| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Fejlfinding Computer Fejl >> Content
    Hvad er årsagen denne fejl : ? Browseit.Getfiletext.Permission Denied
    Fejlen " BrowseIt.GetFileText.Permission Denied " eller enhver variation deraf skyldes en fejl i den gratis, open -source webbrowser, BrowseIt ! Hvis du har installeret BrowseIt ! på din computer eller et program, der inkorporerer BrowseIt ! elementer , kan denne software være ødelagt. Men da softwaren er gratis , er det også kendt for at blive brugt i nogle vira og adware, som kan have inficeret din computer. BrowseIt !

    BrowseIt ! blev først oprettet i 2005 som en tabbed , open-source webbrowser til formål at replikere funktionaliteten af ​​Mozillas Firefox-browser . Men i stedet for at bruge Firefox som grundlag for programmering, BrowseIt ! er designet til at køre off af Internet Explorer underliggende rammer. Hvis du ser fejlen én gang , og det går væk, en komponent, som du har installeret sandsynligvis indeholder BrowseIt ! Du har måske brug for at afinstallere den fejlende program eller kontakte producenten for at få teknisk support.
    Virus eller adware

    Ifølge Sejre , opdelingen af ​​Webroot der fanger og kategoriserer virus , adware og malware , kan filen BrowseIt.exe bruges som en komponent i adware. Hvis fejlmeddelelsen fortsætter med at poppe op , på trods af dine bestræbelser på at lukke dialogboksene , så er det sandsynligt, at fejlen skyldes en infektion på din computer. Adware er en type malware, der kan inficere din computer. Den fungerer som et program på dit system , hvilket er hvorfor det bruger -ware endelse , der angiver, at det er en type software . Den mal - præfikset er vedhæftet til at betegne noget ondsindet , og ad- præfikset bruges til software , der forsøger at indsamle oplysninger for annoncører og henvise dig til at foretage indkøb. Både adware og malware ligner virus i , at de kan blive hemmeligt installeret på din computer , men vira er selvreplikerende mens adware og malware er indgået kontrakt fra en inficeret hjemmeside på internettet.
    < br > Afinstallation
    p Hvis du tror, ​​at du har installeret et program, der er årsag til fejlen , kan du afinstallere den via Kontrolpanel i Windows. Klik på " Start" og derefter klikke på "Control Panel". Klik på " Fjern et program ", og rulle gennem listen for at finde det program, du har mistanke om er årsag til problemet . Den mest sandsynlige mistænkte vil være det seneste program , du har installeret , før fejlen optrådte . Klik for at vælge program, og klik derefter på " Uninstall" fra baren over listen . Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre afinstallationen. Genstart computeren, når du er færdig. Hvis fejlen fortsætter, kan du nødt til at gendanne computeren til en tidligere dato. Klik på " Start" og skriv " Systemgendannelse ". Når vinduet vises , skal du følge vejledningen for at gendanne computerens software til en tidligere dato . Vælg den seneste dato , der ligger før den første gang du så fejlen. Computeren genstarter , når processen er færdig.
    Virus Removal
    p Hvis du har mistanke om , at fejlen er forårsaget af en malware , er du nødt til at rense ud infektionen. Hvis du har et antivirusprogram og antimalware -software installeret på din computer allerede , ajourføre definitionerne og køre en scanning . Hvis du ikke har installeret softwaren, kan du hente software fra internettet til at hjælpe. Microsoft Security Essentials , AVG Anti- Virus og Trend Micro er værktøjer, du kan bruge til at rense dit system ( links i Resources) . Hvis infektionen forhindrer dig i at bruge din computer, kan du nødt til at starte i fejlsikret tilstand. Sluk for computeren og derefter tænde den igen , mens du trykker "F8" på tastaturet . Når indstillingen opstår , skal du bruge piletasterne til at vælge "Start i fejlsikret tilstand " og tryk " Enter". Brug antivirus og antimalware -software efter eget valg , mens i fejlsikret tilstand for at rense ud infektionen.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix et Active Desktop Recovery Fejl 
    ·Hvad er Access Overtrædelse Fejl 
    ·Sådan Fix en IO Fejl 
    ·Sådan Oplåsning af et tastatur Fejl 
    ·Sådan fjernes Blue Screen Fejl 
    ·Sådan gendannes Disk Drives i Enhedshåndtering 
    ·Hvordan at slippe af scriptfejl popups 
    ·Hjælp til Windows Installer Fejl til Vista 64- bit 
    ·Blue Screen Fejl forårsaget af en enhed eller driver 
    ·Sådan Fix en Kunne ikke finde Flash OCX fil Fejl 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at scanne din pc Thumb Drive 
    ·Hvordan at tilslutte en PS1 til et tv 
    ·Sådan får Sun Certificering prøvens spørgsmål 
    ·Et problem forhindrer Windows Fra Kontrol af License 
    ·Master Boot Record Recovery 
    ·Hvorfor har min computer Frys Up Efter Monitor soveplad…
    ·Sådan Setup MP3'er fra mit websted 
    ·Sådan Fix en dårlig Laptop Batteri 
    ·Sådan Konverter Vinyl til FLAC 
    ·Sådan Reset Windows Login Password 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com