| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan Tune Up A Computer For Free
  Meget gerne biler, computere har brug vedligeholdelse for at holde dem i top køreklar stand . Ligesom slam hober sig op i en bils motor, junk filer og installation rester kan tyggegummi op en computers harddisk. Støv bliver fanget inde i sagen , hvilket resulterer i ekstra varme, som sinker kredsløb og forkorter komponenternes levetid . Med en smule arbejde, kan du tune din computer og få det kører hurtigere. Instruktioner
  1

  slette filer og mapper , som du ikke længere bruger. Klik på Start og skrive " Diskoprydning " (uden anførselstegn) i søgefeltet . Klik på " Diskoprydning " linket på listen over tilgængelige programmer . Marker afkrydsningsfeltet for hver kategori, som du vil slette. Andre end " Setup Logfiler ", skal du være i stand til at kontrollere alle boksene . Klik på " OK" og give tilladelse eller administrator legitimationsoplysninger hvis du bliver bedt . Klik på "Ja " for at give den nytte tilladelse til at slette de valgte filer. Sletning ubrugte filer frigør plads på disken , som giver input /output -program til at operere hurtigere.
  2

  Omgrupper fragmenterede filer med en disk defragmentering . Microsoft Windows indeholder en Disk Defragmentering værktøj til dette formål. Klik på Start og skrive " bedrage " (uden anførselstegn) i søgefeltet . Klik på " Diskdefragmentering " linket fra listen over tilgængelige programmer . Den primære volumen på en computer er som regel den "C: " drev . Vælg dette drev og klik på " Defragmenter Disk . " The hjælpeprogram vil udføre en fragmentering analyse for at se, om din disk kræver faktisk defragmentering og vil gøre en anbefaling i form af en prompt. Hvis hjælpeprogrammet anbefaler defragmentering , skal du vælge at fortsætte. Når alle data i en fil er grupperet sammen , er computeren i stand til at læse og skrive filer hurtigere og mere effektivt .
  3

  Øg mængden af ​​hukommelse i computeren . Random Access Memory (RAM ) har programmer og data , som computeren aktuelt behandler . Hvis du åbner for mange vinduer på én gang for den mængde ram, du har installeret , vil computeren begynde at "siden. " Paging er en proces, hvor computeren sider programmer og data på disk filer, mens det virker på andre programmer og data . Overdreven personsøgning grund af utilstrækkelig RAM fører til en tilstand, hvor der ikke egentlige arbejde bliver gjort . Hver computer er lidt anderledes i det specifikke processen med at tilføje RAM, men i hvert enkelt tilfælde , du bliver nødt til at åbne computeren , skal du finde den aktuelt installerede RAM og erstatte den med en højere kapacitet memory stick eller tilføje RAM i en ekstra hukommelse slot. < Br >
  4

  Installer et anti-malware og anti -virus program og scanne din computer jævnligt . Spyware , virus, trojanske heste og adware alle tage en vejafgift på din computers ydeevne. Flere gode produkter er tilgængelige til gratis download på internettet. Microsofts Security Essentials , Malwarebytes og AVG Anti- virus er produkter , der kan beskytte din computer mod invasion af uønsket software. Efter installation af softwaren , skal du køre en scanning og oprette et automatisk ugentlig eller daglig anti -malware scanning.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan foretages fejlfinding Partition Magic Adgang næ…
  ·Sådan Reparation interne trådløse netværk drivere i…
  ·Sådan gendannes ødelagt Files 
  ·Sådan gendanne slettede data 
  ·Sådan Fix Uventet afslutning File 
  ·Sådan Reparation en NTLDR fil 
  ·Min Dell Latitude D505 Will ikke Standby 
  ·Jeg kan ikke starte Computer Management 
  ·Gratis Rettelser til cykliske redundanskontrol fejl 
  ·Hvordan til at annullere en Spy Sweeper Abonnement 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan tilføjes en printer Fjernt i Windows XP 
  ·Problemer med Dell Skærme 
  ·Sådan justeres en mus Pointer 
  ·Rootkit & Fjernelse 
  ·Sådan Reimage en bærbar 
  ·Sådan oprettes en DirectX 8.1 3 -D Enhed 
  ·Sådan aktiveres fuld visning Tabs i Task Manager 
  ·Sådan gendanne slettede emner på Dumpster 
  ·PST Reparation & Recovery 
  ·Hvad angreb Computere 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com