| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sikkerhedsforanstaltning Værktøjer til reparation pc'er
    Pc'er er ligesom enhver anden maskine , der kræver regelmæssige opgraderinger , vedligeholdelse og reparationer. At have de rigtige værktøjer til sikkert reparere pc'er er lige så vigtigt som at vide den korrekte reparation processer . Computere er ikke så kompliceret som vi måske tror , de er, og med nogle grundlæggende tips og retningslinjer , kan man lære at reparere pc'er ved hjælp af de rigtige værktøjer , sikkerhed og forholdsregler. Safety First

    Før du forsøger at reparere eller åbne computerens kabinet , skal du være sikker på at koble computeren fra den elektriske kilde samt frakoble strømforsyningen fra bagsiden af computeren. Husk på, at de indvendige komponenter i computeren stadig kan holde elektricitet, hvilket kan electrocute , og at selv en lille mængde statisk elektricitet kan helt ødelægge computerens harddisk. Vær sikker på at bruge ekstra forsigtighed og følge sikkerhedsprocedurer, hver gang du forsøger at reparere pc'er.
    Grundlæggende

    Brug elektrostatisk afladning måtter og redskaber anbefales som et must. Disse typer af sikkerhedsmæssige værktøjer er specielt designet til sikker pc og anden elektronisk enhed reparation. De er almindeligvis omtales som kortet. Elektrostatisk afladning er det samme som statisk elektricitet , og det er nødvendigt at undgå enhver kontakt med computerkomponenter og elektrostatiske udladninger eller statisk elektricitet . Husk at fjerne alle smykker , før du forsøger at reparere pc'er.

    Hardware Tools

    ESD stropper og måtter er to af de mest basale vigtige værktøjer , der kræves for PC reparation . Straps bruges til at sætte rundt reparatøren håndled for at forhindre ham fra at foretage statisk elektricitet til computeren , og ESD måtter bruges til at lægge værktøjer og computerkomponenter på som reparationer bliver udført , for at forhindre dem i at holde og overføre elektrisk ladning . < Br >

    En række ESD værktøj kits er tilgængelig for køb og varierer i størrelse og række værktøjer . De grundlæggende skruetrækkere , tænger, pincetter, og lister over andre værktøjer kan findes i "Guide CompTIA A + Essentials ", Mike Meyers , 2007.
    Software Tools

    Udover forsigtighed foranstaltninger og de ​​korrekte hardware værktøjer til personlig computer reparation, et grundlæggende sæt af softwareværktøjer til sikker PC reparation er også et must.

    grundlæggende softwareværktøjer til altid at inddrage og have på hånden , når du laver PC reparationer er Windows Boot -diske, Windows CD og en Windows live CD . For yderligere oplysninger om grundlæggende software disk værktøjer til brug i pc- reparation, kan du se Resources nedenfor .
    Fordele

    Fordelene ved at bruge de rigtige værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger ved reparation pc'er er talrige. Ikke blot vil du have det sjovt at lære , hvordan man korrekt reparere og vedligeholde pc'er og har noget at prale med dine venner , men du vil også spare dig selv en masse penge, hvis de reparationer og opgraderinger er færdig sikkert og korrekt . Har forbedret computerens ydeevne og behandling hastighed er de ultimative ideelle fordele.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Mine Dell Computer boder efter Siddende i Idle 
    ·Sådan bruges Recovery Drive på en Dell M1210 
    ·Rundll32 fejlfinding 
    ·Sådan fjernes Nero fra registreringsdatabasen 
    ·Hvordan at slippe af Agent_r.QS 
    ·Sådan gendanne slettede Indskrive Indgange 
    ·Hvordan at slippe af Subtracts.Userplane 
    ·Løsninger til Da Adobe Flash CS3 har fundet en fejl 
    ·Sådan gendannes en tabt optisk disk driver 
    ·Sådan Fix en Windows Vista Sidebar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding ScanDisk der ikke kører 
    ·Sådan Konverter WMV DRM til MP3 
    ·Sådan fjerner rootkits TnCore Trace 
    ·Sådan tilføjes et søgefelt til proceslinjen i Window…
    ·Hvordan at slippe af White Box Around Cfform Flash 
    ·Sådan fjernes den trojanske Goldun 
    ·Advrcntr2.dll ikke fundet 
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP Pavilion dv9500 bær…
    ·Sådan Find dit Proxy 
    ·Ansøgning Fejl i Windows Movie Maker 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com