diskdrev på regelmæssig basis skal sikre, at harddisken er vedligeholdt, at fremskynde ydeevne og give mulighed for øget hukommelse lagerplads på computerens harddisk , alle ved at komprimere plads på harddisken. Bedrage processen er også rettelser eller reparationer fejl computeren kan opleve .

    Defragging et edb-system gør det også muligt , at systemet foretage backup-filer på computeren systemet til sikkerhed og ydeevne processer .
    < Br >
    Types

    fleste Windows -operativsystemet computere har en version af en defragmentering vedligeholdelse proces. Hvis Windows kører på din computer , kan du være i stand til at få adgang til disken defragmenter ved først at klikke på Start- menuen. Næste, klik på Programmer, og derefter Tilbehør , derefter Systemværktøjer og derefter på Diskdefragmentering. Hvis din computer bruger et andet operativsystem, eller anden version , eller hvis du er usikker, ressourcerne er tilgængelige online gratis, som den ene på ZDNet .
    P Der er også online defragging instruktioner til Linux version af operativsystemet systemer.

    for Macintosh-systemer , defragmentering er normalt ikke nødvendigt .
    Processer
    p Hvis defragging er en ny proces for dig at køre på en computer system, er det ikke noget, at starte uden at tillade flere timer for det edb-system til at fuldføre. Disc bedrage programmer normalt kører natten over og derefter sat op til systemet til regelmæssigt at udføre månedligt, semi- månedlige eller ugentlige defragmentere sessioner automatisk som en del af rutinemæssig vedligeholdelse.
    Misforståelser
    < p> Regelmæssig vedligeholdelse af computeren og defragmentering er ikke komplicerede processer , selv om mange mennesker er bange for at prøve dem , eller lære om dem. Defragmentering er en proces, kan du nemt lære og udføre hjemmefra eller på farten , hvis du planlægge og give mulighed for tilstrækkelig tid i forvejen for hele bedrage processen skal være afsluttet. For bedste systemets ydeevne, er det vigtigt ikke at forstyrre bedrage processen, mens i processen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor er min computer Realiseringen af ​​et virkelig …
    ·Sådan Set en computer til at copy & paste 
    ·Reparation Microsoft Windows Installer 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en Broken computer Powe…
    ·Sådan Tilføj Music til Sonic 3D 
    ·Min Laptop låses, når Venstre Idle 
    ·Sådan Force- format flytbart Devices 
    ·Hvordan du udskifter en trådløs LAN -kort 
    ·Hvordan du manuelt rense registreringsdatabasen for tro…
    ·Sådan Reparation en stor PST File 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver genveje Embedded i Wallpaper 
    ·Sådan Hold Ave99 URL Fra poppe i en Search 
    ·Sådan Fix en computer i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Fix en Keyboard Fejl 
    ·Sådan gendannes disken i et Compaq 
    ·Sådan fjernes Program Rester fra Registre 
    ·Sådan Monitor Weboversigt 
    ·Hvordan laver Kontakter Folder Synligt i den globale ad…
    ·Sådan fjernes Ads.Clicksor.Com Virus 
    ·Hvordan man laver en Self Serve Password Reset 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com