| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding af HP C7280 Wireless Printer
    Hewlett- Packards C7280 Photosmart printer er en del af en ny generation af hjemme-brug printere, der er trådløst aktiveret. Fordelen ved en trådløs printer er evnen til at sende dokumenter , billeder eller andre elementer at udskrive uden tethering enhederne sammen. Computeren skaber printbare billede og sender det ved hjælp af sin trådløse kort, så overfører den til printeren via hjemmets trådløse router. Printeren modtager det med sin trådløse antenne og skaber de trykte piece.As med ethvert stykke teknologi , dog kan der opstå problemer , som kræver en vis fejlfinding på den del af ejeren. Instruktioner
    1

    Fastgør kommunikations problemet. Hvis computeren er bundet af USB-kabel , skal du først kontrollere, at kablet er tilsluttet korrekt, og ledningerne er tilsluttet. Hvis C7280 er tilsluttet til computeren via en hub, frakoble printeren fra hubben og slutte den direkte til computeren. Hvis der på det tidspunkt , computeren ikke genkende printeren , prøve at sætte kablet i en anden USB-port på computeren. Det ultimative problem kan være, at kablet er defekt. HP anbefaler, at enhver kabel i brug ikke være længere end 9,8 meter .
    2

    Fix udskrivningen problem. HP garanterer kun , at printeren vil fungere, når ægte HP produkter anvendes . Kontroller, at blækpatronerne i C7280 er HP brand, og blev installeret af "brug af " dato på pakken. Hvis udskriftskvaliteten er dårlig , skal du kontrollere forsyningsniveauerne på printeren. Tryk på knappen Opsætning på C7280 , og ved at bruge op /ned-pilene , gå til " Tools". Tryk på " OK" og derefter gå til " Display Ink Gauge " og tryk " OK". Dette vil vise indholdet af resterende blæk til patronerne. Hvis kvaliteten problemer eller striber tilbage, rense printhovedet . For at gøre dette , skal du gå tilbage til printeren og trykke på " Setup". Brug pilene til at vælge " Funktioner" og tryk " OK". Derefter flytte pilene til " Rens skrivehoved " og tryk " OK". Dette vil begynde en diagnostisk proces, der vil rense printhovedet , og typisk løser problemet.

    Endelig kontrollere den papirtype der anvendes. HP anbefaler sin proprietære fotopapir og multi -use papir til C7280 . Til almindelig , dag -til-dag udskrivning, 20 - . Til 24 -pund papir skal anvendes , da det er bedst til at absorbere blæk
    3

    Fix papirstop. Papirstop kan forebygges ved lastning mindre end 50 stykker i C7280 er arkføder på én gang. Papir, der er tungere end 24 pounds kan også forårsage papirstop , er at forsøge at indlæse printeren, mens der fødes papir ind i print kammeret. Sådan afhjælpes papirstop , skal du slukke for C7280 . Derefter forsigtigt trække papiret tilbage, ved hjælp af meget lidt kraft . Må ikke rive papiret , mens du fjerner det. Når jam er fjernet , skal du tænde for printeren igen .
    4

    Fix et trådløst - netværk problem. For computeren og C7280 til at genkende det trådløse netværk, skal den trådløse router udsende et netværk navn. Hvis netværket ikke påvises som til rådighed af printer eller computer, er netværksnavnet ikke udsendes . Adgang til indstillingerne for den trådløse router ( hver router kontrolpanel åbnes forskelligt, så konsultere brugsanvisningen til din router ), og kontroller , at SSID er afsløret , eller udsendes. Hvis SSID udsendes , vil både pc og printer være i stand til at forbinde eller indtaste adgangskoden til at tillade adgang .
    5

    Fix trådløse signal spørgsmål . Printhastigheder over det trådløse netværk vil variere afhængigt af , hvor langt pc'en er fra printeren. Pc'en bør oprettes mindre end 50 meter fra printeren at skabe optimalt kommunikation. Signalet kan afbrydes af en række elementer. Metalgenstande , såsom rustfrit stål apparater eller arkivskabe , stop vil et trådløst signal. Desuden vil trådløse telefoner opererer på 2,4 GHz også forstyrre et trådløst signal.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Problemer med køling på en OptiPlex GPX280 
    ·Vejledning til ArcSoft Email 
    ·Sådan Turn Off the Touch Pad på en IBM ThinkPad R40 
    ·Software Diagnostics Tools 
    ·Flux Removal Techniques 
    ·Hvordan kan jeg reparere Hard Drive Korruption 
    ·Sådan reparere den Comdlg32.Dll File 
    ·Sådan Forklare PC Registry 
    ·Sådan får du adgang en overtrædelse på adressen Mod…
    ·Sådan Scan PC 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clean Out Your Computer Uden Sletning musik & Pi…
    ·Hvordan man laver en Simple Boot CD 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Gateway stationær comp…
    ·Sådan blokering Myspace 
    ·Sådan Factory Restore Dell Inspiron Desktops 
    ·Hvordan at slippe af en hjemmeside Hijacker 
    ·Hvordan man kan reducere Computer Driftsstøj 
    ·Sådan Detect Microsoft Spyware 
    ·Sådan Fix Qedit.dll 
    ·Sådan fjernes en DVD -rom-drev fra en PC 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com