| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan kopieres en C-drev
    Kopiering dit lokale drev , som også er almindeligvis omtales som dit C-drev , er en måde at beskytte din pc og dine data. Oprettelse af en backup-kopi vil sikre, at dine data ikke går tabt. Desuden skal din computer får en virus , kan du nemt genopbygge og gendanne dine data med din backup kopi af dit C-drev . Ting du skal
    Computer Salg eksterne eller interne harddisk
    USB-stik
    Firewire
    Blank CD (Compact Disks )
    Mini flash-drev (mindst 8 GB hver) < br > Back up software
    Vis Flere Instruktioner
    1

    kontrollere størrelsen på dit C-drev . Gå til " Denne Computer " og derefter højreklikke og derefter klikke på " Egenskaber".
    2

    Komprimer dit C-drev for at spare diskplads . Dette vil ikke kun blive brugt til sikkerhedskopiering eller kopiering , men for at spare samlede plads og efterlade dig med mere plads til fremtidig brug.
    3

    Vælg et medie for dig at overføre en kopi af dit C-drev . Sørg for, at uanset hvad medie, du beslutter dig for at vælge det vil være nok til at sikkerhedskopiere din lokale disk eller C-drev . Valg kan være en ekstern harddisk , som er den mest foretrukne metode , en intern anden harddisk ( hvis din pc har udvides slots til rådighed ) , flere cd'er eller mini flash-drev på mindst 8GB hver.
    4

    Tilslut eller indsætte dine kopidestinationen medier. Hvis det er et eksternt drev, kan det være forbundet enten med en firewire eller USB -stik, der kommer med den. Tilslut den til en ledig USB- port. For intern harddisk , skal du tilslutte den til et ledigt slot i din computer. Læs instruktionerne for kompatibilitet . For mini flash-drev, tilslutte det til en USB-hub . For en cd , skal du placere den i CD-skuffen .
    5.

    Copy dit C-drev . Gå til " Denne Computer ", udvide plustegn, vælg " C-drev ", højreklik på " C-drevet " og derefter klikke på "Copy ". Du kan vælge hele drevet , eller vælg filer, hvis pladsen er ikke nok. For eksempel, for mini flash-drev kan være nødvendigt at bruge to , for CD , skal du måske fire eller fem cd'er at kopiere til
    6

    Transfer kopien til et medie af valg. . Du kan højreklikke på de nye medier ved at højreklikke og derefter vælge "Indsæt " eller ved at trykke på "Ctrl " og " V" på samme tid på dit tastatur. Vælg det drev , hvortil medier vil blive overført ved at gennemse computerens drev .
    7

    Vent kopien til at fuldføre , før du afbryder . Du ønsker måske at holde din eksterne harddisk og intern harddisk tilsluttet. Ved at gøre dette , kan du oprette en back- up plan til at køre dagligt på bestemte tidspunkter for at udføre en automatisk back -up af dine filer , på denne måde vil du ikke miste nyligt tilføjede data hver dag. Du kan planlægge dette ved trin dagligt eller fuld back up ugentligt.
    8

    Label din kopi. Dette er specielt nyttigt , før du gemmer cd'er og mini -flashdrev til en brandsikker sikker. Mærke den med titel og dato. For eksempel "Kopi af C Drive--month/day/year . " For de interne eller eksterne harddiske , kan du tjekke din backup software for de datoer tilbage spor filerne.
    9

    Schedule fremtidig kopiering eller back up . Som tidligere nævnt , dette er grunden eksterne eller interne harddiske er mere foretrukket , kan du bare have en planlagt opgave til sikkerhedskopiering af filer daglige og ugentlige . Men hvis du vælger cd'er eller mini flash-drev , skal du huske at planlægge kopiering af filer mindst en gang om ugen , eller når du har tilføjet hovedværk på din lokale disk eller C-drev .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man gør en fuld systemgenoprettelse på en Del…
    ·Sådan Fix en HP Pavilion 6000 Wireless Adapter Problem…
    ·Sådan diagnosticere & Fix en IRQ Conflict 
    ·Sådan Fix lange filnavne 
    ·Sådan deaktiveres QuickPlay Knapper på HP Pavilion DV…
    ·Er Registry Cleaners en god idé 
    ·Hvordan at reparere en Windows XP-installation ved hjæ…
    ·Er der nogen måde at genvinde tidligere chatsamtaler 
    ·Sådan fjernes Ægte dubletfiler 
    ·Sådan Reparation Windows Vista Boot 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes en cd Disk , der sidder fast i en Acer A…
    ·HD Audio Driver Problemer 
    ·Sådan får du adgang til Logbog 
    ·Sådan eksporteres en iTunes-bibliotek til en Windows M…
    ·Sådan fjernes Recycle.EXE Virus 
    ·Hvordan at slippe af en Net - Worm 
    ·Zip Password Recovery 
    ·Hvordan får jeg lyd tilbage på min computer 
    ·Hvordan at slippe af Ads , virus og trojanske heste 
    ·Sådan Flash en Linksys WRT - 150N 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com