| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvordan til at hjælpe nogen, der er Computer Analfabeter Med en computer Issue
  Vi har alle fået at opkald fra en ældre slægtning eller tech analfabeter ven, der ønsker at vide, hvordan at komme online, eller hvordan at løse noget, der er gået galt med deres pc. Problemet er, at de ikke forstår grundlæggende computer jargon , så walking dem gennem grundlæggende fejlfinding kan være lige så slemt som at trække tænder. Her er nogle grundlæggende trin, du kan bruge til at hjælpe nogen, der er computer analfabet med hans eller hendes pc-problemer . Ting du skal
  Nogen uvant med computere med en computer problem
  En stor del af tid og tålmodighed
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Giv dig selv en masse tid til at arbejde med hvem har brug for din tech hjælp. Ikke alene kan det problem, de har være kompleks , vil du være at gå nogen helt blinde ved at finde ud af, hvad årsagen og løsningen er . Dette kan bare ikke ske i den tid, det tager at komme til at arbejde i morgen eller på din frokostpause i en masse situationer. Indstil et tidspunkt, hvor både du og hvem har brug for din hjælp , vil ikke have nogen distraktioner eller tidsmæssige begrænsninger , mens du arbejder på problemet.
  2

  Sørg for at du ved, hvad alle de symptomer er, før du fejlfinding . Det kan være svært at måle, hvad der præcist er galt , fordi hvem du arbejder med ikke altid vil vide, hvordan man kan beskrive problemet ved hånden . Du kan have til at arbejde omkring nogle unikke afløsere for standard computer leksikon som " TV tube" til monitor, eller " modem " i stedet for computer tårn.
  3

  Tag dig tid til at lære, hvad kontekstuelle spor arbejder med den enkelte. Farverne på ikonerne kan arbejde for nogle , mens andre min samle op på ord som "Start" menu-knappen . Forstå, at det grundlæggende i computing kan være helt fremmed for nogen. Selve ideen om " højreklik " er forvirrende for mange mennesker, der voksede op i en tid, hvor hver nøjagtige funktion havde en enkelt knap på radarrækkevidde for eksempel.
  4

  Speak på en klar og rolig stemme og gå dem igennem fejlfinding problemet. Må ikke være bange for at gentage enkle trin. Et eksempel ville være " Jeg har brug for dig til venstre klik på Start-knappen i nederste venstre hjørne. Godt , nu har jeg brug for dig at finde Kontrolpanel og venstre klik på det ". Bemærk, at begge gange " venstre klik " blev gentaget . Det vil holde hvem du taler med på sporet, og bør ikke genere de fleste mennesker, selv om de ikke har et problem med hvilken museknap der skal bruges.
  5.

  Brug retningsbestemt cues, og være positiv. Berolige hvem du arbejder med , at han eller hun gør et godt stykke arbejde , og ikke at ærgre sig , hvis noget ikke er, hvor det skal være.
  6 p Hvis der er et fysisk problem , kan du nødt til at lære et helt nyt sæt af kontekstuelle spor for at hjælpe dem med at finde problemet . Brug standard kabel farver og former , hvis de har et problem med en router eller modem. Husk, at det ikke er sandsynligt , at nogen vil beholde udtryk som " Ethernet-kabel " i en session , hvis de ikke allerede kender dem på forhånd .
  7

  Vide, hvornår at stoppe . Hvis der er store korruption i Windows-filer , eller hvis der er en fysisk problem med en komponent af PC , er det ikke sandsynligt, du vil være i stand til at gå dem igennem en reparation i de fleste tilfælde . Det er den tid , du måtte have til at håndtere problemet selv , eller give en henvisning til en professionel.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan skal tjekkes PC grafikydeevne 
  ·Sådan får Lydstyrke til at arbejde på et hjem XP com…
  ·Sådan fjernes Trojanhorse 
  ·Hvordan slutter jeg min Autostar til Denne computer 
  ·Sådan gendannes musik fra en harddisk 
  ·Sådan foretages fejlfinding CD Udskrivning Problemer 
  ·Dell GX260 Capacitor Problem 
  ·Hvad er Isass.exe 
  ·Sådan forhindrer 4X kalibreringer 
  ·Sådan Test My computer serielle porte 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan deaktiveres en HP Webcam driver 
  ·Sådan ændres en Cisco ASA SSL Password til Microsoft 
  ·Sådan Update A Sound Driver i Windows Vista 
  ·Sådan Fix en virus inficerede computer 
  ·Sådan testes en e-mailadresse på Telnet 
  ·Sådan fjernes Sasser Virus 
  ·Sådan fjernes en G4 iBook Logic Board 
  ·Sådan fjernes Worms Fra Vista Operating System 
  ·Hvordan at reparere en Dell Inspiron 600M Laptop Med De…
  ·Sådan Transfer til en ny harddisk 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com