| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvad er Check Disk Utility
  ? Check Disk Utility , også kendt som CHKDSK , er en disk utility program findes i Microsoft Windows. Brug af dette værktøj er en del af den anbefalede rutinemæssig vedligeholdelse for at holde en pc kører optimalt . Den nytte scanner harddisken (e ) for dårlige opbevaring blokke på den fysiske disk . Filer gemt på dårlige blokke kan blive beskadiget eller utilgængelige , så systemet forsøger at identificere og flytte disse filer, før du deaktiverer disse storage blokke. Funktion

  Check Disk scanner fysiske harddisk (e ) i en computer for fysiske fejl og skader på disken selv. Især scanner værktøj for dårlige opbevaring blokke og advarer brugeren til de dårlige blokke og de ​​filer, der er indeholdt i dem. Hvis disse blokke indeholder filer , forsøger systemet at flytte disse filer, før udflagning den dårlige blok og fjerne blok fra regelmæssig brug.
  Typer

  grundlæggende tilstand af CHKDSK blot kører en komplet scanning og udarbejder en rapport, efter scanningen , at identificere de dårlige blokke og placeringen af ​​filer på de dårlige blokke. Med denne funktion , er det op til brugeren at identificere berørte filer og flytte dem fra de dårlige blokke på de disk.The andre to tilstande tillader brugeren at justere indstillingerne for værktøjet. I den første af disse tilstande , kan hjælpeprogrammet sættes til at scanne og identificere eventuelle dårlige blokke. Når disse blokke er identificeret, hjælpeprogrammet fortæller systemet at forsøge at løse enhver fil problems.The anden tilstand er en dybdegående scanning af harddisken og vil scanne hele disken for dårlige blokke . Når dårlige blokke er fundet, værktøjet forsøger at flytte eventuelle berørte filer til en ny blok på disken , før du deaktiverer den dårlige blok.
  Time Frame

  som en del af rutinemæssig vedligeholdelse på en pc, der kører Windows , Check Disk Utility skal køres en gang om måneden . Du bør ikke vente, indtil der er en indlysende ydeevne problem , nytten skal køres som en forebyggende foranstaltning for at opdage dårlige blokke før data på dem bliver corrupt.The faktiske mængde tid, det tager at køre hjælpeprogrammet kan variere meget afhængigt af en nogle faktorer . Disse faktorer omfatter , hvilken tilstand er valgt , størrelsen på harddisken , hastigheden af computeren, og hvor meget af harddisken allerede fyldt op . Disse ting i betragtning, kan det tage fem eller flere timer at køre en komplet scanning og reparation eller deaktivere dårlig opbevaring blokke.
  Effekter

  Bad storage blokke på din harddisk kan bremse den tid, det tager at få adgang til filer , forårsage filer gemt på dårlige blokke til at være utilgængelig, eller endda få din harddisk til at fryse eller crash.CHKDSK hjælpeprogram ser for disse potentielt skadelige dårlige blokke og fjerner dem fra aktiv brug, hvis de ikke kan repareres . Ved at fjerne dårlige blokke , vil computeren ikke længere bruge tid på at forsøge at scanne eller få adgang til dårlige blokke . Desværre kan dette betyde tabte eller ødelagte filer , hvis systemet ikke kan fjerne filer på en dårlig blok før du deaktiverer adgang til denne særlige dårlig blok .
  Overvejelser

  Mens dette værktøj kan hjælpe med at opdage og endda fortælle systemet at forsøge at løse eller deaktivere dårlige blokke , det kan kun gøre så meget . Hvis en scanning kommer tilbage viser en lang række dårlige blokke , enten vises som et tal eller en graf , kan det være tid til at udskifte harddisken itself.Replacing en harddisk med mange dårlige blokke kan være en forebyggende foranstaltning for at opbevare dine filer og data sikkert . En køretur med et stort antal dårlige blokke kan fryse eller nedbrud på noget tidspunkt , så dine filer fanget på en utilgængelig drev.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Turn Off Your browserdata 
  ·Sådan Reparation Lost Registry filer med en Windows XP…
  ·Sådan Fix en Disappearing Start Menu, startknappen og …
  ·Sådan får værdierne af skjulte kolonner i GridView 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Presario 2100 
  ·Sådan får du adgang en harddisk fra en anden computer…
  ·Sådan nulstilles en Flash Streaming Buffer 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Dell C640 
  ·DameWare Ikke Tilslutning 
  ·Hvordan finder man en hjemmeside et billede Came From 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan kan man se , om en processor er dårlig 
  ·Sådan Fjern skjulte Registry proxyindstillinger 
  ·Sådan installeres Android 2.2 på Motorola Backflip 
  ·Sådan Slet M3srchmn.exe 
  ·Sådan Fix en Blank Laptop Screen 
  ·Sådan Konverter DRG filer til WAV 
  ·Sådan Konverter FLAC til WAV i Linux 
  ·Sådan Konverter en SWF til AVI på Mac 
  ·Sådan Stop Symantec Virus Protection er forældet Aler…
  ·Sådan Fix LCD af en bærbar , når det går mørkt 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com