| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Fejlfinding en pc , der holder Genstart
    Der er tre primære årsager til en pc til stadighed genstart: hardwarefejl, software korruption og virus infektion. At indsnævre mulighederne ned og isolere hvilken af ​​de tre kategorier er at skabe dette problem , er en metodisk proces, som kan håndteres af alle med en moderat mængde PC reparation erfaring og de ​​rigtige værktøjer. Hardware

    Det overvældende flertal af genstart spørgsmål er hardware-relateret. I at diagnosticere de sandsynlige kandidater, der kan være ansvarlig , er det nødvendigt at have " kendte gode" reservedele at skifte mistænkt defekt equipment.Before erstatte dele , sikre, at alle add-on boards sidder i deres slots ordentligt, alle kabler er tilsluttet i sikkert og at RAM modulerne sidder i deres slots med låsetapperne i place.The første del, der skal byttes ud , er strømforsyningen. Ofte omtalt som " spøgelset i maskinen " af computer teknikere vil en svigtende strømforsyning skabe en genstart problem. Bemærk : Hvis computeren har for nylig haft ekstra harddiske eller cd /dvd -drev tilføjet i , kan bestanden strømforsyningen ikke være i stand til at levere strøm nok . For at kontrollere , om dette kunne være problemet , skal du tage CD /DVD-drev sekundær hårdt drives.The næste del , der skal undersøges i RAM -hukommelsen. Hvis det er muligt , udskifte de eksisterende RAM og se om problemet er afhjulpet. Hvis problemet stadig eksisterer, den næste sandsynlige mulighed er Motherboard /CPU .
    Virus
    p Der er mindst én virus, der forårsager et system til at genstarte. Et link er i afsnittet Ressourcer beskriver symptomerne og fremgangsmåde til manuelt at rette en infection.To konstatere , om genstart problemet skyldes en virus , anbefales det , at en online virusscanning køres . Selvfølgelig kan dette være en umulighed , hvis din computer er genstart inden for et par sekunder af systemet starter op . Hvis du har fjernet enhver risiko for en hardware årsag til dette problem , prøv at starte i fejlsikret tilstand (tryk på F8 fungerer under opstartsprocessen ) , og se, om Windows vil starte pålideligt derfra. Du skal være opmærksom , nogle virusinfektioner rutinemæssigt deaktivere bedre kendt anti- virus software , hvilket er hvorfor det anbefales, at en online virusscanning udføres.
    Software Korruption
    < br >

    Software korruption, især i Microsoft Windows- operativsystem, kan opstå på grund af et svigtende harddisk, uplanlagt driftsstop og endda en virus infektion . Desværre de mange muligheder, der kan tilfældigt opstå på grund af nogen specifik fil at blive ødelagt ( eller en kombination af filer at blive ødelagt ) gør det umuligt at liste ud af præcis hvilke symptomer kan opstå. Hvis du har mistanke om , at ødelagt software er problemet , skal du sikkerhedskopiere systemet ( hvis det er muligt ), og prøv at genindlæse Windows. Et andet alternativ er at installere en "kendt god " harddisk og indlæse Windows på drevet for at se, om problemet stadig exists.One mere metode, der hurtigt kan anvendes til at isolere Windows fra mulige kandidater er at bruge en Linux LiveCD . Sæt LiveCD i CDROM drev, og starte systemet fra cd'en. Hvis systemet fungerer pålideligt under Linux kontrol , er du sandsynligvis se på en Microsoft Windows problem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Den bærbare computer vil ikke starte op Forbi Windows …
    ·Presario V2000 Problemer 
    ·Sådan deaktiveres Esc nøgle i registreringsdatabasen 
    ·Sådan oprettes en Genvej til 12 - hive i Sharepoint 
    ·Sådan Søg efter e-mail i Exchange 
    ·Sådan testes en dårlig CPU 
    ·Sådan gendannes affaldsspanden på en computer 
    ·Min computer er for langsom & Holder Bryder 
    ·Hvordan at slippe af Zwunzi 
    ·Sådan Clear Statistik på Norton 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Single Space i Office 2007 
    ·Sådan omformatere et SD-kort 
    ·Sådan fjerne en computervirus 
    ·Sådan Konverter AVI til MP3 format 
    ·Gratis måder at rense ud en computer 
    ·Hvordan at reparere en driver 
    ·Hvordan afinstallere Webroot 32- bit system 
    ·Hvorfor er mine e-mails sad i min Udbakke 
    ·Hvad er System Error 5 
    ·Sådan ryddes en zombie Process 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com