| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Disaster Recovery Plan for en computer
  Der er flere måder at gennemføre en disaster recovery plan for en computer. De måder er bestemt af , hvad slags katastrofe er indtruffet (eller hvad du prøver at sikre sig mod ) . Det kræver tålmodighed og viden til at bestemme disaster recovery vej at gå. Bestemmelse slags katastrofer

  Software katastrofer er præget af denne særprægede : Computeren starter som det skal, og endda lancerer operativsystemet, men når operativsystemet er helt indlæst , er der fejl, der er manifesteret i pop- up-vinduer , der vises på skærmen uden brugerens indgriben eller i særlige programmer, når der gøres forsøg på at starte dem . Eller når du forsøger at åbne en fil, der blev oprettet ved en software- program, men det genererer en fejl eller bare ikke vil åbne . For eksempel . Et tekstbehandlingsdokument

  Hardware katastrofer kan påvises ved svigt af computeren for at starte, når det er i en strøm -down tilstand , eller efter opstarten , enten det giver en fejlmeddelelse eller låse op . Mens de fleste store hardware katastrofer tegne computeren, før den er helt starter, kan de også manifesterer sig i en specifik komponent, som ikke fungerer korrekt eller fuldstændigt , når computeren kører. For eksempel: en mus eller tastatur, der ikke længere virker , eller andre USB-enheder , der ikke fungerer på grund af en defekt USB-port (e)
  Computer producent , Software Developer eller operativsystem maker muligheder. .

  Næsten alle computerproducenter , softwareudviklere eller operativsystemet beslutningstagere ( Microsoft) give måder for dig at forsøge at gendanne fra en disaster.If du har en harddisk, hovedkortet eller strømforsyningen fiasko, computeren vil formentlig ikke starte op og starte operativsystemet. Disse er hardwarefejl , og skal håndteres som en garanti eller ingen garanti reparation med den oprindelige producent . Dine muligheder er at kontakte den oprindelige producent og finde ud af om en reparation. Eller du kan finde en lokal computer værksted og se om de kan diagnosticere og løse computer for you.Software og nogle operativsystemer spørgsmål kan løses ved hjælp af , hvad der kaldes "System Restore " i Windows XP eller Vista. Dette er et hjælpeprogram , der vil tage din computer tilbage til en tilstand, hvor den drives normalt. En systemgendannelse er også en god mulighed for at prøve , fordi det ikke vil slette nogen af ​​dine datafiler , og det er også muligt at fortryde en systemgendannelse. Også , Windows XP og Vista indeholder begge et "Back Up "-program som kun sikkerhedskopierer dine dokumenter ( ingen system eller program filer), til en ekstern enhed , såsom en USB - baseret harddisk .
  < br > tredjeparts Options
  p Der er flere tredjeparts muligheder for at komme sig efter en katastrofe. Hvis du er bange for at miste data , så kan du tilmelde dig en service, der sikkerhedskopierer dine dokumenter på tværs af en højhastigheds- internetforbindelse. Der er flere af disse virksomheder , der findes , og du vil betale et gebyr for denne service. Det betyder ikke beskytte dit operativsystem, installation af software eller hardware problemer, men det kan få dig ud af en rettelse , hvis du uforvarende slettet en fil eller det bliver beskadiget, som helt sikkert opfylder kriterierne for at være en katastrofe.

  andre mere involverede metoder til genvinding af en katastrofe omfatter brug tredjeparts software til at gøre det, der kaldes et "billede " af din harddisk. hvad dette betyder er, at softwaren er skabt til at sikkerhedskopiere din harddisk i , at det gør en helt selvstændig back up af alle sektorer ( brugbart , formateret område) på din harddisk , så hvis du har en massiv harddisk fejl , skal du blot tage det nedstyrtede harddisk , skal du indsætte et nyt og indlæse billedet på det nye én og opstart af pc'en.
  p Dette er en omfattende løsning , der kun fungerer , hvis harddisken mislykkedes. det vil ikke hjælpe dig, hvis du har en defekt logik bord eller en dårlig strømforsyning. Også, det vil kun gendanne din computer til den sidste gang , du har oprettet et billede af drevet. Hvis du har oprettet dokumenterne da billedet blev skabt , vil du miste dem, medmindre du har dem bakket op andre steder for sikker opbevaring.

  Endelig den bedste måde at afbøde skaderne fra en katastrofe på din computer er at tage en multi -path tilgang. Hold dine dokumenter bakkes op på en ekstern harddisk og derefter foretage et billede af din komplette drev. Også med Windows XP og Vista, skal du bruge "Systemgendannelse" funktion som godt. på denne måde , vil du have muligheder, hvorfra du kan vælge at inddrive fra en katastrofe med computeren.
  p Hvis du bruger din computer til erhvervsmæssige formål , du skal have en strategi for disaster recovery, eller du vil , på et tidspunkt , være meget ked af, at du ikke gjorde det.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Slet Double -filer i Windows Vista 
  ·Værktøjer til Computer teknik 
  ·Hvad skal man gøre til Når tal på en computer indtas…
  ·Fejlfinding en Ekstern Harddisk 
  ·Sådan Clean Out uønskede filer , der holder kører på…
  ·Sådan Fix My MSN Tool Bar 
  ·Dell Latitude E4300 produktionsproblemer 
  ·Sådan ændres My Computer Fra statisk IP til Dynamic I…
  ·Sådan fjernes Windows Validation Notice 
  ·Sådan Reparation Microsoft Office s Document Imaging 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvorfor kan jeg ikke at gøre en systemgendannelse på …
  ·Sådan downloader Noget på Vista Uden en administrativ…
  ·De bedste måder til at konvertere M4P til MP3 
  ·Sådan fjernes Infocard.exe 
  ·Sådan Load SATA drivere 
  ·Hvad betyder BOOTMGR er Savnet Mean 
  ·Hvordan at reparere en strømforsyning i en Dell bærba…
  ·Hvordan laver man en HP Computer Run Faster 
  ·Sådan fjernes Windows 2000 Spil 
  ·Sådan ryddes DNS en Wireless Mac 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com