| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Forskellen mellem Spyware & Adware
  Spyware og adware er ofte begge klassificeret som malware . De er to forskellige ting , og adware måske eller måske ikke teknisk set være malware. Det er ikke ualmindeligt for en ondsindet program til at være både spyware og adware. Både spyware og adware kan have uventede og uønskede virkninger på driften af ​​din computer . Fakta

  Spyware er installeret på en computer uden dit samtykke. Dens formål er at indsamle oplysninger om dig . Denne information kan relatere til din web browsing og computer - brug vaner eller til dig personligt. En legitim udseende program du bevidst installere kan indeholde spyware , du ikke vidste about.Adware er simpelthen software , der indeholder reklamer. Disse annoncer kan forekomme i selve programmet , i pop-up vinduer eller andre downloads . Den reklame kan simpelthen være den pris, du betaler for brug af softwaren, eller det kan blive installeret sammen med en legitim udseende program uden din vide det. Nogle adware er også spyware .
  Identifikation

  om et program er specifikt spyware eller adware er ofte et omstridt punkt . Spyware og adware kan både påvirke din computers ydeevne. De kan forårsage pop-up vinduer , omdirigere din webbrowser til sider, du ikke havde til hensigt at besøge, få din web browser til at fungere forkert, downloade yderligere software på din computer , og langsom din computers generelle ydeevne. Hvis du planlægger at downloade og installere et program på din computer, er det vigtigt at gøre nok forskning at du er rimelig sikker på at programmet ikke vil have disse virkninger. For at gøre denne type forskning , søge på internettet ved hjælp af navnet på den software, du vil installere ( omslutter navn i anførselstegn vil gøre din søgning lettere ) og ordene " spyware " eller " adware ". Søgeresultaterne skal fortælle dig ikke kun , hvordan software leverandør føler programmet er klassificeret , men også hvordan andre mennesker ( slutbrugere og computer eksperter ) føler om det.
  Features hoteltilbud

  Adware er designet til at få dig til at besøge hjemmesider eller indhente software eller produkter baseret på reklamer. Der er nogle velrenommerede programmer (f.eks , Eudora ) , der tilbyder en reklame - understøttet version som et alternativ til en version du betaler for. Adware kan også henvise dig til produkter og websider der matcher dine interesser , der er baseret på web browsing , du har done.Spyware er , per definition, er installeret uden dit samtykke. Som sådan kan dens egenskaber efterligner dem , der tilbydes af adware, men uden at du behøver nogen valg i sagen . På den anden side , kan dens primære funktion er at tragt information lige tilbage til nogle tredjeparts kilde. Denne information kan derefter bruges til angreb på dit privatliv , eller for mere målrettet reklame eller uønskede programmer på din computer .
  Overvejelser

  altid afgøre, om et program betragtes som adware eller spyware, før du vælger at installere det. Hvis du finder det identificeret som sådan, og ønsker det alligevel , skal du gøre en søgning på nettet for at afgøre, om andre brugere har oplevet problematiske bivirkninger, og overveje, om det er risikoen værd , før du installerer den. Når det er installeret , kan både spyware og adware være vanskeligt at fjerne . Nogle programmer vil tilbyde en automatiseret fjernelse proces . Andre vil tilbyde en sådan proces , men selve processen kan være dårligt skrevet og ikke korrekt. Stadig andre tilbyder ingen fjernelse proces, og kan foretage ændringer til din computer specielt designet til at forhindre dig i at fjerne dem eller fortryde alle ændringer, de foretager af indstillingerne på din computer.
  Forebyggelse /Solution
  < br >

  Hvis din computer udviser symptomer på at være smittet med malware af nogen art , herunder spyware eller adware , vil du ønsker at prøve en todelt fjernelse proces . Først , gå til " Tilføj eller fjern programmer ", og prøve at afinstallere problemet program. Afhængigt af programmet , kan denne eller måske ikke være mulig . Nogle malware vil forhindre dig i at åbne "Tilføj eller fjern programmer". Nu downloade en velrenommeret malware remover , installere det , opdatere det og køre det . Selv hvis du var i stand til at afinstallere malware med den første del af denne proces , bør du køre en malware remover --- det kan fjerne yderligere malware du ikke var klar over. Hæderkronede malware flyttefirma omfatter Spybot Search & Destroy , Ad -Aware og Malwarebytes Anti-Malware .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan man undgår Blue Screen of Death på Windows 
  ·Hvilken proces lytter på en given havn i Linux 
  ·Sådan foretages fejlfinding af HP Cartridge 2175 
  ·Hvorfor er min Cursor et Blinkende Box 
  ·Sådan Kill Hiberfil 
  ·Sådan foretages fejlfinding efter installation XP SP3 
  ·Sådan Monitor hyletonerne på computeren 
  ·Sådan Send & modtag SMS-beskeder via internettet 
  ·Sådan Clean Brother Print Heads 
  ·Hvorfor er min laptop kører langsomt 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan at slippe af Quickbrowser 
  ·Sådan Kig på Internet History Uden panelet Favoritter…
  ·Sådan nulstilles din Toshiba M55 - S325 
  ·Hvordan Gem Desktop Settings i XP til brug på en anden…
  ·Sådan gendannes en tmp fil 
  ·Fix for en bærbar computer Hinge 
  ·Sådan Associate IncrediMail Med EML Files 
  ·Sådan fjernes Microsoft Blank side 
  ·Sådan afgøre, hvad der gøre din computer Boot Slow 
  ·Sådan Konverter en e-bog til Audio 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com