| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Om Rogue PC Privacy Cleaner Removal Tools
    Der er hundreder af tusinder af rogue programmer på internettet, der vil piggyback på andre downloads eller installere sig selv på din computer, når du klikker på links fra upålidelige websteder. Disse programmer typisk overvåger din søgning vaner til at sende dig reklamer , men de kan også ødelægge din harddisk eller sende virus programmer til e- mail- adresser i din adressebog . Det rogue program kaldet "PC Privacy Cleaner " er særlig snigende , fordi det foregiver at være en gavnlig program , der formodes at gøre din computer køre hurtigere og forhindre folk i at overvåge din web-surfing . Identifikation

    PC Privacy Cleaner ofte installerer sig selv på din computer uden din viden , så du bliver nødt til at kigge efter bestemte indikatorer til at fortælle , hvis det har infiltreret dit system. De mest almindelige symptomer vil din computer opleve, når useriøse programmer som PC Privacy Cleaner er installeret vil omfatte en generelt træg adfærd , længere opstart tid , nye vinduer dukker op beder dig til at indlede systemets checks eller programmer, du ikke kan genkende dukke op i task manager . Tjek din programfiler , hvis du oplever disse symptomer for at se om PC Privacy Cleaner er blevet downloadet til din harddisk.
    Function

    De forskellige værktøjer, som du kan bruge til at fjerne rogue programmer vil skanne alle de forskellige områder af din harddisk og tjekke for eksistensen af ​​kendte skadelig software som PC Privacy Cleaner . Når softwaren er fundet, vil værktøjet derefter slette programmet og fjerne eventuelle ændringer i registreringsdatabasen , at programmet gjort for at forhindre det i at re- installere sig selv , når du genstarte din computer. Det er vigtigt at opdatere dine fjernelse værktøjer på en ugentlig basis , så du altid har den mest up to date information, som gamle uregerlige programmer ofte foretage ændringer for at komme rundt fjernelse værktøjer og nye rogue programmer er frigivet på internettet dagligt.

    Typer

    Den mest almindelige måde at fjerne rogue software er at bruge en spyware fjernelse program som " Spybot Search and Destroy " eller " Lavasoft Ad- Aware. " Du kan fjerne useriøse programmer manuelt ved at navigere til din computers kontrolpanel , vælge "Tilføj /Fjern " -programmer , og klik derefter fjerne programmet. Men hvis du vælger denne rute , vil du også nødt til manuelt at finde nogen ændringer i registreringsdatabasen , at programmet lavet, og løse dem selv , der ikke anbefales, da forkert at ændre din computers registreringsdatabase filer kan uigenkaldeligt ødelægge dit operativsystem.
    < br >
    Overvejelser

    altid lave et gendannelsespunkt på din computers harddisk, så du kan rulle tilbage ukorrekte ændringer i tilfælde af at du ved et uheld ødelægge en indskrive fil eller dit spyware program fjerner et program, der du ikke ønsker det. Det er også en god ide at gemme alle vigtige filer, du har til en ekstern kilde, såsom en hoppe drev eller en ekstern harddisk .
    Forebyggelse /Solution

    bedste måde at fjerne useriøse programmer som PC Privacy Cleaner er at holde dem fra at komme på din computer i første omgang. Installer en software firewall til at forhindre eksterne computere at få adgang til dit netværk og bruge anti- virus software, der scanner din computer ofte for ondsindede programmer. Må ikke downloade programmer fra utroværdige hjemmesider, og åben aldrig e- mails med vedhæftede filer fra folk , du ikke kender.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjerner Trojan Win32 Vaklik 
    ·Hvordan skal tjekkes Computer Speed ​​
    ·Hvordan finder jeg ud af hvor meget RAM Space I Have 
    ·Sådan Clean Up System & Sync Issues Folder 
    ·Sådan fjernes JIT Debugger 
    ·Sådan oprettes en HP Recovery Disk 
    ·Hvordan kan man øge din Net Speed ​​
    ·Min Dell-computer vil ikke tænde 
    ·Sådan foretages fejlfinding Systemgendannelse , der ik…
    ·Fejlfinding en XP Bluetooth 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Udskift en Compaq bundkort 
    ·Top Gratis Spyware Removal programmer 
    ·Hvordan rengør jeg Fan på min Compaq Presario bærbar…
    ·Sådan fjernes CoolWebSearch Virus 
    ·Sådan Konverter en FLV til MPEG4 for Free 
    ·Hvordan finder man en kompetent Computer Tech 
    ·Sådan deaktiveres Password Protection i Windows Vista …
    ·Grundlæggende computer viden og terminologi 
    ·Sådan Lad Thumb Drive til at være unplugged 
    ·De typer af Deadly Computervirus 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com