| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Kontroller Diagnostics Services System på en bærbar
    Hvis din pc eller Mac bærbar computer kører langsomt , frysning eller ofte går ned , køre en diagnosticering services systemkontrol at teste hardware og hjælpe med at identificere problemet. De fleste diagnosesystem checks er model - og software -specifikke, så det er bedst at bruge den, der fulgte med din bærbare computer . Den diagnostiske nytte rapport vil give resultaterne af scanningen samt forslag til at reparere eller løse eventuelle problemer , der opdages . Instruktioner
    1

    Undersøg, om du har en Mac eller en PC notebook og identificere operativsystemet. Der er forskellige anvisninger og værktøjer, som tjekke diagnostiske tjenester systemer, der er specifikke for operativsystemet.
    2

    Scan diagnostiske systemer på PC notebook med Windows Vista. Dette arbejde kan udføres på to måder , og begge metoder vil generere en resultatrapport , når scanningen er færdig. Den første metode er at bare gå ind på "Kør "-funktionen ved at trykke ned på Windows-tasten og derefter skrive i perfmon.exe /rapport . Den alternative metode er at åbne " Start Menu " for at få adgang til Kontrolpanel, klik på "Systemer og vedligeholdelse, " og derefter vælge "Performance Oplysninger om og værktøjer . " Under "Opgaver" klik på " Avancerede værktøjer . " Endelig skal du vælge " Generer et system sundhed rapport. " Hvis der er nogen advarsler opført i diagnostiske resultater /Health Report , følge de links og instruktioner for at lære mere om symptomer og hvordan man kan løse problemerne.
    3

    Generer en diagnose system scanning på en pc notebook med Windows XP ved at åbne "Start Menu" for at få adgang til Kontrolpanel. Når kontrolpanelet er åben , skal du klikke på "Hjælp og support ", så under overskriften Vælg en opgave , skal du klikke på " Brug værktøjer til at få vist oplysninger om computeren og diagnosticere problemer . " Vælg "Network Diagnostics " og til sidst skal du klikke på "Scan dit system . " Når scanningen er færdig , vil udarbejde en rapport , og hvis eventuelle problemer opdages , vil det give links til enten reparere eventuelle problemer eller oplysninger om yderligere fejlfinding muligheder.
    4

    Kør en diagnosesystem check på en MacBook Pro , MacBook , Mac Pro , Mac mini , iMac eller MacBook Air med Apple Hardware Test ( AHT ) . En disk med AHT er inkluderet med køb af en Mac notebook. Hvis du arbejder med en Intel-baseret notebook med Mac OS X v10.5.4 eller tidligere , skal du bruge Mac OS X Install Disc 1 . Hvis du har en Intel-baseret notebook med Mac OS X v10.5.5 eller nyere, har du brug for Applications Install Disc 2 . Vend den bærbare computer på , skal du installere disken med AHT og derefter genstarte computeren. Umiddelbart trykke ned og hold " D" -tasten, før startskærmen vises. Vær tålmodig , det kan tage et par minutter til AHT at løbe . Et ikon vises på skærmen, mens AHT inspicerer den bærbare hardwarekonfiguration. Når du bliver bedt , skal du vælge dit sprog. Følg anvisningerne for at vælge, hvilke diagnostiske test ( s) til at udføre. Når testen (e) er afsluttet, vil resultaterne blive noteret på skærmen . For at afslutte AHT , skubbe disken og enten lukke eller genstarte den bærbare computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er et ohmmeter 
    ·Sådan foretages fejlfinding pcAnywhere 12.1 
    ·Sådan Set Up et Canon printer for at udskrive fra et D…
    ·Hvad er årsagen Internet timeout fejl 
    ·Dell Latitude D531 museknappernes Problemer 
    ·Sådan Løs Live Messenger Fjernsupport Problemer 
    ·Jeg opgraderede mit Hard Drive & My Restore CD vil ikke…
    ·Hvordan laver jeg en Via 6421A Card Boot 
    ·Sådan fjernes Win32 Kryptik 
    ·Min laptop vil ikke anerkende SD Card 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du en Rescue Disk for en inficeret computer…
    ·Tips til Fastsættelse af en Pentium 2 Computer 
    ·Problemer med at åbne docx filer 
    ·Hvordan at reparere en Gateway Laptop Hinge 
    ·Hvordan at reparere en beskadiget AVI File 
    ·Hvordan du udskriver på Plotter 
    ·Jeg kan ikke fjerne programmer fra startmenuen 
    ·Hukommelseskort Stuck i havnen i en Toshiba bærbar 
    ·Sådan opgraderer en bærbar batteri 
    ·Sådan Fix en stak nøgle på en bærbar computer tasta…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com