| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Er Registry Cleaners en god idé
    ? Registry rengøringsmidler er et kontroversielt emne blandt computer fejlfinding eksperter. Mens nogle hævder, at indskrive rengøringsassistenter er gavnlige i at fremskynde en tilstoppet computer , andre siger, at registreringsdatabasen rengøringsmidler er et fupnummer , der kan indeholde forskellige typer af uvelkomne software, der kan skade din computer. Funktion

    Beskæftiger sig med uønskede poster i registreringsdatabasen er en kendsgerning af livet , hvis du bruger en Windows-operativsystem. Indskrive rensning software virksomheder hævder, at registreringsdatabasen rengøringsmidler kan fjerne overskydende poster, der ikke hører hjemme i registreringsdatabasen ved at slette poster i registreringsdatabasen , som spyware, virus eller gamle programmer . Sletning af sådanne uønskede poster kan øge computerens ydeevne .
    Software Options

    Mange uafhængige og corporate software virksomheder har skabt software, som de hævder vil rense din registreringsdatabase og forbedre computerens ydeevne. Registry Cleaner selskaber omfatter Eusing , Registry Mechanic og CCleaner . CCleaner har et godt ry blandt computerbrugere , der bruger det til at rense deres Windows registreringsdatabasen, men ethvert program , der har adgang , og ændrer din computer registreringsdatabasen placerer dig i stor risiko for skader.

    Misforståelser < br >

    Amatør computer reparation teknikere ofte begår den fejl at identificere et problem, kilde som den indskrive , når det er virkelig en hardware problem eller anden software problem. Registry rengøring er en farlig proces for stabiliteten i din computer, og hvis et register renere bruges på alle, bør det anvendes som en sidste fortvivlet forsøg på at fastsætte computeren, inden du geninstallerer operativsystemet.
    < Br > Advarsel

    fleste registreringsdatabasen rengøringsassistenter , især dem , der reklamerer via popups på din computer, indeholder virus , spyware , malware, scareware og andre uvelkomne software installationer . Hvis du modtager popups, som angiver, at din registreringsdatabasen skal rengøres , er din computers sikkerhed sikkert allerede blevet overtrådt af en type software kaldet scareware . Scareware er software, der er beregnet til at anspore brugeren til at installere en usmagelig registreringsdatabasen renere ved at advare brugeren af ​​en overhængende computer fiasko, som regel med store popups .
    Registry Cleaner Problemer
    < p> Ud over deres ry med bundtet spyware og andre uønskede programmer, kan indskrive rengøringsassistenter også slette filer, som systemet og softwaren skal fungere . Hvis du ikke ved, hvilke filer , du har brug for at slette , skal du ikke bruge registreringsdatabasen rengøringsmidler , fordi du ikke vil være i stand til at fortælle , hvilke filer din computer afhængig . Hvis du ved, hvilke filer, du har brug for at slette , er du bedre stillet behandle din registreringsdatabasen manuelt med en anti -spyware og anti- kapring program som HijackThis . HijackThis giver dig en liste over processer , der kører , og i registreringsdatabasen på din computer , så du kan få dem vurderet af en kvalificeret person til at finde ud af, om du har spyware eller fejl.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Nej Audio Output er installeret besked på…
    ·Sådan Slet Soulseek 
    ·Sådan hente slettede Ikoner 
    ·Sådan kontrolleres en PC ydeevne 
    ·Top Gratis Spyware Removal programmer 
    ·Fælles Computer Software Problemer 
    ·Sådan gendanne slettede filer fra en Memory Stick 
    ·Enkle måder at forbedre Internet Speed ​​
    ·Sådan Slet Ms32dll Dll 
    ·Min Laptop Touchpad vil ikke arbejde 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan diagnosticere en Dead Laptop 
    ·Sådan Fix en Stuck og presset venstre musetast på en …
    ·Sådan Download tingene hurtigere 
    ·Hvordan Tør en Compaq bærbar 
    ·Sådan bruges Driverbekræftelse foretages fejlfinding …
    ·Hvordan til at spore en Missing Laptop 
    ·Sådan Slut en overheadprojektor til en computer 
    ·Sådan fejlfinding af et problem med Antivirus 
    ·Sådan Start en IBM Aptiva i DOS -tilstand 
    ·Sådan foretages fejlfinding Acer Notebook Power Manage…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com