| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvordan du gør din computer starter op og logge på hurtigere
  Efter udbedring computere i årevis har jeg fundet , at alle har det samme problem bremse deres computer. Det er derfor jeg skriver denne artikel. Disse er nogle ekstremt enkle trin, du kan tage for at forbedre din opstart og log ind tid i Windows. Jeg tror, ​​at disse trin arbejde til Windows 98 - Vista, men jeg er ikke 100% sikker . Ting du har brug
  Computeren
  en internetforbindelse (noget ekstraudstyr)
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Start din computer og logge ind med den konto, du normalt bruger . Så gå til at starte , og klik på Kør. Skriv msconfig i feltet og tryk på OK. Dette vil åbne System Configuration Utility . Den styrer , hvordan dit system starter op og hvad der sker på login tid. 99% af computere jeg har set har haft unødvendige programmer og tjenester, der starter op, der ikke behøver at være kører indtil du rent faktisk har til hensigt at bruge dem. Heldigvis er de nemme at deaktivere.
  2

  Rør ikke noget på de første 4 faner , især fanen Generelt . De indeholder ekstremt følsomme og vigtige indstillinger. Jeg vil starte med fanen Tjenester , fordi det er næste i orden , selvom jeg bør nævne, at du får den mindste forbedring fra fjerne elementer i denne section.First og fremmest tjekke " Skjul alle Microsoft- tjenester" afkrydsningsfeltet nederst . Der er næsten ingen Microsoft-tjenester , der bør disabled.Take et kig på vedlagte screenshot til dette trin . Du vil se, at der er en service navn og et Producent angives for hver post. Det meste af tiden producenten er blank desværre. Når du fjerner markeringen en post , deaktiverer den service og forhindrer det i at starte , næste gang du genstarter computeren . Jo mindre , der starter op , jo hurtigere goes.Do Bemærk, at hvis du deaktiverer visse ydelser , kan det stoppe den tilhørende software fra at være i stand til at starte op på alle. Så vær forsigtig og kun deaktivere ting, som du genkender og er sikker på, at du ikke use.In vedlagte eksempel, jeg forlod Adobe Version Cue CS3 tjekket fordi den bruges i Adobe- produkter, jeg bruger hele tiden . Alle mine antivirus processer fra Avast Antivirus behøver overlades kører. Noget relateret til McAfee, Norton, Trend Micro , eller enhver anden antivirus eller firewall software skal overlades kører. Jeg er ikke sikker på præcis , hvad FLEXnet Licensing er, men jeg husker, at jeg har brug for det kører. Jeg ved virkelig ikke brug for Google Updater tjeneste kører , fordi jeg kan lide min nuværende version af Google Toolbar og vil sandsynligvis finde ud af fra andre kilder, hvis de frigiver en opdatering til det. Den næste 2 skal blive ladt alene. Du kan se, at InCD er en service for Nero . Det giver dig mulighed for at brænde filer øjeblikkeligt til en cd , som om det var en harddisk. Jeg bruger ikke denne funktion nogensinde så jeg slået begge tjenester relateret til det. Og jeg tror ikke ejer en iPod , så jeg ikke behøver Apples dumme iPod-service running.So gå gennem din liste , og kun fjerne markeringen ting, som du er 100% sikker på at du ikke har brug for . Hvis du ikke ved, hvad noget er , skal du skrive den service navn i en søgemaskine, og du vil næsten helt sikkert finde hvad tjenesten gør. Hvis du stadig er usikker , så lad det aktiveret.
  3

  Nu da vi har fat , kan vi gå videre til programmerne. Der er virkelig ikke den store forskel mellem en service og et andet program end det faktum, at ydelser er beregnet til at køre usynligt i baggrunden . Klik på fanen Start for at se en liste over programmer, der kører , når du logger in.See vedlagte screenshot til dette trin for at se et eksempel på en start listen. Det har et navn til programmet , en kommando , der er næsten altid stien til det program, den starter, og et sted, hvor startkommandofil exists.Like med services , hvis du ikke ved, hvad et program er, at du kan søge efter den på internettet for at lære mere om det . Eller du kan se på vejen for nogle spor . For eksempel er den første post " qttask " ikke meget beskrivende. Men du ser det lancerer fra mappen QuickTime , så det er relateret til Quicktime software. Denne særlige indgang er helt unødvendigt . Du behøver kun Quicktime kører, når du ønsker at spille en Quicktime video. Desværre , hvis du fjerne markeringen af ​​det , næste gang du åbner Quicktime , vil det sætte denne post tilbage og gøre det muligt for det.Den næste post har en meget kryptisk navn, men en google søgning afslører, at nvmctray.dll er relateret til mit Nvidia grafikkort . Jeg benytter de funktioner , den tilbyder , så jeg forlod det enabled.You ' ll varsel at nogle poster er tomme. Størstedelen af ​​tomme poster er enten glitches , virus eller blank entried efterladt min software , der blev fjernet for lang tid siden . Enten måde, bør alle tomme poster være unchecked.Ntune er et program, der holder mit grafikkort kører bedst, så jeg forlod det kontrolleret. QuickTV modtager signaler fra en fjernbetjening til mit TV-tuner kort, så jeg har brug for at køre for fjernbetjeningen til at work.ICQLite er en instant messaging-program og behøver ikke at køre ved opstart. Det samme gælder for nogen indgange relateret til AIM , YIM , Live Messenger eller stort set enhver anden IM -program. Hvorfor spilde 20 ekstra sekunder, mens logge ind for at starte en budbringer program, når du bare kunne åbne det, når du rent faktisk ønsker at chatte ? Så gå gennem listen og deaktivere alle programmer , som du ikke ønsker at straks at køre , så snart du logger i.
  4

  klik ok , og du får en meddelelse om, at du skal genstarte computeren. Så klik på genstart -knappen og næste gang computeren genstartes og logger ind, bør det være betydeligt hurtigere , hvis du deaktiverede flere ressourcekrævende tjenester og programmer .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvorfor er ikke min Windows 7 Professional aktiveringsn…
  ·Sådan fjernes Secure Antivirus Pro 
  ·Sådan foretages fejlfinding Sky Bredbånd 
  ·Hvordan jeg afgøre, hvilket produkt nøglen er tilknyt…
  ·Hvordan at slippe af med spyware 
  ·Hard Drive Recovery Tricks 
  ·Hvordan gør jeg en OS System Recovery på en Gateway G…
  ·Hvordan at reparere en dårlig Disk Partition 
  ·Toshiba Satellite CD-ROM vil ikke arbejde 
  ·Sådan sparer på Registry Edit 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fremskynde PCNow 
  ·Virkningerne af computernedbrud på samfundet 
  ·Sådan Burn IMG til SD-kort 
  ·Sådan Fix en hvid skærm på en 7520 Aspire Laptop 
  ·Sådan Fjern harddisken Password på en Latitude D600 
  ·Sådan får Norton Antivirus Off en HP bærbar 
  ·Hvad er årsagen Min skærmen for at rulle automatisk 
  ·Hvordan slår jeg på en Webcam Med Windows Vista 
  ·Min laptop Powers på , men det vil ikke starte 
  ·Hvordan man gør en fuld format Recovery 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com