| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Basic Computer Reparation Tutorial
    Computer problemer kan være frustrerende , især når du ikke er i stand til at løse dem selv. Hvis du har en computer, der stadig er under garanti, så altid bruge dine garantiservice til deres fulde kapacitet. Hvis din computer ikke er under garanti , så du kan blive nødt til at betale et værksted for at ordne det, men der er et par basale reparationer du selv kan gøre , før at bruge penge på et værksted . Drivere er vigtige

    En driver er et stykke software, som du indlæse på din computer, som gør det muligt for computeren at genkende et stykke hardware og bruge denne hardware korrekt. En driver er nødvendig for enhver kort eller del, du kan installere i en computer, eller som du kan tilslutte op til din computer udefra. Hvis du hook noget op til din computer , og computeren ikke genkender udstyr , så tjek for at se om en driver -cd kom med det nye udstyr . Hvis det gjorde , så bare placere føreren disken i cd-drevet , og følg vejledningen , som de vises på skærmen. Hvis du ikke kan finde driveren disk eller købt udstyr, der anvendes uden fører disk , så bare lave en søgning på internettet for den pågældende driver. Når du finder den driver, du bør være i stand til sikkert indlæse det på din computer.

    Sommetider printere eller andre eksterne enheder , der har arbejdet fint for år stoppe med at arbejde . I mange tilfælde er det fordi din driver enten skal opdateres eller en konflikt med driveren og et andet program har forvoldt dig til at brug for at genindlæse driveren. Dette er ikke ualmindeligt . Tjek producentens hjemmeside for at se, om en driveropdatering er tilgængelige, og hvis der ikke er opdat , e derefter blot slette den eksisterende driver fra dit system og genindlæse driveren enten fra den cd, der fulgte med det udstyr eller fra producentens websted. Når du køber noget, der kræver et drev til at fungere på din computer , skal du altid holde driver-cd handy just in case.
    Vira

    Mange af de problemer, du vil opleve med softwaren er resultatet af virus plukket fra et websted på internettet eller en e-mail vedhæftet fil. Det er en god ide at have anti- virus software, der kører på din computer på alle tidspunkter, og man bør også sørge for, at dit anti- virus software opdateres regelmæssigt, og som jævnligt planlagte scanninger bliver gjort på din computer. Hvis du afhente en virus , at din beskyttelse software ikke kan tage sig af , og virus er opdaget i et system scanning ved dit anti- virus software , nedskrive navnet på virus og gøre en søgning på internettet for det. Sommetider er der hurtige rettelser til nye vira , der tilbydes af anti-virus producenter, der kan hjælpe med at lindre din virus problem. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at re- indlæse dit operativsystem for at slippe af med en virus. Hvis dette er tilfældet at du har bakket op alle dine vigtige oplysninger fra din computer , og har en professionel tekniker indlæse dit operativsystem , hvis du ikke ved hvordan.
    Overophedning < br >

    Nogle gange kan en computer vil overophede , og dette vil føre til fejl eller lukke ned . Der er et par ting, du kan gøre for at kontrollere og se, om overophedning er problemet din computer er der . Den første ting at gøre, er at kontrollere og se, om din computer er at få den rette luftstrøm. Fjern støv og andet snavs ud af ventilationshullerne i ryggen og forsiden af ​​din computer sag , og sørg for, at computeren er i et sted, hvor luften kan cirkulere og varmen skabt af strømforsyningen kan sprede ordentligt. Kontroller at se, om ventilatoren kommer på fra tid til anden , og hvis det ikke er så køb en billig erstatning fan og installere den så hurtigt som muligt. Ved at observere , hvordan den aktuelle ventilator er installeret, kan du nemt afgøre, hvordan man installere en ny fan. Hvis din strømforsyning konstant kører meget varmt , så kan det være nødvendigt at udskifte . Rådfør manualen til din computer for at se, hvordan du udskifter strømforsyningen , eller besøge producentens websted.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Autoplay på en TrueCrypt Mounted Volume 
    ·Sådan Block Desktopmgr.exe 
    ·Sådan at tænde for skærmen sidelæns på en Dell bæ…
    ·Hvordan man laver musik til en Wav eller MIDI-fil 
    ·Hvordan at holde folk fra hacke din firewall 
    ·Sådan fjernes MSN Spyware 
    ·Sådan Fix en DLL Relocation 
    ·Sådan fejlfinding af problemer med Group Policy 
    ·Kryptering Software til USB Flash Drives 
    ·CPU-forbruget er Holding Off USB Audio 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan åbnes WPS filer på en Mac 
    ·Hvad Er Blue Screen of Death Mean på en computer 
    ·Sådan ændres Volumen af ​​en partition 
    ·Hvordan at slippe af Mydoom Virus 
    ·Sådan genstarte min Task Manager på min computer 
    ·Sådan Konverter en kassette til MP3 Ved hjælp af en b…
    ·Hvordan at reparere en Loose Laptop Screen Hinge Med ve…
    ·Sådan køres Scandisk ved start 
    ·Sådan Løs blinkende markør Problemer 
    ·Hvordan kan jeg Fix Fejl Kode 39 På en XP netværksenh…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com