| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan diagnosticere computeren Problemer GRATIS
  Vira er ikke den eneste ting, der kan bremse din computer eller bringe det til en skrigende standse. Registreringsdatabasen spørgsmål , harddisk fejl og anden software eller problemer opstår ofte som folk arbejder på deres pc'er . Computer Tech Support virksomheder kan hjælpe dig med at løse disse problemer, men de normalt opkræve et gebyr . Før betale penge for at få din computer sund igen, installere et program, der kan gøre arbejdet gratis. Instruktioner
  Microsoft Fix It
  1

  Naviger til Microsoft Fix It hjemmeside (link i Resources) og gennemgå knapperne under " Vælg et problemområde. " Disse knapper er Top Solutions , Windows , Internet Explorer og Windows Media Player.
  2

  Klik på en af ​​knapperne og gennemgå kategorierne i afsnit to. For eksempel, hvis du klikker på "Internet Explorer "-knappen i afsnit ét afsnit to viser en liste over spørgsmål i tilknytning til Internet Explorer. Klik på en af ​​de spørgsmål , såsom " Fix Performance, sidevisning , Fejl eller nedbrud " og derefter gennemgå de løsninger , der vises i afsnit tre. Hver løsning vil løse et specifikt problem , afhængigt af , du vælger i afsnit to.
  3

  Klik på " Kør nu"-knappen ved siden af ​​den løsning, der løser det problem, du gerne vil fejlfinding . Klik på " Gem fil" for at åbne vinduet , der giver dig mulighed for at gemme en fejlfinding fil og derefter klikke på "Gem fil " for at gemme filen på din harddisk. Dobbeltklik på filen efter at den downloads at lancere fejlfinding program .
  4

  Klik "Accepter " og vent til programmet til at downloade yderligere software, den har brug for . Klik på " opdage problemer og lad mig vælge præfikser til at anvende " og vent til programmet til at scanne din computer. Hvis programmet ikke finder nogen problemer , vises en meddelelse, der siger , at det fandt ingen problemer. Hvis programmet opdager problemer, er det viser dem på en liste. Afkrydsningsfelter vises ud på problemerne.
  5.

  Fjern flueben fra afkrydsningsfelterne ved siden af ​​de problemer, du ikke ønsker det program til at fastsætte . Klik på " Næste" for at reparere problemer.
  PC mekaniker
  6

  Besøg Iolo hjemmeside (link i Resources) og klik på "Download Free Version " linket . Dobbeltklik på filen efter at den downloader at starte en installationsguide . Følg instruktionerne i guiden giver, og klik på " Finish " for at starte programmet, når guiden slutter. Ansøgningen hovedvinduet åbnes.
  7

  Klik på " Analyser Now" , og klik derefter på " Udfør Quick Analysis ", hvis du vil have programmet til at udføre en hurtig scanning, der tager 1-2 minutter. Ellers skal du klikke " Form Deep Analysis. " Denne indstilling fortæller programmet at kontrollere for alle typer af problemer . Den " Udfør Quick Analysis " valgmulighed kontrollerer med de mest almindelige typer af problemer. Vent til programmet til at scanne din computer. En statuslinje viser anvendelsen fremskridt .
  8.

  Gennemgå de resultater, der vises, når scanningen er færdig . Hovedvinduet viser din systemets status i afsnittet Oversigt . For eksempel, hvis System Mechanic opdagede et par mindre problemer kan det fortælle dig , at dit system status er " Fair ". Afsnittet viser også antallet af problemer scanningen fundet .
  9

  Klik "Udsigt problemer " for at se de problemer og gennemgå programmets anbefalinger. Find drop- down-knappen ved siden af ​​et problem, du ønsker at rette . Denne drop- down-knappen etiket kan læse "Repair" eller "Fjern afhængigt af typen af ​​problem programmet fundet. For eksempel, hvis det er et register problem vil knappens etiket "Reparer ".
  10

  Klik på drop -down-knappen ved siden af ​​det problem, du ønsker at fastsætte og vælg en af ​​indstillingerne der fremkommer i drop -down menu. Hvis du klikker på en "Repair" drop- down-knappen , for eksempel, kunne menupunkter omfatter " Reparation Registry Problemer Now" og "Start Reparation Registry Problemer Wizard ".
  11

  Klik ønskede indstilling, og følg trinene da programmet hjælper dig med at løse dit problem. Gentag denne proces for hver problem, at du gerne vil reparere.
  PC Matic
  12

  Naviger til pc'en Matic hjemmeside (link i Resources) og klik på " Start Gratis Scan Now ". klik på" Gem fil "og vent så Windows gemmer installationsfilen til din computer.
  13

  Dobbeltklik på filen efter at den downloader og følg de instruktioner, guiden giver . Klik på slut , når guiden ender for at starte PC Matic program.
  14

  Klik på " Free Scan " og derefter klikke på "Fortsæt " for at scanne din computer for problemer. En liste over problemerne vises, når scanningen er færdig .
  15

  Klik på " Fix All ", hvis du gerne vil PC Matic til at løse alle problemer automatisk.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan foretages fejlfinding en PC Freeze -Up 
  ·Sådan foretages fejlfinding en langsom Compaq Sempron 
  ·Sådan Test for Slow Hukommelse 
  ·Hvordan man kan rette farven på en Pixma MP610 
  ·Sådan Find serienummeret på PCB kredsløb 
  ·Sådan Fix Out of System Resources på min pc 
  ·Sådan foretages fejlfinding Video Problemer i Windows …
  ·Sådan aktiveres en Bluetooth på Asus 
  ·Sådan fjernes en Google Malware Advarsel 
  ·Hvordan laver man en eMachines Computer Boot fra cd- ro…
    Anbefalede Artikler
  ·Problemer med HKEY Local Machine på en pc 
  ·Sådan Find en printerens MAC-adresse 
  ·Hvordan skal tjekkes Online Drivers 
  ·Mine Dell Inspiron 531 Kun Bip & starter ikke 
  ·Kommandoprompter for Recovery diske 
  ·Hvad kan jeg slette for at stoppe redirects 
  ·Password Vil ikke spare i Outlook Express 
  ·Sådan Lås Microsoft Office 2007 guiden Aktivering Bek…
  ·Sådan Skil et Gateway Notebook 
  ·Sådan får & Spar oplysninger fra en Ødelagt Thumb Dr…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com