| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Grunde til at en computer er langsom
    System afmatning er den bane i den afslappede computerbruger. Hver boot op , hver eneste installation og hver webside besøges bare skaber flere data for dit system til at opbevare. Meget gerne en arkivskab , til sidst computeren er ikke længere i stand til at indeholde et væld af leverede oplysninger , der begynder den frygtede fase af afmatning og lag , som så ofte prompter køb af en ny computer. Men ved at forstå mekanismerne bag systemet afmatning og læring måder at undgå dem , kan du undgå en bekostelig computer køb og genoprette en vis grad af funktionalitet til vores aldrende systemer . Defineret

    System afmatning kan være 1 af de mest frustrerende oplevelser for dem bekendt med de indre funktioner af computere . Det mest bekymrende aspekt af systemet afmatning er, at det ophobes gradvist over tid , hvilket betyder, at det normalt går ubemærket hen for ganske lidt , indtil problemet bliver tydelig nok til at kræve observation. System afmatning er resultatet af 3 separate begivenheder arbejder tilsammen at bringe selv nutidens mest moderne pc'er til en efterhånden crawl . Disse begivenheder er ophobning af overflødige data , gradvis ødelæggelse af operativsystemfiler og fremme teknologiske standarder .
    Too Much Information

    En af årsagerne til systemets afmatning er en ophobning af overskydende og unødvendige pres på edb-ressourcer , der ophobes som du udfører almindelige opgaver på maskinen. For eksempel , mens du surfer på internettet er systemet konstant lagring af oplysninger om de websteder, du besøger. Nye program installationer ofte indeholder instruktioner til " lancere ved opstart ", som forårsager computeren til at udføre overskydende arbejde i hver boot . Når programmer og systemfiler er slettet eller ændret , spor altid forblive begravet på harddisken . Over tid , tage alle disse ekstra filer og opgaver deres vejafgift på pc evner , hvilket resulterer i afmatning.

    Filer i uorden

    En anden hovedårsag til eventuel afmatning er den gradvise nedgang i systemfiler i en tilstand af uorden . Når du foretager ændringer i systemet ( selv mindre ændringer som resizing et vindue) , operativsystemet registrerer disse ændringer i systemet registreringsdatabasen. Referatet af disse ændringer er aldrig slettes automatisk . Over tid, svulmer det størrelsen på registreringsdatabasen , og selv fylder den med mange ubrugelige og forældede poster som filer der tilføjes og fjernes.

    Oven i det , skriver til harddisken efterhånden efterlader filer spredt og adskilt . Dette er kendt som " fragmentering ". Harddisken er ligesom et VHS-bånd , som kan registrere oplysninger i 1 lang stream. Når flere elementer registreres på drevet , opbevares de back -to -back. Når 1 udgår , og det efterlader et hul. Denne kløft er fyldt af den næste fil er gemt på drevet, forudsat filen kan passe ind i det åbne rum . Hvis det ikke passer , så det bliver oplagret ved slutningen af ​​drevet . Men selv hvis den gør fit , chancerne er gode, at det ikke passer perfekt , og nogle tomme plads vil forblive . Over tid vil mængden og hyppigheden af ​​huller stige, langsommere hastighed, hvormed filer kan tilgås .
    Overreaching

    3rd måde, som en computer kan blive langsom er ved overreaching . Overreaching forsøger at bruge en ældre , lidt - forældet computer til at køre nyere, mere krævende , software . Af de 3, er dette den eneste grund til , at du bør løse problemet med afmatningen ved at opgradere selve computeren. Hvorvidt 1 forsøger at overreach kan konstateres ved at sammenligne systemkravene for en bestemt stykke software (noteret på kassen ), mod specifikationerne for computeren.
    Solutions
    < p> hjemmesiden TweakGuides tilbyder en gratis , omfattende guide til at modificere og vedligeholde en kopi af Windows (se link i Henvisninger ) . Bortset fra det, der er mange programmer , der kan hjælpe rydde op i rodet efterladt af gamle filer og programmer til at helbrede systemet afmatning. CCleaner er et solidt program, der kan slette unødvendige filer og rense registreringsdatabasen, (se link i Henvisninger ) . Oven i det , har Windows en indbygget defragmentering program til at fastsætte harddisk problemer. Gennem en kombination af disse værktøjer, kan du helbrede pest af afmatning og gendanne din computer til fuld funktionsdygtig stand.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan finder man en Missing ASUS ACPI driver 
    ·Hvad er Anti-Malware Suite 
    ·Sådan forhindres NDR spam på en 2007 Exchange 
    ·Sådan fjernes Kangen 
    ·McAfee VirusScan 8.5I kan ikke installeres 
    ·Tips og fejlfinding på Computer Problemer 
    ·Sådan gendannes Fra Acer eRecovery 
    ·Sådan Set Up Forældrekontrol på computeren 
    ·Min Ubuntu Laptop fryser Mens Running 
    ·Sådan Fix webside fejl med et ugyldigt argument 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tage et billede fra en webside 
    ·Shell32.dll mangler 
    ·Sådan Konverter et Audio Track 
    ·Sådan Find My Video Driver Producent 
    ·Sådan gendannes en mistet adgangskode for Free 
    ·Sådan aktiveres USB porte ved hjælp af Systemgendanne…
    ·Sådan fjernes Argon PXE Boot Agent 
    ·Sådan Fix en DVD drev, når den spinder Too Fast på e…
    ·Toshiba M300 Laptop vil ikke afhente RAM i Second Slot 
    ·Sådan flytter en fil fra PuTTY til Notepad 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com