| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Computer Vedligeholdelse Tips
    Computere er vigtige værktøjer, der anvendes til mange daglige aktiviteter. Du er i stand til at udforske nye lande , karriere og multimedieindhold med en computer og en internetforbindelse. Men computere behøver at blive repareret lejlighedsvis , når de stopper med at arbejde korrekt . For at forhindre din computer system fra at falde fra hinanden , skal du følge et par computer vedligeholdelse tips til at forhindre alle større spørgsmål opstår. Funktion

    Computer vedligeholdelse tips er gode måder at forlænge levetiden af ​​din computer system. Hvis du tager dig tid til at gennemføre en handlingsplan, der fokuserer på at opretholde din computer , vil du også være i stand til at øge din produktivitet , når du bruger den til arbejde . Computere, der ofte er plaget af problemer har langsom systemets ydeevne og kan ikke håndtere den mest simpleste opgaver.
    Typer

    En fælles vedligeholdelse tip, der vil få din computer system velfungerende ordre er at planlægge regelmæssige virus og spyware scanninger. Dette vil holde dine vigtige oplysninger og filer sikkert fra uvedkommende. For yderligere at forbedre din computer , defragmentere de filer , der i øjeblikket er bosiddende på det. Defragmentering din computers harddisk indebærer en række trin , der vil gøre din harddisk køre hurtigere og gruppe lignende filer sammen . For at få adgang til dette vedligeholdelse værktøj , skal du åbne " Tilbehør " menuen på din computer. Når dette er gjort, skal du vælge " System Tools " linket og aktiverer "Disk Defragmenter " application.Get slippe af ubrugte programmer , der finder værdifuld lagerplads. Regelmæssigt gennemse alle installerede programmer på din computer og afinstallere dem , der ikke længere nyttige for dig. Opret en restaurering point med Systemgendannelse , før du begynder at fjerne filer eller programmer. Hvis din computer begynder at opføre sig mærkeligt , vil det give dig mulighed for at gå tilbage til et tidligere tidspunkt, før ændringerne blev foretaget . Dette program kan nemt tilgås via " System Tools " link på din computer så godt. Klik på " Systemgendannelse" linket, og det vil guide dig gennem hele processen. Også tømme papirkurven ved slutningen af hver dag for at slippe af filer , der optager plads på harddisken. Der er masser af slettede filer , der ender på denne placering , og det tilføjer hurtigt op.

    Overvejelser
    p Hvis din computer stadig fungerer dårligt efter udførelse flere vedligeholdelsesaktiviteter , kan det være tid for dig at opgradere til en nyere én. Ældre edb-systemer kan ikke håndtere de krævende opgaver, som de nuværende applikationer kræver .
    Fordele

    En af de bedste fordele ved at udføre vedligeholdelse på din computer system er, at det vil forbedre sine hastighed. I stedet for at vente en lang periode at åbne et grundlæggende program, vil du er færdig med denne opgave meget hurtigere. Alle dine systemressourcer ikke vil blive belastet , mens forsøger at navigere gennem flere programvinduer . En anden nyttig fordel for at opretholde din computer er, at du ikke vil spilde tid på at søge efter filer . Filer, fotos, regneark og videoer vil blive placeret i deres rette mapper og ikke spredt over forskellige steder.
    Warning

    Før du begynder at fjerne filer og afinstallere programmer fra din computer-system, sørge for, at disse filer ikke længere er nødvendige. Hvis du ved en fejl sletter noget vigtigt , kan det få computeren til at stoppe med at arbejde helt. Du kan også ønsker at sikkerhedskopiere dine data, før du begynder at lave disse typer ændringer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·5 potentielle risici ved Personal Computer 
    ·Sådan Analyser en langsom computer 
    ·Sådan Fix NTLDR på en CD 
    ·Sådan Slet din browser historie i IE8 
    ·Sådan foretages fejlfinding en blinkende skærm på en…
    ·Hvorfor Magneter Skader Computere 
    ·Sådan aktiveres Crossfire X850XT 
    ·Sådan fremskynde mig Laptop Performance 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Murray 3,5 HP 
    ·Winamp viser Sound på Equalizer men ikke fra Speakers 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Test din computers hastighed for Free 
    ·Hvordan at identificere et trådløst Chipset 
    ·Sådan Skub Stuck cd fra en Mac Mini 
    ·Sådan bruges Foobar2000 med Virtual Burner at konverte…
    ·Information Security Awareness & Training 
    ·Sådan fjerner Firewall fra en computer 
    ·Sådan Fix LAG'er på et webcam i MSN 
    ·Sådan Reparation en elektronisk Board 
    ·Sådan Fix Windows Logonui Fejl 
    ·Hvordan laver man et IDE Drive Master Over en SATA-drev…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com