| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan man laver en bærbar Hurtigere uden at købe noget
    Det er fuldt ud muligt at forbedre effektiviteten af ​​din bærbare computer uden at købe nogen kommercielle produkter. Mange af disse trin er almindelig sund fornuft, og mens du måske tænke på nogle af dem selv , vil du sandsynligvis ikke tænke på alle dem alle. Jo mere grundig du er, jo flere forbedringer du vil se. Dog ikke forvente mirakler . Hvis du har en gammel laptop , skal du ikke forvente, at det at være i stand til at køre nye spil er beregnet til high -end desktops. Instruktioner
    1

    Hold det cool. Trods sit navn, skød dig, er ikke det bedste sted at sætte en bærbar computer. Laptops generere en masse varme, som kan have en alvorlig effekt på din bærbare præstation . Prøv ikke at bruge det i et varmt rum . Aldrig sat det på en seng, pude, betræk eller noget andet, der er blød. I stedet placere din bærbare computer på en hård overflade som et bord. Hvis du kan lide at bruge din bærbare computer i sengen eller på sofaen, så prøv at sætte en bog eller et tykt magasin i dit skød og derefter indstille den bærbare computer på toppen af ​​det. Hvert tiende minut eller deromkring , drejes bogen over så overfladen bliver aldrig for varmt. Dette vil absorbere varmen.
    2

    Luk unødvendige programmer , før du bruger magtbegærlige software som spil eller store regneark. Jo flere programmer, du har kørende på samme tid, vil det værre din computers ydeevne være. De fleste computere har en masse unødvendige programmer der kører i baggrunden fra det øjeblik du starter din computer. Lukke dem ned manuelt med Ctrl + Alt + Delete , eller downloade en freeware program, der vil lukke dem ned for dig. Hvis du har Wndows Vista, kan du også få adgang til opstart konfigurationen ved at vælge " Kør " fra tilbehør menuen, og derefter skrive " msconfig " i feltet .
    3

    Brug anti- virus software jævnligt for at slippe af trusler mod din computer . Vira vil ofte forringe din computers ydeevne. Samtidig dog være sikker at lukke din anti- virus software, når du spiller spil eller bruger andre ydelser intensive software. Anti-virus programmer bruger en meget stor del af dine ressourcer , når du kører .
    4

    slippe af med spyware . Spyware er ikke kun en plage og en invasion af dit privatliv, men det bruger også op computerens ressourcer . Slippe af med det med et freeware program som Spybot .
    5.

    Gennemgå indholdet af din harddisk. Hvis din harddisk er fuld eller næsten fuld, vil det gøre computeren langsommere betydeligt. De fleste spil og mange andre krævende programmer skriver til din harddisk jævnligt. Hvis de er nødt til at bruge lang tid på at finde ledig plads, vil det helt sikkert bremse tingene ned. Gennemgå indholdet af din harddisk og afinstallere alle de gamle spil , du ikke længere bruger, og slette store ubrugte filer , såsom billeder eller MP3-filer . Hvis det er nødvendigt , skal du gemme filerne på cd eller til en anden harddisk .
    6

    Defrag din harddisk. Et stærkt fragmenteret harddisk er en sikker måde at reducere dig computere ydeevne. Mens kommercielle defragmentering programmer kan være meget effektiv, vil endda bruge defragger i Windows hjælpe nogle . Prøv at gøre dette mindst én gang om måneden. Gå til " Denne Computer " og højreklik på ikonet for din harddisk. Klik på " Egenskaber". Vælg " Funktioner" fanen. Klik derefter på " Defragmenter nu "-knappen. Hvis det har været en lang tid siden du har defragmenteret din harddisk , være opmærksom på , at dette kan tage lang tid, nogle gange flere timer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes DNS i Logbog 
    ·Sådan gendannes en SR5000 Compaq PC Disk 
    ·Processor Thermal Protection Aktiveret 
    ·Sådan installeres Mshtml.dll 
    ·Hvorfor er Vsmon.Exe spise min CPU-brug 
    ·Adobe Reader 9 Problemer 
    ·Computer Reparation Tutorial 
    ·Hvad Er Pop-up- annoncer og hvordan kan du blokere dem 
    ·RAM Problemer & Blue Screen 
    ·Sådan Find keyloggers på din pc 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slettes en Bogus Driver med en Blue Screen of De…
    ·Hvordan slukkes LCD til en bærbar 
    ·Hvordan at slippe af White Box Around Cfform Flash 
    ·Sådan deaktiveres Web Service til at søge File Extens…
    ·Sådan slettes Windows Updates endnu ikke installeret i…
    ·Udvidet skrivebord Problemer Når Docking en bærbar 
    ·Sådan Boot en Lenovo ThinkVantage pc i fejlsikret tils…
    ·Hvordan at tage et foto af en side på skærm 
    ·Sådan Fix Validering Identity Fejl på trådløse netv…
    ·Sådan ændres en TSM kodeord 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com