| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan kontrolleres en PC ydeevne
    Alle, der tilbringer selv en moderat mængde penge på deres hjemmecomputer ønsker at vide, hvor godt det stakke op mod konkurrencen. Computing er i sagens natur en relativ esoterisk medie uden mange konkrete benchmarks af magt . Du kan vide , at din processor kører på 3,0 GHz , men huske de rå tal og have en fornemmelse for, hvad disse tal betyder er to separate ting. Du kan foretage virkelige verden ydeevne målinger til fuldt ud at forstå , hvor hurtigt computeren kører . Instruktioner
    1 p Der er to primære måder at teste din pc systemer - (1) bruge et færdigpakket program designet til at fremhæve forskellige komponenter i pc'en, eller (2) udarbejde og gennemføre dine egne individuelle mål .
    2

    Den første metode til at teste en PC er ved hjælp af en dåse benchmark. Den største fordel ved denne metode er, at ved at udnytte en industri-standard benchmark , vil du have mulighed for at sammenligne scores mod andre personer, der bruger det samme program . Ulemperne ved den første metode er , at selv om programmet er designet til at understrege computeren på bestemte måder , kan det ikke være at teste disse benchmarks af ydeevne , at du som bruger, finder mest relevant.There er en overflod af programmer designet til benchmarking, men vi vil fokusere på følgende to , som kan findes ved at åbne links nederst på siden. De er 3DMark og PCMark , begge designet af Futuremark Corporation. Download programmer og derefter installere dem på din computer ved at køre filen og følge vejledningen på skærmen.
    3

    Af de to, 3DMark er hurtigere at bruge. Efter at have downloadet og installeret 3DMark , starte programmet . På den første runthrough , vil det tage ekstra tid at starte den skanner dit system. Spring forbi køb skærmen og derefter blot klikke på " Run 3DMark " på næste skærmbillede , læne sig tilbage og nyde. Ved afslutningen af testen , vil du modtage en samlet score og kan derefter sammenligne det score til andre med lignende ( eller meget forskellige ) hardware.If du er fascineret nok af benchmarking -processen , er du velkommen til at købe den fulde version for yderligere tests yderligere funktionalitet og evnen til at ændre visse test variabler.
    4

    nu hvor vi har etableret en baseline for performance ved at bruge 3DMark , vil vi gå videre til PCMark . PCMark indeholder en række forskellige værktøjer til at teste alle delsystemerne i din pc (fx RAM hastighed, dataadgang hastighed , processor og evne) . Starte programmet . Som med 3DMark , vil den indledende opstartsfase tage længere tid, da det indsamler data om dit system. Spring forbi køb skærmen ( medmindre du er så tilbøjelige ) , og klik derefter på den store "Kør PC Mark " knappen i bunden center. Nu bare læne sig tilbage og lade det gøre sin ting . Når det lagkager din computer med en sværm af tests , vil du modtage en endelig score og evnen til at undersøge andres resultater online.
    5

    Selvfølgelig bortset fra at bruge en færdigpakket program til at teste computeren , en anden måde er at etablere din egen præstation basislinjer ved ingeniører kundespecifikke tests. Fordelen ved at ikke bruge en standardiseret program til at udføre test er , at du nu er fri til at teste din computer ved hjælp af subjektive elementer anses for vigtigst af dig. Ulempen er, at der ikke er nogen samfund , med hvem til at sammenligne resultater. Men ved at holde detaljerede optegnelser over din computers ydeevne på subjektive tests , kan du altid retest og sammenligne tilbage på et senere tidspunkt for at se, om tid og slid har påvirket din computers ydeevne adversely.As denne type test er individualiseret , er der virkelig ingen konkrete skridt at tage. Hvad der følger er en liste over forslag til at designe dine egne benchmarks : (1) bruge programmet FRAPS , på nedenstående link , for at måle framerate i de spil, du spiller regelmæssigt. Hold en optælling af gennemsnitlige framerates så der i tilfælde af fremtidige video driver opgraderinger , vil du altid være i stand til at sammenligne og se, hvilke drivere kører din foretrukne software bedst , (2 ) tage et stopur og optage boot tid og lukning gange, så du kan se, hvordan fremtidens software installationer og hardware ændringer påvirker pc'ens ydeevne , eller ( 3) Brug et stopur til at registrere start tider for dine mest regelmæssigt anvendte programmer , af de samme grunde , som er anført i punkt 2
    6 < . p> nu hvor du har et håndtag på de forskellige måder at benchmarke en pc , så husk ikke at blive alt for fikseret på ydeevne numre. I mange tilfælde er en forskel på 5-10 frames stort set irrelevant , og vil samle nogen genkendelige virkelige verden virkning. PC benchmarking er et fint redskab for dem, der søger håneret end hvis computer er "hurtigere ", men så længe du individuelt er tilfreds med ydelsen på din pc , er der ingen grund til at få besat over de enkelte benchmarks og smide penge i en endeløse cyklus af opgraderinger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Nogle filer vil ikke Defrag 
    ·Sådan trunkere Sidste Log Inden AIX 
    ·AutoCAD LT Problemer 
    ·Sådan Find drivere til ukendte enheder i Windows 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Tungsten T5 
    ·My Toshiba Laptop genkender ikke Laser Mouse Når Knytt…
    ·Hvordan man laver en computer hurtigere gratis 
    ·Hvorfor en bærbar Frys Up ved opstart 
    ·Sådan omformatere en Windows-computer 
    ·Hyppige fryser og USB spørgsmål 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er Runtime Error 429 
    ·Sådan gendannes en Microsoft Windows XP Login 
    ·Fejlfinding en bærbar Tilslutning til et fjernsyn 
    ·Fjerne Windows Genuine Advantage oplysninger 
    ·Hvordan man løser et Pro11.msi Reparation Fejl Når je…
    ·Jeg kan ikke åbne Google & Orkut 
    ·Sådan at åbne en XFDL Filer 
    ·Sådan Fix 301 fejl 
    ·Sådan ændres Internet Settings for en hurtigere Inter…
    ·Sådan Stop 0x0000007B på en Dell D600 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com