| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er Anti-Malware Suite
    ? AntiMalwareSuite er et spyware program, der er markedsført som et værktøj til at beskytte din computer mod malware , men i virkeligheden er det et spyware program selv. Når du har hentet til din computer, kan det være svært at slippe af med. Virkningerne af dette program kan være alvorlige , da det forårsager store pop-up annoncer , og kan også få computeren til at gå ned. Hvis en computer operativsystem er blevet inficeret med dette program - eller hvis du surfer på internettet regelmæssigt - den bedste måde at forhindre denne form for infektion er at installere en legitim spyware fjernelse program. Features

    AntiMalwareSuite identificerer sig selv ved at placere et ikon nederst på computerens systembakken. Dette ikon er en falsk ikon, der viser en meddelelse om, at din computer er inficeret med spyware. Mange brugere reagere på det ved at klikke på det. Når det er klikket på , er brugerne instrueret til at downloade software under foregivende af, at de er ved at installere software designet til at slippe af med spyware . Denne software , når downloadet , vil beskadige computeren.
    Function

    AntiMalwareSuite virker ved at tage kontrol med visse filer på din computer og vil også installere en række uønskede pop -up reklamer . Det bruger andre programmer til at skjule sig , så du tror, ​​at det er et gyldigt program. Nogle hjemmesider vil endda narre dig til at tro, at du er blevet inficeret med spyware og henvise dig til en anden hjemmeside til fjernelse , at webstedet er faktisk en anden placering, hvorfra denne spyware kan lanceres . Når du klikker på nogen annoncer i den falske hjemmeside for at starte fjernelsen , er din computer inficeret med AntiMalwareSuite .
    Warning
    p Hvis du er i tvivl om besøger nogen særlige hjemmesider, er det bedst ikke at besøge dem - de kunne installere AntiMalwareSuite på din pc. Hvis du modtager en pop- up annonce, der advarer dig om, at din computer er blevet inficeret med spyware, skal du ikke klikke på annoncerne , som de overhovedet kunne være falsk. Hvis du føler , at din computer er blevet inficeret , er det bedst , at du scanner din computer ved hjælp af en anti -spyware program.
    Effects

    AntiMalwareSuite kan påvirke din computer i mange måder . Den væsentligste effekt af dette program er en stor mængde af pop-up annoncer . Det er normalt at se et par pop -up-reklamer , mens du surfer på nettet, men Anti- MalwareSuite producerer annoncer, selv en pop-up blocker ikke kan stoppe . Dette program kan også ændre dine sideindstillingerne i webbrowseren . En anden effekt af dette program er, der får din computer til at køre langsommere end normalt , fordi det påvirker computerens processorhastighed .
    Forebyggelse /Solution

    Den bedste måde at forebygge AntiMalwareSuite at påvirke din computer er at installere en velrenommeret spyware fjernelse program. Windows sikkerhedsopdateringer også arbejde for at forebygge angreb af dette program ved at holde din computer opdateret med de nyeste sikkerhedsfunktioner. Der er også gratis scanning værktøjer til rådighed på internettet, der scanner din computer for infektion. Det er bedst at scanne ugentligt for at sikre, at din computer bliver fri for infektion.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan blokerer jeg Visse annoncer og malware fra min …
    ·Top 10 PC Problemer 
    ·Video Driver Er Ikke i orden for min Dell XPS M1210 
    ·Sådan Reparation en NTLDR fil 
    ·Hvordan at slippe af Network Dial - up forbindelser i W…
    ·Hvordan at slippe af DR Watson Postmortem Debugger 
    ·Sådan Find keyloggers på din pc 
    ·Hvor Er Chkdsk Logs Lagret 
    ·Ingen lyd efter installation af XP 
    ·Hvordan kan jeg Fix en Windows -opdatering, der er i st…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Omdirigering Malware 
    ·Sådan Konverter WAV-filer til BWF format 
    ·Sådan Konverter Shockwave til Flash 
    ·Toshiba A135 - S2326 Fejlfinding 
    ·Sådan Reset HP Pavilion 
    ·Sådan Fix en bærbar , der ikke lægge op 
    ·Sådan slettes en Windows Mail Fejl Autenticitet Messag…
    ·Sådan foretages fejlfinding Afspilning af en DVD på e…
    ·Sådan Konverter WMA til MPEG1 Med en gratis Download 
    ·Spyware-programmer, ikke forstyrrer McAfee 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com