| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Clean Up en computer til at gøre det hurtigere
    Som en person bruger en computer over en periode , kan han mærke , at computeren ikke kører så hurtigt, som det bruges til. Flere programmer og filer på en computer kan bremse den ned . Det er nemt at rydde op i en computer for at gøre det hurtigere , og det tager ikke en masse af computer ekspertise til at gøre dette. Her er hvordan man kan rense en computer for at gøre det hurtigere. Instruktioner
    1

    Fjern gamle filer. Du kan rydde op i din computer ved at fjerne gamle filer. Hvis du har for mange filer på din computer , er computeren ikke kommer til at køre så hurtigt . Kig igennem dine gamle filer, og slette noget , du ikke længere har brug for på din computer. Hvis du er bekymret for at fjerne filer , overveje at sikkerhedskopiere alle dine filer på en ekstern harddisk . På den måde vil du have adgang til alle de filer , som du fjerner fra din computers harddisk.
    2

    afinstallere programmer , du ikke længere bruger . Rense din computer ved at afinstallere alle de programmer, du ikke har brugt i lang tid eller ikke planlægger at bruge igen. Din computer vil køre hurtigere, hvis den har færre programmer installeret. Hvis du bruger Windows , kan du gøre dette ved at klikke på Start > Kontrolpanel> Tilføj eller fjern programmer . Vinduet vil udfylde med en liste over programmer på computeren . Du kan sortere programmerne efter den dato, du sidst brugt dem . Klik på et program, og klik derefter på Fjern for at tage programmet fra din computer .
    3

    Slet midlertidige filer. Din computer vil køre hurtigere , hvis det ikke har en masse af midlertidige filer gemt på harddisken. Du kan rydde op i en computer ved at søge efter filer, der ender på. Tmp extension.If du bruger Windows , skal du højreklikke på Start og derefter klikke på Stifinder. Klik for at fremhæve din harddisk (typisk C :) . Klik på Søg > Alle filer og mapper . Type * . Tmp , og klik derefter på Søg . Explorer vise en liste over midlertidige filer , der kan slettes . Klik på en af ​​filerne . Tryk Ctrl + A for at markere alle filer . Tryk derefter på Slet for at slette filerne.
    4

    Tøm papirkurven . Papirkurven holder kopier af de filer , som du sletter . Du kan rense en computer ved at fjerne filerne fra din computer permanent. Det gør du ved at tømme recycle bin.If du bruger Windows , skal du højreklikke på Start og derefter klikke på Stifinder. Højreklik på papirkurven. Klik på Tøm papirkurv > Ja.
    5.

    Kør en fejl tjek på din computer. Du kan lave en computer til at køre hurtigere ved at fjerne fejl , sinke din computers ydeevne. Hvis du bruger Windows, kan du gøre det ved at klikke på Start > Denne computer. Højreklik på din harddisk (typisk C :) , og vælg derefter Egenskaber. Klik på fanen > Undersøg nu og derefter Start .
    6

    Defragmenter din computer. En computer, der ikke har været defragmenteret kommer ikke til at fungere effektivt. For at gøre en computer køre hurtigere, defragmentere din computer , så det vil fungere i en mere logisk og hurtigere måde . Hvis du bruger Windows, kan du gøre det ved at klikke på Start > Denne computer. Højreklik på din harddisk (typisk C :) , og vælg derefter Egenskaber. Klik på fanen > Defragmenter nu , og derefter Defragmenter .
    7

    rydde op i registreringsdatabasen . Software er tilgængelig som automatisk vil løse eventuelle registreringsdatabasen fejl på din computer. Fastsættelse registreringsdatabasen fejl kan gøre en computer køre hurtigere , herunder fremskynde den tid , det tager at starte din computer, når du tænder den.
    8

    Udfør denne computer vedligeholdelse på en ugentlig basis. < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find ud af om et websted er Legal & Ikke Svig 
    ·Desktop Forsvinder & dukke op 
    ·XP Professional laptop vil ikke Lukning eller genstart 
    ·My Sony VAIO vil ikke starte 
    ·Hvordan at reparere en dårlig harddisk 
    ·Sådan Detect registreringsfejl 
    ·Sådan kører en Recovery Disk Fra DOS 
    ·Hvordan laver selvklæbende Gavemærkater 
    ·Sådan geninstalleres SoundMax Tilbage til Windows XP 
    ·Hvad Nedsætter en computers hastighed 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Format din computer med Windows XP 
    ·Sådan fjernes virus på en Toshiba Tecra M7 
    ·HP Laptop Keyboard Problemer 
    ·Den bedste måde at Ship en Open Computer Processor 
    ·Sådan kontrolleres en Mainboard 
    ·Hvordan at reparere en Lost E Drive i Windows XP 
    ·Sådan Slut en Sony Laptop til TV With No S-Video 
    ·Hvordan at slippe af GabPath 
    ·Hvordan man laver en VLC Player afspille MPEG -filer på…
    ·Fejlfinding en Defekt startknap på en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com