| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorledes kan man løse hal.dll , NTLDR og mange boot fejl fejl i Windows XP og Windows 2000
    Occassionally når du starter en Windows 2000 eller Windows XP-computer , kan pc'en vise en af følgende meddelelser : Kan ikke finde HAL.dllNTLDR er missingDisplay Windows statuslinje og så reboot eller freezeThese fejl kan normalt løses hurtigt gennem brug af Genoprettelseskonsol hjælpeprogram, der følger med Windows XP og Windows 2000. Følg nedenstående trin for at løse problemet . Ting du skal
    Du kan bruge en Windows 2000 eller Windows XP installations CD /DVD
    Hvis du ikke har en cd /dvd-drev , så bliver du nødt til et diskettedrev og Windows 2000 eller Windows XP-installation opstartsdiskette diske
    Vis Flere Instruktioner
    1 p første genstarte din pc, og når Windows- statuslinjen vises trykke på F8 .
    2

    Når du trykker på F8 de præsenterede valg kan omfatte Genoprettelseskonsol ( Recovery Console er en valgfri funktion , der nogle gange inkluderet instartup så forhåbentlig producenten af ​​din PC indgår det i dine F8options ) . Hvis Genoprettelseskonsol ikke er en F8 menupunkt derefter gå videre til næste trin. Spring til trin 8, hvis Genoprettelseskonsol mulighed er tilgængelig .
    3

    Anskaf en Windows XP eller Windows 2000 installations CD /DVD, placer cd /dvd i cd /dvd- drevet på din PC og derefter genstarte computeren .
    4 p Hvis computeren ikke kan starte fra cd /dvd -disk , så bliver du nødt til at ændre boot rækkefølgen af ​​pc'en, så at pc'en er konfigureret til at starte fra CD /DVD-drev først. Hvis du vil ændre startrækkefølgen , skal du genstarte pc'en og derefter se på computerskærmen for en besked, der beder dig om at trykke på en tast til at indtaste " Setup" ( nøglen er normalt F2 , F12 eller Del) . Tryk hurtigt på tasten , og displayet vil derefter omdirigere til BIOS konfigurationssider til PC bundkort. Naviger gennem siderne (normalt ved hjælp af op og ned piletasterne , fanen, og siden op og side ned tasterne ), indtil du finder " Boot Order" -menuen.
    5.

    Next , flyt CD /DVD drev til toppen af ​​listen .
    6

    Gem bundkortet Bios startrækkefølge konfiguration ved enten at navigere til " Gem og afslut " menupunkt eller ved at trykke på F10 ( de fleste bundkort understøtter F10 spare konfiguration option).
    7

    genstarte computeren med Windows- installations CD /DVD og lad den køre gennem systemet kontrollere processen . Når menuen mulighed for at trykke på R for at indtaste Genoprettelseskonsol vises, trykke på R (og i Windows 2000 på C for at starte Genoprettelseskonsol ) , og derefter vælge den Windows-installation , du har brug for at reparere.
    8 < p> Når du har valgt genoprettelseskonsollen din pc vil vise en kommandoprompt og bede om din administratoradgangskode - . indtaste den adgangskode, og du vil blive logget ind i genoprettelseskonsollen
    9

    de to muligheder , der du skal bruge for at løse boot problemet er Fixmbr og Fixboot . Fixmbr er et værktøj designet til at reparere en korrupt Master Boot Record på din harddisk . Fixboot er et værktøj designet til at redigere boot filer , således at de peger på den korrekte placering af Windows systemfiler. Type Fixboot og tryk derefter på Enter-tasten og derefter genstarte. Hvis problemet ikke bliver løst så gå tilbage ind i genoprettelseskonsollen og type fixmbr , trykke på Enter og derefter genstarte.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan nulstilles en Lexmark Ink Level Message 
    ·Hvordan man laver en bærbar dvd-drev Region -Free 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en XP computeren ikke v…
    ·Sådan Kombiner CSO filer 
    ·Hvordan at reparere en Microsoft DBX 
    ·Sådan Fix en Dell Inspiron 1505 Det vil ikke tænde 
    ·Samlet måder at gøre din computer hurtigere 
    ·Hvordan til at tage billeder fra dit Computer & afspill…
    ·Hvad kan jeg gøre , hvis jeg har været hacket 
    ·Hvordan man kan reducere DVI Frequency på High Resolut…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er en computer Runtime Error 
    ·Sådan Send et scannet dokument 
    ·Sådan Tillad fjernklienter i Network DTC 
    ·Sådan Fix en Missing Ntoskrnl.exe fil 
    ·Hvordan læser jeg BSOD Når et computernedbrud 
    ·Min computer kan ikke starte op , har jeg lsa32.exe Wor…
    ·Sådan nulstilles en Windows Password Med en Floppy 
    ·Hvordan man kan reducere Startup programmer, der kører…
    ·Thinkpad X200 Recovery 
    ·Tegn på en Bad CMOS Battery 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com