| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
    Problemer ved brug af vCards i Outlook
    vCards er elektroniske visitkort og kontaktoplysninger filer. vCards bruge en . vcf format, der understøttes af Microsoft Outlook , Customer Relations Management software og Personal Information Management software. vCards er ikke altid kompatible med andre e -mail og kontakt - management software. Kompatibilitet

    person, der modtager en vCard skal have en e -mail- program eller kontakt management program, der understøtter vCard-standarden for at læse vCards . Nogle avancerede funktioner såsom lydklip og billeder måske ikke oversætte korrekt, når overførsel af vCards mellem brugere . vCards indeholder grafik vises korrekt, hvis HTML- besked format bruges . Hvis nogen uden Outlook modtager en vCard , kan de åbne den i en teksteditor som Notesblok til at læse den.
    Opdateringer

    vCards omfatte navn , adresse, telefonnummer numre og andre oplysninger for en kontaktperson . Hvis vCard oplysningerne er korrekte , skal oplysningerne opdateres i Contact mappen. Hvis du opdaterer dit personlige kontaktoplysninger , også opdatere vCard vedhæftet til din e -mail-signatur . For at undgå dublerede kontaktpersoner når der modtages opdaterede vCards , skal du vælge "Opdater oplysningerne om den valgte kontakt " i stedet for "Tilføj ny kontakt" .
    Ekstraudstyr

    E- mails oprettet i Microsoft Word ikke automatisk inkluderer vCard-filer . Tilsæt vCard som en vedhæftet fil at inddrage det i e-mails udarbejdet i Word. Hvis du opretter en e- mail i almindelig tekst- format, vCard vedhæftede filer i standard signaturlinjer fjernet fra e- mail og skal tilføjes igen manuelt. Anti- virus software er designet til at blokere vedhæftede filer, der kan harbor virus. vCards som vedhæftede filer til e- mails kan være blokeret af anti -virus software. Hvis dette er et problem , kan du prøve at sende et link til en hjemmeside , der indeholder dine personlige kontaktoplysninger eller notering kontaktoplysninger i din digitale signatur i stedet for at vedhæfte et vCard .
    Delte mapper og servere
    < br >

    ledig /optaget tid indikerer , når nogen er tilgængelig eller utilgængelig for møder eller telefonopkald . Den " Details " fanen på en kontakt formular kan acceptere ledig /optaget tid information. Om ledig /optaget oplysninger er tilgængelige for dem, der klikker på vCard vedhæftet fil, hvis de har adgang til den server, hvor oplysningerne er lagret. Sende vCard information som en genvej i en Outlook -meddelelse fungerer kun, hvis modtageren har adgang til den offentlige mappe refereres af genvejen. vCard oplysninger, der sendes til andre opdaterer ikke automatisk , medmindre du deler mappen Kontaktpersoner med dem. Alle andre skal sendes den opdaterede vCard.
    Bevarelse formatering

    Outlook gemmer emner i Rich Text Format som standard. For at bevare vCard formatering for import i kontakt - management software , skal du vælge " vCard " i "Gem som type " drop- down boks . Når vCards er blevet modtaget som e- mails med vedhæftede filer , skal du dobbeltklikke på vCard vedhæftet fil for at åbne den i vCard-format . Vælg derefter " Gem" for at gemme det i mappen Kontaktpersoner i Outlook .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en scriptfejl på en computer 
    ·Sådan kontrolleres en modem kort til en inkompatibel M…
    ·Hvad er Windows Protection Error 45 
    ·Sådan Fix Active X Error 429 
    ·Hvordan man skal fortolke Blue Screen Fejl Rapport Kode…
    ·Blue Screen Fejl forårsaget af en enhed eller driver 
    ·Fejlmeddelelse: Syntaksfejl Fundet i Loaded Buffer 
    ·Sådan Fix Fejl 633 
    ·Sådan Fix en 16 -bit Windows Subsystem Fejl 
    ·Internet Explorer 6 Java Void Script Error 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes en Webfetti Toolbar 
    ·Sådan Slut til Port 3900 
    ·Sådan Scan en computer for en defekt harddisk 
    ·Hvordan finder jeg Spy Arsenal på en computer 
    ·Sådan Fix Laptop System Failures 
    ·Sådan Fix Sikkerhed Certificate Fejl Windows Computer 
    ·Sådan diagnosticere problemerne med Overophedning Comp…
    ·Sådan gendannes Lydstyrke på proceslinjen Brug Vista 
    ·Hvordan man laver en DOS Win98 Boot CD 
    ·Hvad er en uigenkendelig Token i Adobe Reader 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com