| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Clean Laser Printer Print Heads
    Tilstoppede printer printhoveder kan være et reelt problem, når det kommer til at få en kvalitet udskrevne side. Dit billede kvalitet kan ende med at blive elendig, og mens dette måske ikke er så kritisk, hvis du blot vil udskrive noget at læse , at du vil smide , når du er færdig, hvis du udskriver et papir til en klasse eller et manuskript at sende ud til et forlag , det vil bare ikke gøre. Heldigvis rengøring din laser printerens printhoveder er ikke så svært . Instruktioner fotos selvrensende Utility programmet
    1

    Klik på Start-knappen , hvis du har Windows XP. Hvis du har Windows Vista , skal du klikke på Windows-ikonet , der findes i nederste venstre hjørne af din computerskærm.
    2

    Klik på "Control Panel " og derefter " Printere og anden hardware ". Til sidst klik på " Vis installerede printere og faxprintere . "
    3

    Højreklik på navnet på din printer og vælg " Udskriftsindstillinger ". Dette skulle åbne et nyt vindue , næste look for en fane eller knap mærket Maintenance , eller noget lignende
    4

    Find den knap , der siger "Udskriv hoveder " eller " Rens hoveder" , og klik på . det . Du kan blive bedt om at vælge, hvilken printhoveder , vælger dem alle, hvis du er. Sørg for at der er papir og blæk i printeren, og at den er tændt i forvejen.
    5.

    Tag siden printeren har udskrevet , og se, om der er nogen net eller kasser mangler. Hvis der ikke er, så kan du bare afslutte programmet - din printhoveder ikke tilstoppet. Hvis der er gitre mangler , og klik derefter på "Rengøring " eller lignende formuleret knap.
    6

    Når renseprocessen er færdig , skal du udskrive en anden side for at være sikker på at dine print hoveder er ikke længere tilstoppet. Hvis de stadig er tilstoppede Gentag trin 1-5, indtil printeren udskriver tydeligt.
    Andre muligheder for at prøve
    7

    Lad printeren sidde natten efter at have kørt self rensning nytte og derefter udskrive noget at se, om din oprindelige prøve med det selvrensende nytte bare brug et par timer til at arbejde, da dette nogle gange er tilfældet .
    8

    Tag din printer patron. Hvis dine printhoveder er på din printer patron i stedet inde i din printer , sættetid din printer patron i varmt vand natten over. Tør det ud næste morgen , og derefter sætte den tilbage i printeren og køre selvrensende nytte igen.
    9

    Tag din printer patron. Hvis dine print hoveder er inde i din printer , tage en Q -tip og dyppe den i varmt vand. Kør Q -tip over print hoveder at løsne og fjerne indtørret blæk fra dem. Sæt patronen tilbage og køre den selv- rengøring nytte igen. Dette bør rense dine print hoveder.
    10

    Fjern printerens patron. Hvis dine print hoveder er inde i din printer , tage en pipette og sætte 7 til 10 dråber af isopropylalkohol ind i feltet , hvor blækket beholder er , og hvor blækket flyder fra patronen til printhoveder . Vent natten over og derefter sætter patronen tilbage og kør selv- rengøring nytte igen.
    11

    Fjern printerens patron. Hvis dine printhoveder er på din patron, spray en papirserviet med en husstand renere og tørre det forsigtigt over de trykte hoveder på din patron . Pat patronen tørre og derefter sætte patronen tilbage i printeren og køre selvrensende nytte igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan køber Dell Laptop Dele 
    ·Min PC Game er Blurry 
    ·Hvordan at slippe af pop-up annoncer på min computer 
    ·Sådan Reparation Ridser i plexiglas 
    ·Hvorfor kan man ikke Øresund arbejde hele tiden på mi…
    ·Hvordan laver TVersity så hurtigt som muligt 
    ·Hvordan at slippe af Nero Scout 
    ·Sådan Genstart min laptop Tilbage til Factory Uden en …
    ·Hvordan kan jeg konvertere FLV til Media Player 
    ·Sådan Fix ROM -Image Har Crashed 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Sasser Virus 
    ·Sådan installeres en enhedsdriver 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Dell Latitude CP M233ST…
    ·Sådan Opdatere en skærmdriver til 256 farver 
    ·Sådan Fix Task Manager Virus 
    ·Hvad er symptomerne på en computervirus 
    ·Sådan Fix Windows 98 Boot 
    ·Sådan beskytter en computer mod ESD 
    ·Sådan Config Windows System Startup 
    ·Hvorfor er min Adapter Deaktiveret i Crossfire 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com