| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Om Scriptfejl
    Du har sandsynligvis ikke var en pc-ejer for længe , før du kører ind i din første script fejl. Disse fejl kan være særligt frustrerende, fordi problemerne eksisterer under overfladen og kan fluster den afslappede computer bruger. Men mange script fejl er faktisk resultatet af din computers eller internet browsers indstillinger, og kan afhjælpes nemt , når problemet er identificeret. Funktion

    Script fejl er en konsekvens af din computers manglende forståelse eller anvende program eller websted forsøger at blive spillet med . En fejlmeddelelse popper op, ofte lade dig vide, at siden vises med fejl , hvilket betyder, at hjemmesiden ikke var i stand til fuldt ud at indlæse. Meget af den tid , du er stadig i stand til at interagere med hjemmesiden, men visse aspekter af det kan være utilgængelig for dig.
    Årsager

    Script fejl kan forekomme i to forskellige måder . Der kan være et problem med kildekoden på siden eller anvendelse , eller der kan være et problem med dit operativsystem og /eller dens indstillinger. Ældre computere har en tendens til at støde flere script fejl end nyere dem , fordi de hjemmesider de besøger er mere avancerede end dem , der eksisterede , da computerne blev manipuleret .
    Justering indstillinger
    < br >

    Identifikation hvor fejlen ligger, er let for de fleste computere. Ældre computere vil sandsynligvis støde script fejl i en række forskellige måder , snarere end i én instans . Ud over alder , eller i stedet for det , kan computeren have indstillinger, der forhindrer forskellige applikationer eller filer fra at køre eller interagere med computeren , der forhindrer en proces i at køre . Du har måske tilpasset din computer til at blokere Active X eller Java applets. I nogle tilfælde kan tillade disse at komme igennem din computers firewall forbedrer hyppigheden af ​​script fejl . Hvis du tror, ​​fejlen ligger med hjemmesiden , kan du kontakte webmaster , som enten ville løse problemet eller bekræfte, at problemet ligger i din computer.
    Fastsættelse Problemer
    < p> Det kunne være en teknisk fejl i din computer tvinger script fejl skal vises. Du kan beskytte mod disse og forsøge at løse problemet selv ved hjælp af anti -virus software til at scanne de downloadede programfiler og midlertidige internet filer på din computer ( du kan lige så godt køre en fuld scanning , mens du er på det ) . Dette kunne afsløre en virus eller anden malware hæmme din computer. På video - orienterede hjemmesider , kunne det være , at din video -kort og /eller sine chauffører er beskadiget eller forældet . Du er muligvis nødt til at købe et nyt grafikkort for at nyde den fulde oplevelse af nogle hjemmesider . Du kan også prøve at afinstallere og geninstallere DirectX , som kan forårsage scriptfejl på hjemmesider , når det holder op med at arbejde.
    Forebyggelse

    For at holde din computer op til dato og undgå script fejl , sørg for at holde strøm på pc'ens automatiske opdateringer. Også downloade de nyeste versioner af de programmer, du bruger. Disse opdaterede versioner er designet til at hjælpe en gammel ansøgning, og /eller computer holde trit med et hurtigt skiftende teknologiske landskab . Men hvis ingen af ​​disse værker, og du stadig får script fejl ofte , er der kun én ting at gøre: . Bide i det sure æble og opgradere til en nyere model , eller lære at leve med en ufuldstændig erfaring
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en VEM File 
    ·Hvordan at slippe af Thecoolpics.com 
    ·Sådan Reparation Windows XP på en Dell Dimension 
    ·Sådan fjernes PXE 
    ·Sådan fjernes KService.exe 
    ·Sådan fjernes TrayApp Spørg efter cd 
    ·Sådan Clean en Inficerede Hard Drive 
    ·Sådan Stop Weird Støj på den side af Laptop 
    ·Sådan Fix Active X fejl 
    ·Hvordan kan jeg reparere Hard Drive Korruption 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Skyl ARP Cache 
    ·Sådan Hide & Mask en IP 
    ·Gratis måder at gøre en computer Faster 
    ·Sådan fjernes Understregede skrifttyper fra skrivebord…
    ·Hvordan til Mount en Unmountable Disk i Tiger 
    ·Hvordan skal tjekkes for trådløse kort på min pc 
    ·Hvordan virker Acer eRecovery Arbejde 
    ·Sådan Work Around en Omega USB sikkerhedsnøgle 
    ·Hvorfor er min PC Slow 
    ·Sådan Slet W32.sillyDC 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com