| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Gør WarRock Faster
    WarRock er et gratis first person shooter først udviklet og udgivet af Drøm Execution i Korea. WarRock er nu siden blevet en international spil . WarRock er en blanding af spil som Battlefield 2 og Counter Strike . Det er en masse sjov for et gratis spil og en af ​​de bedre gratis spil at have været made.However , pga. dårlig kodning . WarRock kan undertiden køre utroligt langsomt , selv på den højeste ende af maskiner. Denne artikel vil beskrive nogle tweaks til at gøre WarRock faster.This guide er meget detaljeret . Men hvis du tager dig tid til at følge disse trin resultaterne vil være det værd. Ting du skal
    WarRock installatør
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Det første vi ønsker at forbedre med WarRock indlæses tider, ingame stammen , pause , frysning og lyd glitches . Hvis du har WarRock installeret , afinstallere det. Vi kommer til at geninstallere den for optimal ydeevne.
    2

    Når du har WarRock klar til at installere . Du har brug for at vide et par ting om dit system. Kontroller at se , hvor mange harddiske du har. Hvis der kun én; gå til trin 3. . Hvis du har flere harddiske , og vi vil installere WarRock på harddisken , som dit operativsystem ikke er tændt. Efter bestemmelse af, hvor du kommer til at installere. Fortsæt til trin 3. .
    3

    På dette tidspunkt du har bestemt hvilken harddisk du vil installere WarRock til . Hvis du kun har én harddisk , du ikke har noget valg. Hvad vi ønsker at gøre , før du installerer WarRock . Er at køre et system bedrage på drevet , vi installerer til
    p Hvis du ikke ved, hvordan du kører en defrag : .

    - Gå til startmenu - Klik på Alle programmer -Click Tilbehør - Klik på System Tools - Klik Diskdefragmentering

    Hvorfor gør vi dette, før du installerer WarRock ? Fordi, vil filerne på din harddisk overarbejde bliver spredt ud over hele harddisken. Dette kaldes fragmentering . Resultatet vil være at have filer på alle de forskellige dele af drevet. En god måde at forestille dette på er at se på en cd-rom forestille 10 forskellige dele af en fil, spredt over hele cd-rom i stedet for i en central stedet.

    Diskdefragmentering vil flytte alle de filer til forsiden af ​​drevet. Så at når du installerer WarRock det vil blive sat i en fortløbende blok med resten af filerne i stedet for at blive sat blandt en flok spredte filer.

    Dette vil forbedre load-tider og den samlede glathed af spillet.
    4

    Efter din harddisk er blevet defragmenteret . Nu kan du gå videre og installere WarRock på din harddisk . Det er klart, når du kommer til dette punkt, du vil ønsker at pege WarRock installationsprogrammet til det drev , du valgte i trin 2. .

    Selv hvis du har ét drev . Installere det på forsiden af ​​kataloget. Betydning , hvis du installerer WarRock på drev C. Vælg install stien destination til at være lige C: \\ WarRock eller D: \\ WarRock

    Som standard WarRock går til C :/program files /GamersFirst /WarRock < br >

    Gennem mit tests WarRock synes at fungere bedre og har færre fejl, når du installerer det på forsiden af ​​kataloget.
    5.

    Umiddelbart efter WarRock har installeret, starte spillet , og det vil gå gennem flere opdateringer. Så snart disse opdateringer er færdig, bedrage din computer en gang mere.
    6

    WarRock er nu optimalt installeret. De næste par trin vil indebære tweaking både WarRock og din computer for ydeevne. I WarRock valgmuligheder skærmen kan du slå op hver enkelt indstilling i grafikken styrer deres max indstillinger , så længe du har en rimelig anstændig grafikkort. De grafik indstillinger selv er ikke synderen for WarRock s langsomme hastigheder .
    P Hvis du har en ældre eller onboard grafikkort. Gå videre og lade indstillingerne , som det er , er færdig med denne guide, og hvis du stadig synes at være oplever langsomme hastigheder . Du vil vide med sikkerhed, at det ikke er noget andet i din pc, og du kan være nødvendigt at skrue ned flere indstillinger for at lave.

    Denne artikel er ikke til at dække hver eneste WarRock indstilling som igen dette er ikke grunden for WarRock kører langsomt . Men de to mest effektive indstillinger for at forbedre ydeevnen : Skift: Color- 16 bitTexture Kvalitet - bør Low
    7

    Indstillingerne på FX \\ shaders fanebladet alle indstilles til off . Disse indstillinger ikke kun gøre spillet ser latterlige , de vil bringe spillet ned til en gennemgang .
    8

    Når du har set- up dine indstillinger , kontroller osv for WarRock . Du kan gå videre og lukke spillet. Selve spillet er nu installeret i slutningen af drevet , og du har det sat op som du vil , når du er klar til at spille .
    9

    Nu er det tid til at forbedre WarRock fart fra dine computere ende. Et af de mest irriterende aspekter af WarRock er, at displayet refresh rate som standard 60Hz uanset hvad du har din monitor sat til .

    Hvorfor er dette dårligt for Warrocks hastighed?

    WarRock s motoren er en multiplikator baseret motor. Spillet vil lægge loft over din frame rate til en delelig af dine skærme opdateringshastighed , plus eller minus nogle få frames.

    Så hvordan kan jeg løse dette ? Med en 3. parts software program. Hvad vi har brug for er et program til at låse vores opdateringshastighed

    Kopiér og indsæt dette link i din browser: .

    Http://www.entechtaiwan.com/util/multires.shtm < br >

    Download programmet
    10

    Når du har hentet og installeret , . Åbn programmet . Programmet vil blive vist i din opgave bar ved siden af ​​uret . Højreklik på ikonet, og vælg den største opdateringshastighed , der er opført.
    11

    Next , mens du stadig i højreklik-menuen for programmet. Klik på " About Multires " Du vil blive bragt til en dialogboks. Sætte en check i boksen der siger "Lås opdateringshastigheder " og i feltet " Auto- load med Windows "

    WarRock vil nu konsekvent kører på højeste opdateringsfrekvens . Du vil bemærke en umiddelbar forbedring i grafik hastighed. Afhængigt af andre ting din kanoner kan affyre lidt hurtigere.
    12

    WarRock har nogle langsomme ned problemer med lave ende Sound Blaster kort. Hvis du ikke ejer et Sound Blaster Live, Audigy SE, Audigy LE eller Audigy 1 springe til trin # 13. .

    Klart, den første ting du ønsker at gøre, er at sørge for Creative Sound Card drivere er up til dato ved at besøge deres hjemmeside. Hvis driverne er fuldt opdateret , så læs videre .

    Modsætning til de fleste spil , er WarRock ikke pass-through lydprøver .

    Fleste WarRock lyde optages til enten 22 Hz eller 44hz . En større flertal af våben optages til 22 Hz og en relativ få er på 44hz

    Som standard : . Creative Indstiller den lyd drivere samplingfrekvens til 48Hz . Så hver gang din in- game karakter affyrer en kugle, dit lydkort (eller dit cpu hvis det er en meget lave ende sound blaster ) har til at up- prøve eller ned -sample i overensstemmelse hermed.

    En indstilling på 44hz er optimal . . Da du ikke vil løbende ned -sample de 44hz lyde og vil du kun nødt til at up -sample den 22 Hz lyd til 44hz i stedet for 48Hz

    For at ændre dit Sound Blaster sampling rate : Hej

    gå ind i Windows Kontrolpanel. Klik på Device Control

    Indstil samplingfrekvens til 44.1hz og bit dybde til 16 år. Dette vil forbruge mindre CPU cyles når der er masser af lyde foregår i spillet, og denne indstilling kan sænke hyppigheden af ​​pistolen efterslæb i ildkampe
    13

    Next tweak : . Audio Latency - Dette tweak vil ikke øge din frame rate . Den kan imidlertid yde WarRock køre hurtigere. Hvis der er for mange lyde på en gang , kunne du høre knitrende og popping og eller du kan du springe en ramme eller to, mens din CPU bliver hængt komme ud af disse PCI cyklusser.

    Kopiér og indsæt dette link i din browser : Hej

    http://downloads.guru3d.com/download.php?det=951

    Download PCI - Latency Tool v3 . Når det er installeret indstille latenstiden til PCI-bussen dit lydkort er på at 0 . (Hvis du bemærker nogen popper eller revner i lyd sæt den til 16, 0 er optimal selv)

    Efter indstilling den til 0 . Gå ind i indstillingerne og sætte et flueben ud for : Påfør ved opstart
    14

    Next Tweak : . Netværkskort Latency : Hej

    Brug det samme program, og retningslinjer som i trin # 13. . Indstil ventetid på dit netværkskort til en værdi på 0 , så godt.
    15

    Efter Ændring af netværkskortet værdien til 0 . Du kan lukke PCI -latency værktøj.

    Den næste ting , vi ønsker at gøre, er yderligere tweak vores internet -indstillinger. WarRock er et Peer 2 Peer spil. Det betyder, at der ikke er nogen central server , som alle forbinder til . En Peer 2 Peer spillet fungerer meget som en Peer 2 Peer fildeling program.

    For at nappe vores internet -indstillinger. Vi har først nødt til at vide, hvilken type forbindelse du har

    Kopiér og indsæt dette link i din browser: ?

    Http://www.speakeasy.net/speedtest/
    < p > Kør hastighed test til forskellige steder et par gange. Bemærk den højeste download hastighed , som du har fået , vil vi brug for dette i et øjeblik

    Kopiér og indsæt dette i din browser: .

    Http://www.speedguide.net/downloads.php < br >

    download TCP Optimizer og installere, derefter åbne programmet

    Når programmet er indlæst , . vil du ønsker at sætte en check i boksen der siger " optimale indstillinger "
    < p> Skub forbindelseshastigheden skyderen til download hastighed , du har fået .

    Derefter sætte en check i boksen mærket " Rediger alle netværkskort "
    p Hvis du er på kabel, forlader box PPOE umarkeret
    p Hvis du er på ADSL, sætte en check i PPOE kassen.

    Klik på Anvend ændringer.
    p Det vil spørge, om du ønsker at lave en backup . Klik på " ok "

    Når det ændrer dine indstillinger , vil spørge, om du ønsker at genstarte. Klik på " nej"
    16 p Hvis du ikke har en dual core AMD processor gå til trin 17. .
    P Hvis du har en dual core AMD-processor og er på Windows XP. Vær sikker på at du har den Dual core optimizer af AMD . Vi har fundet det at være absolut afgørende for WarRock .

    Kopiér og indsæt dette link i din de " AMD Dual-Core Optimizer Version 1.1.4 " og installere.
    17

    Tweaking din side fil er blevet kendt for at forbedre Warrocks ydeevne såvel . Især en korrekt tunet sidefil hjælper med at bekæmpe den frygtede pistol forsinkelse. Igen, hvis du har flere harddiske sætte sidefil på drevet , at dit operativsystem ikke er installeret på

    For at tweak din side fil: .

    Gå til Control PanelClick systemClick avancerede tabClick på settingsClick på Change nederst på siden

    for optimal sidefil forbrug. Vi ønsker at gøre som vi gjorde, da du installerer WarRock . Vi ønsker at bedrage vores harddisk . Men du kan ikke bedrage side fil, mens den er i brug . Så vælg " ingen sidefil " og klik på Anvend ændringer. Genstart når du bliver bedt og komme tilbage til dette trin.

    Når computeren er genstartet, bedrage din harddisk som jeg vist i tidligere trin . Når computeren er færdig med at defragmentere . Gå videre og gå tilbage til sidefilen muligheder siden.

    Denne gang skal du klikke brugerdefineret størrelse. Her er de indstillinger : Hej p Hvis du har 512 megs RAM : Minimum: 4096Maximum : 4096
    p Hvis du har 1 GB RAM : Minimum: 2048Maximum : 2048

    Hvis du har 2gb + rAM : Minimum: 1024Maximum : . 1024

    Klik "sæt" knappen , anvende ændringerne og genstart
    18

    Du har afsluttet tweaking din computer til at gøre WarRock hurtigere. Denne artikel bestemt ikke dække alle mulige tweak . Hvis du stadig oplever langsom nedture på WarRock . Du kan være nødt til at fortsætte med at forske og finde andre generelle computer og grafikkort relaterede tweaks . Denne artikel næsten udelukkende dækkede lidt kendte tweaks , der gør en lille effekt i de fleste spil og en temmelig stor effekt i WarRock .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fejlfinding en Toshiba A55 - S106 
    ·Hvad er System 32 Gzmrt.dll 
    ·Sådan Slet Online Historie 
    ·Sådan Slet MyStart Søg 
    ·Sådan finder du din netværksadministrator telefonnumm…
    ·Problemer med Everio MediaBrowser 
    ·Sådan tilmelder du dig for Gateway Laptops 
    ·Sådan gendannes Fra Acer eRecovery 
    ·Min computer frøs , mens jeg uploader noget på iTunes…
    ·Sådan Edit Flash.exe filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af GoogleUpdate.exe 
    ·Sådan installerer du dit operativsystem, når computer…
    ·Min computer vil ikke Defragmenter 
    ·Hvordan kan jeg Boost Wireless Laptop Reception 
    ·Sådan Konverter en iTunes XML biblioteket til en M3U s…
    ·Sådan Gendan din pc uden at miste dine filer 
    ·Sådan Konverter M4B til MP3 Med iTunes 
    ·Sådan Organiser Directories på computeren 
    ·Vil et bundkort Pass Med et Dead CMOS batteri 
    ·Sådan Konverter Finale MIDI filer til Cakewalk Files 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com