| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding en Mac G4
    Den G4 processor, introduceret af Apple i 1999, blev optaget på en lang række af sine Macintosh-computere , herunder MacBook linje, Mac mini , iMac og G4 tårn line , som omfattede Graphite og Quicksilver modeller. Mens hver af disse maskiner har sit eget sæt af idiosynkrasier , der er specifikke for det, der er nogle fælles problemer, der spænder over spektret af alle Macintosh G4-computere . Mens disse spænder fra den manglende evne til at sende e-mail til den frygtede " klokkespil of doom " ved opstart , er der flere ting, du kan tage for at fejlfinde den mest almindelige af disse spørgsmål. Ting du skal
    Disc utility software (Apple Hardware Test , Norton, TechTool eller Disc Warrior )
    FireWire-kabel
    Second Mac til at teste kabler og periferiudstyr
    Vis Flere Instruktioner

    1

    Tjek alle dine kabler og forbindelser først. Uanset om det er den manglende evne til at oprette forbindelse til internettet, en sort skærm eller et ikke-fungerende tastatur eller mus, en løs eller afbrudt kabel er en af ​​de mest almindelige syndere i et ikke-fungerende computer. Bekræfte, at alt er tilsluttet korrekt og fast , inklusive strømforsyning til CPU og displayet , alle USB -og FireWire periferiudstyr, netværkskabler og forbindelsen mellem display og Mac selv.
    2

    Kig på de eksterne faktorer, før skylden selve CPU'en . Den overspændingsbeskyttelse at Mac er tilsluttet måske nødt til at blive nulstillet , eller displayet er slukket. Hvis computeren virker, men funktionaliteten er begrænset , skal du genstarte enheden, før du gør noget andet .
    3

    se, om problemet er begrænset til en bestemt computer eller hvis andre også lider . Den manglende evne til at få adgang til internettet eller e-mail kan være begrænset til en bestemt computer eller angiver, at der er en mere globalt problem , som et netværk, der er nede eller en printer, der er offline. Check disse emner på andre computere på netværket.
    4

    Swap periferiudstyr og kabler på nonfunctioning G4 med dem, der arbejder på andre computere. For eksempel kunne en sort skærm angiver en død skærm, et defekt kabel eller et problem med Mac videoudgang , så se, om en anden arbejder display arbejder på G4 , og teste den tvivlsomme display på en anden computer. Det samme gælder for tastatur og mus, netværkskabler og stikkontakter . Sæt Mac i en stikkontakt , der arbejder for at hjælpe med at isolere præcis, hvor problemet ligger.
    5.

    Undersøg harddisken og systemet, hvis computeren ikke starter op eller en " trist ansigt " eller spørgsmålstegn vises på skærmen. Kørsel af en køretur hjælpeprogram som Norton , Disc Warrior, TechTool eller Apples Disk Utility (inkluderet på alle Mac OS Install-disk ), kan indikere eller endda reparere harddisken problemer. Men hvis du stadig ikke at fastsætte en harddisk problem , genstarte din G4 holde T-tasten for at starte den i FireWire target mode. Derefter kan du vedhæfte det til en anden Mac vha. et FireWire-kabel og forsøge at kopiere dine data fra drevet.
    6

    Run på en af ​​CD utilities beskrevet i trin 5 ( forudsat at du er i stand til at starte op G4 ) for at se, om det indikerer eventuelle hardwareproblemer. De mest almindelige hardware spørgsmål på en G4 er en dårlig bundkort eller RAM-chips . De dårlige nyheder om udskiftning af bundkortet er at det kan være et komplekst projekt at gøre dig selv, men den gode nyhed er, at de er rigeligt af den anvendte computer kredsløb , nemlig mom -and- pop værksteder og på eBay. Udskiftning defekt RAM er også en low- cost bestræbelse, men du bør altid afveje omkostningerne og indsats for at erstatte disse poster versus de penge, du kan sætte i retning af en nyere computer eller endda købe en erstatning G4 på preowned computer markedet .
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·En optaget DVD kan ikke afspilles på en Windows Vista-…
    ·Sådan Test for Sikkerhedssvagheder 
    ·CMOS Battery Fejlfinding 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows CE 
    ·Sådan Clean Up CPU-brug 
    ·Hvordan at reparere en Dell D600 Power Jack 
    ·Hvorfor er min laptop langsom til at starte op 
    ·Min mus vil ikke arbejde sammen med min Logitech Alto W…
    ·Hvad er en Air Proxy 
    ·Dell Computer vil ikke komme ud af dvale 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter musik fra iTunes til MP3 Freeware Revi…
    ·Sådan opdaterer Adobe Reader i Windows ME 
    ·Sådan aktiveres en TouchPad på en NEC Laptop 
    ·Sådan får du en Screen Saver Tilbage 
    ·Sådan ændres MFT Size 
    ·Sådan Stop din computer fra Kontinuerlig Genstart efte…
    ·Sådan åbner PAR Files 
    ·Hvordan du ændrer din mapper på skrivebordet for at C…
    ·Sådan installeres codecs til Windows XP 
    ·Sådan Find drivere til ukendte enheder i Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com